Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
motoros ruha nem véletlenül való motorozáshoz többek közt ezért hívják motoros ruhának kerékpározáshoz kerékpáros ruházat való, erre utal a topik címe is.
Azt meg nem igen ajánlom hogy ugyan abban a ruhában ülj a gép elõtt mint amiben tekersz, tessék szépen átöltözni (szagok, hõmérséklet különbség, stb)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Láttam pár elég szimpatikus egyberészes motoros esõruhát... Van valakinek tapasztalata, hogy bicajozáshoz ezek milyenek?
Amire kéne, hogy ha utcai ruhában kell bicajozni, pl. melóhelyre meg haza, akkor fel lehet venni a sima cucc fölé. Attól tartok hogy softshell téli bringás cuccban furcsán néznék ki a gép elõtt ülve. :D

Nem rosszak akár egybe akár kétrészes darabok de azt számold bele hogy nem igen szellöznek igy nagyon bele lehet izzadni még ha nem hajtasz mint állat akkor is ,ha sietös az utad olyan mintha átázott volna acucc pedig csak izzad az emberfia de télen amig mozogsz nem fázol:),érdemes valami lélegzö típushoz ragaszkodni.Itt a forumon és máshol is nagyon dicsérték régebben az RP esöruháit lehet jobban járnál velük
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Láttam pár elég szimpatikus egyberészes motoros esõruhát... Van valakinek tapasztalata, hogy bicajozáshoz ezek milyenek?
Amire kéne, hogy ha utcai ruhában kell bicajozni, pl. melóhelyre meg haza, akkor fel lehet venni a sima cucc fölé. Attól tartok hogy softshell téli bringás cuccban furcsán néznék ki a gép elõtt ülve. :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szerencsére Szegeden ez nem jellemzõ
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mindenképpen, mivel a bringaboltok szeretik felvásárolni és nagyobb haszonnal továbbadni....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Akkor vasárnap nyitáskor ott a helyem:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha nincs huszonezer forintod téli gatyára, akkor megéri
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Érdemes az Aldis ruhákat ki próbálni? Nem "olcsó húsnak híg a leve?" Mi a tapasztalatotok?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Vegyél Campa ruhát, nekem bávált.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ajánljatok egy gatyát, aminek jó a betétje. Biztosan ez is valamennyire egyénfüggõ, de volt egy Santini-m, soha semmi problémám nem volt vele, míg egy másik, Rogelli márkájú rendszeresen véresre dörzsöl.

nekem eddig a northwave meg a pearl izumi betétei jöttek be leginkább

de összeségében inkább a nw.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nagyon egyénfüggõ, de a nagy/jó márkákban nem szokott csalódni az ember.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ajánljatok egy gatyát, aminek jó a betétje. Biztosan ez is valamennyire egyénfüggõ, de volt egy Santini-m, soha semmi problémám nem volt vele, míg egy másik, Rogelli márkájú rendszeresen véresre dörzsöl.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

szerintetek már nyitáskor kint lesznek a cuccok? nem bizti,hogy veszek,de legalább megnézném õket.

kint kéne, hogy legyen
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
ok,értem,köszi,akkor lehet mégiscsak elnézek majd :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az aldi az egy érdekes hely. Alig van alkalmazott az üzletekben, max 2-3. Simán megbíznak a vásárlóban és nem a tipikus magyar "vevõbarát" üzletpolitikát folytatják.

A sebesség mindent megold.

baluka3

baluka3

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

:o pfff,na ezt nem gondoltam volna.Mondom lehet elnézek majd én is,de ha fel sem lehet rendesen próbálni...ilyen hülyéket hogy nem képesek egy próbafülkét betenni :)

Felpróbálni nem igen lehet, de ha otthon kiderül, hogy nem jó a méret, néhány napon belül visszaviheted, kicserélik, levásárolhatod, vagy ha ezekkel nem akarsz élni, akkor visszaadják a pénzt!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Tudtok boltot, ahol nyári ruha kiárusítás van? Konkrétan kantáros gatya érdekelne.

ha valami olcsot szeretnél akkor elastic,mult héten voltam bent 2-3k-ért láttam kantárosokat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Aldiban nem lehet felpróbálni a ruhákat vagy mi hogy itt a méreteket találgatjátok? :)

megveszed, hazaviszed, felpróbálod és ha nem jó a méret, cserélik ;)
múltkor megvettem a kék kabátot, ha lett volna piros elcserélték volna - egy másik aldiban...
csak már "elaludtam" és késõn mentem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Tudtok boltot, ahol nyári ruha kiárusítás van? Konkrétan kantáros gatya érdekelne.

Készletkisöprõ kerékpáros ruha akció ! - Bringaland.hu

A többiek is (Bringavilág, Berguson) is szoktak nyári ruhaakciót hirdetni, várni kell még picit.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás