![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Jelenleg northwave nadrágot használok. Érdekelne, van-e érdemi különbség ezek és az ennél drágább nadrágok közt.
Ahoy elõttem is írta valaki: elég sûrûn összegyûrõdik a betét és olyankor dörzsöl. 70-80km már nem túl kellemes a végén és nem tudom egyértelmûen és kizárólag a nyereg számlájára írni.
Ne nekünk magyarázd, szvsz aki idejár, az megérti. Inkább a baciknak, gombáknak kellene ezt elmesélni, hogy hosszabb túrák idején menjenek õk is szabadságra.jójó, persze minden bringázás után mosni kellene
Néha azért megtudtok döbbenteni! azért az alapvetõ higiéniai dolog hogyha valamibe bele izzadok (ráadásul erõsen) akkor azt rögtön kimosom. Sanszos hogy a gombák épp azért telepedtek rád mert a ritkán mosott és a használat után nedves betét ideális tenyésztelep a gombáknak.
Egyébbként természetesen alsónadrág nélkül, ha valamihez nem értesz szerintem nyugodtan kérdezz a boltban ahol vásárolsz.
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti milyen idõközönként szoktátok mosni a bicajos gatyáitokat? Minden nagyon tekerés után mosás vagy hogyan? Nekem egy darab olyan gatyám van ami relatív komoly, így ritkábban mosom, ja és alsógatya nélkül használom és most elkaptam valaki genya gombát, így most kenegethetem valami olajjal. Szeritnem azért lehet mert sokat rottyant benne a hátsóm, de nem vagyok biztos, volt hasonló már valakinek?
Tudnátok ebben a témában segíteni?
Az is érdekelne, hogy ki használja az ilyen bringás nadrágot alsógyatya nélkül és azzal? Nekem alsógatyával szar volt mert tiszta víz lett és kidörzsölte egy idõ után a hátsómat.
Köszi!
Köszi a tippet!
Ha kiveszed a szivacsot akkor meg nem fog nyomni?
Minden használat után. (számomra meglepõ, hogy ez egyáltalán kérdéses...)Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti milyen idõközönként szoktátok mosni a bicajos gatyáitokat?