És rajtad kívül volt valaki aki a bringás cuccokért ment?
Igen volt, õ nadrágot keresett.
Nyitásra mentem a Fehérváriba, mezbõl pár darab volt, szerencsére találtam méretet mindenbõl. Színek között nem nagyon válogathattam.
A sebesség mindent megold.
Itt hetekkel az akció kezdete után is szokott lenni minden méretbõl. Nem vagyunk mi Veszprém, itt alig van bringás és sok a sznob.
jah, én is ezt hittem, hogy majd senki nem jön ki. tévedtem.
keszthelyen, meg veszprémben mindkettõben rengeteg ember volt...
szerintem, ha nem nyitásra mész, akkor mindegy már, hogy 8-ra vagy este 6-ra érsz oda
jah, én is ezt hittem, hogy majd senki nem jön ki. tévedtem.Jó hogy szólsz. Még délelõtt kinézek a fehérváriba, aztán elfogytak a cuccok (amire kb nulla az esély nálunk) akkor benézek az újvárosiba és az gárdonyiba.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Jó hogy szólsz. Még délelõtt kinézek a fehérváriba, aztán elfogytak a cuccok (amire kb nulla az esély nálunk) akkor benézek az újvárosiba és az gárdonyiba.nem is gondoltam, hogy ekkora tömeg lesz az aldinál nyitáskor.
pár perccel korábban értem oda, latolgattam az esélyeket, hogy vajon ki jön még bringás cuccért. totál befutónak éreztem magam. nyugodt szívvel engedtem elõre a csípõficamost és a kisnyugdíjast is. de majdnem hiba volt, mindenki azért ment. egy kis tapasztalatcsere a méretekrõl, összeszedtük, amire szükségünk volt és indulás haza. közben még jöttek vagy 10-en... úgy láttam, hogy a bringás cuccoknak volt a legnagyobb fogyása ezen a reggelen.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mennyi volt?
Mennyi volt?A Decathlonban vettem egy "bTwin" szellõzõs esõdzsekit meg nadrágot, az remélhetõleg jó lesz így õszre.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager