Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2010. január 11. - 20:40
Írta 2010. január 06. - 19:00
harminc három-hat-egy öt-kettõ-nyolc-hét nagyonnagyon megköszönném!
Írta 2010. január 06. - 09:48
nekem ami a fury alatt van, az jobban tetszik - színe is, meg feleslegesnek tartom, hogy olyan drága cipõ legyen a lábamon.Van valakinek tapasztalata a Mavic Fury cipõrõl? Mert azért nehezen akarom elhinni a Buruczki Szilárdnak azt a sok jót amit ír róla. Biztos van vmilyen negatívum is a cipõrõl, azokra lennék kíváncsi. Kösziii
amúgy kintrõl sokkal olcsóbb, mint a hazai kiskerára
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. január 06. - 09:31
http://www.bikeradar...-shoes-09-34725Van valakinek tapasztalata a Mavic Fury cipõrõl? Mert azért nehezen akarom elhinni a Buruczki Szilárdnak azt a sok jót amit ír róla. Biztos van vmilyen negatívum is a cipõrõl, azokra lennék kíváncsi. Kösziii
Írta 2010. január 05. - 23:03
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2009. december 29. - 22:07
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 29. - 20:30
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2009. december 28. - 23:37
kiskubai, kérdésem lenne hozzád. Kecskeméten merre van a a decathlon és van-e olyan árukészlete mint a pestieknek? Bár én mindig a budaörsiben voltam
A készletrõl nem tudok nyilatkozni, pesten nem is voltam még dekában csak székesfehérváron. Úgy jutsz ki oda, hogy az Izsáki úton mész ki az Auchan felé (52-es út, szabadszállás irányába), és az auchan parkoló elõtt balra van. Ott lesz egy körforgalom asszem, és a végén kell kijönni. De onnan már úgyis látni fogod, max futsz 1-2 fölös kört a körforgalomból kifelé menõ úton (mi megjátszottuk...)
Holnap nézem meg rbalint88 kabátját, a dekás kabátot, meg mégegyet. Csak tudok dönteni
Írta 2009. december 28. - 20:10
Írta 2009. december 28. - 19:25
Amúgy hervisben láttam bringás shoftshell kabátot 10 ropiért, és elég jónak tûnt.
ha a Kilimanjaro típusúra gondolsz, akkor az valóban jó, a családban 2 is szolgál...tavaly voltunk kint Ausztriában családdal, ott öcsémmel bringáztunk egyet. 4 órát mentünk 600-1300 méter között, aszfalton meg jelölt erdei bringautakon (~600 méteren volt 0 fok, közepes szél), és egy hosszúujjú aláöltözet meg a bringás rövidujjú mez bõven elég volt alá, még izzadtunk is, ahol kicsit sütött a Nap... érdemes a kapcunisat venni, ha van, jól jöhet az.
Írta 2009. december 28. - 18:35
-5ig 1réteg elég a dzseki alá. Utána meg hülye, aki biciklizik.
- 13, -15 fokan tekertem napi 1-1 órát melóba és haza.
1 polár a kabát alá+aláöltözet+szélálló mellény.
Alulra 2 nadrág, ebbõl az egyik szélálló, + térdekre polár sál.
Meg persze rendes szélálló bringás sapka, és munkavédelmi maszk.
Konkrétan nem fáztam, olyannyira nem, hogy az a windstopperes kesztyûm, amire panaszkodtam, hogy fázik benne a kezem... nos... mióta megvan az új télikabátom és aláöltözetem, már abban sem fázik a kezem, akár -13 fokban sem.
Amúgy hervisben láttam bringás shoftshell kabátot 10 ropiért, és elég jónak tûnt.
Írta 2009. december 28. - 17:45
Igazad van, nekem is volt kb 15perc amire rájöttem, hol van a decathlon. A mûholdképen nem is látszik.Ezekre a dolgokra már én is rájöttem, lehet én vagyok ilyen béna de ezen a térképen nem tudok eligazodni, ezért is kérdeztem egy helybélit. Az árukészletet meg csak akkor nézem ha konkrétan kell valami, de eddig szerencsére sok olyan dolgot találtam ami nem volt fent a honlapon, ami meg fent volt azt olcsóbban kaptam meg
-5ig 1réteg elég a dzseki alá. Utána meg hülye, aki biciklizik.Kiskubai most voltam a soroksári Decában és ott az egyel magasabb kategoriájú dzseki is 9900 fz ( le van árazva ) amin egész sok fényvisszaverõ csík is van, én azt venném a helyedben. Ezek alá dzsekik alá szerintem simán kell 3 hosszú ujjú réteg mivel a 100-as polárnak felelhetnek meg.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. december 28. - 17:02
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 28. - 16:52
Írta 2009. december 28. - 16:36
A www.decathlon.co.hu -n mindent megtalálsz (térkép, készlet).kiskubai, kérdésem lenne hozzád. Kecskeméten merre van a a decathlon és van-e olyan árukészlete mint a pestieknek? Bár én mindig a budaörsiben voltam
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. december 28. - 16:26
Írta 2009. december 28. - 00:21
Hosszabb téli túrára jó ha van nálad legalább egy száraz váltás felülre a belsõ rétegbõl. Út közben felfelé ha megizzadsz akkor lefelé elõtt csak a gyors alsó mez váltás ment meg a hidegtõl. Kesztyübõl szintúgy. Ruha váltás közben látványosan gõzölögsz de azt a fél percet ki lehet bírni, utána már jobb lesz.
Annyi még csak el fog férni a táskában remélem...Az a gáz hogy egy Bagaboo táskába kell bepakolnom 4 napnyi cuccot, és végig cipelnem kell magammal
Elég hardcore lesz, figyelembe véve hogy pozsonyból majd buli után indulunk el kb hajnali 4kor hogy elérjük a 6órai rajkai vonatot...
Írta 2009. december 28. - 00:15
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. december 28. - 00:05
Úgyhogy nekem meg valaki ajánlhatna valami jófajta kamáslit.
Írta 2009. december 27. - 23:47
És a lábaddal mi lesz? Nekem az szokott problémás lenni.
Alul merida team+lidl thermo (nagyondúrván jó!) + farmer.
A lábamon meg egy túrabakancs lesz meg egy dekás zokni. Múltkor -18ban voltam kint háromnegyedórát a bakancsban, kellemesen meleg volt a talpamnak, a lábujjamnak is.