Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

szerintem itt viszonylag kevés boltos fordul meg (bringaboltos még kevesebb :))

max Rob tudja neked megmondani hogy a nagykernek van e készleten.

szal lehet egyszerûbb a boltok weboldalait megnézni vagy esetleg telefon

shimanoban nincs,máshol meg nem nagyon futottam vele össze.
abból indultam ki,h a fox-os topicban feltett kérdésre 3-4en priviben megkerestek, gondoltam egy próbát megér...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

sziasztok!

Shimano téli SPD cipõ nem hever valahol beakadva raktáron/pult alatt? 45ös méret, olcsó ár,esetleg ha új akkor gari, más kívánság nem lenne!

:bell:

szerintem itt viszonylag kevés boltos fordul meg (bringaboltos még kevesebb :))

max Rob tudja neked megmondani hogy a nagykernek van e készleten.

szal lehet egyszerûbb a boltok weboldalait megnézni vagy esetleg telefon
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
sziasztok!

Shimano téli SPD cipõ nem hever valahol beakadva raktáron/pult alatt? 45ös méret, olcsó ár,esetleg ha új akkor gari, más kívánság nem lenne!

:bell:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Én tegnap reggel a -15-ben egy Dekás téli bringás mez kabát akármicsodában nyomtam + egy hosszú aláöltözet meg egy mez, és abszolút nem fáztam fent! (Azt a kabcsit karácsonyra kaptam a dekából, mondjuk ez a húzós árú, de állati jó, mindenféle cipzáras szabályozó van rajta mindenhol, tegnap még meg is izzadtam benne!)
Ellenben a combom nem bírt bemelegedni, holott egy aldis termó, meg egy másik fedõ elasztikus melegedõs nadrág volt rajtam, igazából nem fázott, de úgy görcsölt a hidegben a combom mint a dög! (Ez a hidegtõl volt ugye?)

A szemüvegemre meg a maszkból feljövõ pára rá fagyott, ilyet még nem érzékeltem, de mostmár igen, azt amikor meg lejjebb húztam a maszkot hogy ne párásodjon a szemüveg, akkor sikerült azt ráfagyasztani az arcomra meg az orromra!

Van erre valami módszer, vagy nyugidjak bele ha ily extrém idõben muszályból bringára ülök akkor ez lesz!?!

Valaki küldene egy képet arról a hervises cuccrõl?!?

Vegyél olyan szemüveget aminek jobb a szellõzése!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Városban ritkán lépem át a bûvös 30-35km/h-t az SS-el, tehát ez nem mérvadó
de tuti dokat romlott a cw-m :-)
de kárpótol, nem kell alá semmi, s vhogy mégsem izzadok bele!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
és mennyire fogja a szelet?
úgy értem, nem lobog a menetszélben?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én most szerváltam egy columbia sínacit
überalles
legalább is város max 10km a mostani zimankóban konkrét

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
holnap de csinálok képet a kilimanjaromról.
Ma du koncepciót váltottam. beöltöztem úgy, hogy már mikor elindulok se fázzak..
térd alá érõ lycra cicagatya :)
térd fölé érõ atomvastag zokni
és az egészre egy aldis termógatya
nem tom hogy ettõl-e, de sokkal jobban mentem..nem görcsölt a combom, és a bokám se hûlt le az edzés végégre..

ki milyen kesztyût használ ilyen hidegben?(-5°C alatt)

Flickr

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Szerintetek ebben a hidegben is bírná ez a Kilimanjaro Softshell kabát ? Mennyire szélálló az anyaga ?

Én tegnap reggel a -15-ben egy Dekás téli bringás mez kabát akármicsodában nyomtam + egy hosszú aláöltözet meg egy mez, és abszolút nem fáztam fent! (Azt a kabcsit karácsonyra kaptam a dekából, mondjuk ez a húzós árú, de állati jó, mindenféle cipzáras szabályozó van rajta mindenhol, tegnap még meg is izzadtam benne!)
Ellenben a combom nem bírt bemelegedni, holott egy aldis termó, meg egy másik fedõ elasztikus melegedõs nadrág volt rajtam, igazából nem fázott, de úgy görcsölt a hidegben a combom mint a dög! (Ez a hidegtõl volt ugye?)

A szemüvegemre meg a maszkból feljövõ pára rá fagyott, ilyet még nem érzékeltem, de mostmár igen, azt amikor meg lejjebb húztam a maszkot hogy ne párásodjon a szemüveg, akkor sikerült azt ráfagyasztani az arcomra meg az orromra!

Van erre valami módszer, vagy nyugidjak bele ha ily extrém idõben muszályból bringára ülök akkor ez lesz!?!

Valaki küldene egy képet arról a hervises cuccrõl?!?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

múltkor az volt rajtad? maj muti meg. most már én is kiváncsi vagyok. mindenki ezt a kabátot sztárolja :)

az volt rajtam.:)
egy sima rövid ujjú mez szokott alatta lenni, és nem bírok beleizzadni, csak a derekamon, és a hasamon, mert az Aldis gatyám ott duplán termó..:)
viszont ajánljatok valami windstoppos kesztyût, mert a Thinsulate csak -4-5 fokig bírja, alatta fázik benne a kezem..
ez milyen lehet?
elég olcsó..:)
http://www.bike24.co...0;mid=0;pgc=350

Szerintetek ebben a hidegben is bírná ez a Kilimanjaro Softshell kabát ? Mennyire szélálló az anyaga ?

bírja, bár egy hosszú aláöltözetet én is elviselnék a rövid helyett. Frankón szélálló!

Flickr

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nem tud valaki akcióról: Shimano MT41 cipõ + PD-520 pedál? Régebben láttam, de most nem találok. Elõre is köszi!

tavaly október 31-ig volt meghosszabitva a tavaly nyári akció
egy picit lekéstél róla :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,676 posts

nekem is olyan van..ha egyre gondolunk..
és szerintem is nagyon jó..

Marci

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts

Nem tud valaki akcióról: Shimano MT41 cipõ + PD-520 pedál? Régebben láttam, de most nem találok. Elõre is köszi!

Már tutira vége van mindenhol, az Mt41-es cipõ kifutó termék, már jön helyette az új 2010-es.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
múltkor az volt rajtad? maj muti meg. most már én is kiváncsi vagyok. mindenki ezt a kabátot sztárolja :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Amúgy hervisben láttam bringás shoftshell kabátot 10 ropiért, és elég jónak tûnt.

ha a Kilimanjaro típusúra gondolsz, akkor az valóban jó, a családban 2 is szolgál...tavaly voltunk kint Ausztriában családdal, ott öcsémmel bringáztunk egyet. 4 órát mentünk 600-1300 méter között, aszfalton meg jelölt erdei bringautakon (~600 méteren volt 0 fok, közepes szél), és egy hosszúujjú aláöltözet meg a bringás rövidujjú mez bõven elég volt alá, még izzadtunk is, ahol kicsit sütött a Nap...:D érdemes a kapcunisat venni, ha van, jól jöhet az.

nekem is olyan van..ha egyre gondolunk..
és szerintem is nagyon jó..

Flickr

Dark Archon

Dark Archon

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Dark Archon

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Van valakinek tapasztalata szélálló aláöltözettel? Konkrétan felsõruházatra gondolok.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

a szombathelyi dekatlonban CSAK a bringáscuccokat nem árazták le..:D

Ha sok mindenre van szükséged, érdemes meglátogatnod a budaörsit, bár mostanra már biztos elkapkodták a nagyját.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a szombathelyi dekatlonban CSAK a bringáscuccokat nem árazták le..:D

Flickr

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
a decathlonokban termékkifuttatás van érdemes benézni ha valakinek útbaesik, pl 2pár fekete bringás zokni 590huf
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.