Rose-nál van 75 euróért Mavic Ksyrium, nem néz ki rosszul.
https://www.rosebike...hoes/aid:768059
Fehér, de kit érdekel? Veszel egy kis foltbenzint pár száz ft-ért, aztán egy ronggyal pár mozdulattal még az olajsaras mocskot is le tudod dörgölni.
10 euró szállítást nullára hozod, ha újonnan regisztrálsz, vagy kérsz tőlem kupont
Amúgy érdemes aprózni is, tavaly teljesen "vakon", próba nélkül vettem 12ezerért egy S-works cipőt, karbontalppal, boa csattal (imádom), és kiderült, hogy ezt konkrétan rám öntötték 46.5-ös méretben. Nagyon kényelmes összehasonlítva a régi Chain NovaII lábbelimmel. A boa csatban meg amit imádok, hogy nagyon könnyű utánhúzni menet közben, meg kamáslin keresztül is klikkenként. Erre sem a csat, sem a tépőzár nem képes. És egyenletesen jól fogja-tartja a lábfejem.
Szóval nekem csak A+ tp-om van a Boa-val. A csat sem rossz, de a tépőt kerülném.
tapasztalatom szerint a Mavic nem olyan, mint egy Shimano vagy Northwave, amit fórumok és józan döntés alapján akár netről is rendelsz és 99%, hogy jó lesz. ugyanaz a szerencsétlen méretezés, mint a Salomon vagy Adidas cipőknél (egy cégcsoport)...
én egy párat próbáltam itthon pont ebből, ami volt boltban, az ritka nagy volt. az alapján még 2 kisebb párat rendeltem tavaly ROSE-ról, ami nem volt szűk, az rohadt nagy volt, az eggyel kisebb meg már nagyon szűk volt, kifejezetten "hegyes" cipő, nem sok hely van a szélesebb/erősebb lábujjaknak. (minőségre persze 10/10, nagyon jó érzésű cipő)
persze max. 10 eurót megér egy próba (a ROSE ingyen visszaveszi), itthon a hazai forgalmazónál én ahányszor érdeklődtem sose volt kb semmi Mavic ruházat, nyugodt szívvel rendelek azóta is a ROSE-ról, aztán ha nem jó megy vissza....