Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Sziasztok.
Ha jut rá,érdemes megnézni õket:FORCEFIELD - VÉDÕRUHÁZAT - ALÁÖLTÖZET - THERMO RUHÁZAT
Én ilyen cuccokat használok nagyon elégedett vagyok velük.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Sajna nem minden jön be Magyarországra, mondjuk a sícuccaik absolut nem, és az az aláöltözõ pont sícucc!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

hoder=aldi ?

Úgy látom a kettõ ugyanaz.

hahaha .p
amúgy szerintem érdemes várni. hoferban lesznek normális aláöltözõk szóval gondolom nemsokára itthon is.
Hofer - Angebote ab Montag, 08.11.2010

Kösz, az infót! Dobom is az angórát és kivárom ezt az aláöltözéket. Ahogy számolgatom lehet a jövõ héten nálunk is kapható lesz.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem a térdmelegítõ volt és utáltam.
azóta vettem egy rendes bringásat, gumirozott csikkal alul felül és nincs problémám.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Az aldis angora a legnagyobb királyság, én tavaly keróztam is néha benne, de igazából nem arra találták ki. Ha egy igazán kényelmes és puha jégert akarsz télire az utcai cucc alá, akkor mindenképpen vegyél. Kellemesen meleg, de ha kint meleg van nem sülsz meg benne. A viszketés, hát olyat néha csinál, hogy a szõrt a lábaon valszeg a feltöltõdése húzza, vagy megcsípi, de ez igen ritka. Jah egyébként tényleg angora nyuszi szörmébõl csinálják + talán némi mûszál. Én tavaly télen nagyon élveztem abban a létem!

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
hoder=aldi ?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hahaha .p
amúgy szerintem érdemes várni. hoferban lesznek normális aláöltözõk szóval gondolom nemsokára itthon is.
Hofer - Angebote ab Montag, 08.11.2010

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
fordulj orvoshoz, az mástól van ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
és krvára viszket :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
elméletileg az angóra egy nagyon puha és meleg anyag de hát csak nem szõrmébõl készítik..

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Vasárnaptól mindenféle angóra alá öltözetek lesznek az aldiban. Tudja valaki, hogy milyen anyag az az angóra? Mert én még csak angóra nyúlról hallottam. Talán annak a szõrébõl készülnek ezek a cuccok?

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Még szeptemberben volt szó az ALDIs cuccokról, hát egy pozitív élménybeszámolóm van. Az ALDIs téli mez kitûnõen teljesít a reggeli 5 fokokban is, edzéshez aláveszek egy nyári mezt izzadságfelvevõnek, munkábajárásra meg egy utcai pólóra felveszem és királyos... Fogja a szelet, tartja a meleget, és nem izzadok be alá. Szóval nekem bejött.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Sokat segítettél, köszönöm! :) Nem biciklizni kellene elsõdlegesen, hanem munkába és gyalogtúrára.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

Softshell kabátot szeretnék venni. Olvastam pro és kontra magáról az anyagról, de több negatívumot is felhoztak. Nehéz, nem annyira vízálló, mint amennyire híresztelik stb. Mennyire igazak a kritikák?

Helló!
Softshell kabát mint olyan többféle létezik. Vannak waterresist és waterproof héjúak. Itt a különbség annyi, hogy a resist az csak vízlepergetõ, tehát nem nagyon bírja az esõt, esetleg annyi, hogy ha szemerkél azt bõven bírja, lepergeti, meg egy pici esõt is bír. A waterproofnál általában meg van adva a "tényleges" vízállósága, pl. 2000mm, vagy van amelyiknék 20.000mm de az már valszeg nem 5000ft lesz :) Ezekben általában egy plusz membrán van az anyag közé varrva és emiatt vízálló, nem a héja miatt.
Alapvetõen a softshell úgy 70-80%-ban szélálló, van amelyiknél a hónaljnál egy vékonyabb anyag van, ami a jobb szellõzést biztosítja. Viszont vannak itt is olyan membránok, mint pl. a windstopper, ami az anyagot 100%-ban szélállóvá teszi. Könnyû teszteket végezhetsz a boltokban, ha mondjuk a karjába a végénél alulról beledugod a tenyered és közvetlenül az anyagnál megpróbálsz átfújni rajta....ha érzed a kezeden a kis szellõt akkor nem szélálló ;)
Az hogy nehéz nem nehéz....ez már csak grammánia kérdése. Nem annyira nehezek, inkább azt mondanám, hogy vannak merevebb anyagúak és vannak vékonyabb nyáriasabb anyagok. Nyilván az könnyebb, de sztem nem ez a legfontosabb. Viszont azt majd nézd meg, hogy a kabi bélelt-e, mert egyébként nem melegítenek sokat. Nem az a funkciójuk, hanem, hogy szélállóak legyenek és ezek mellett jó szellõzése legyen. Szóval a vékony alá még ha szélálló is alá kell öltözni, szal méretben is érdemes nagyobbat venni!! :) remélem tudtam vmit segíteni
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://ridebike.hu/t... belt testpánt/
Egy ilyen jó lenne láthatósági mellény helyett. :) csak " jó hogy lehet kapni" ,de inkább nem kapni....

-=B.B.B.=-

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Ja és vettem aldis kabátot 3500ért de azt még nem teszteltem. :)

rövid ujjas mezzel 2 fokban jó, 13 fokban meleg :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi!
Ezek közül valamelyik lenne a befutó:
Férfi Softsell kabát
Coverguard cuccaim vannak, azokkal meg vagyok elégedve.

-=B.B.B.=-

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Softshell kabátot szeretnék venni. Olvastam pro és kontra magáról az anyagról, de több negatívumot is felhoztak. Nehéz, nem annyira vízálló, mint amennyire híresztelik stb. Mennyire igazak a kritikák?

Van egy sherpa softshell pulcsim, az nagyon jó meleg és valamennyire szellõzik is. Teljesen vízálló, voltam már benne szakadó esõben, bár nem túl sokáig. Bicajozásra még nem használtam, nem is arra tervezték. Illetve van egy briko kabátom ami igazából a katalógus szerint síkabát, azt használom télen bringázni, tökéletes! Pontosan nem tudom hogy softshell-e vagy neoprén, többféle anyagból van összevarrva. Jól szellõzik, nagyon meleg. Abban még nem áztam el, de a havat elég jól bírja.
edit: Ja és vettem aldis kabátot 3500ért de azt még nem teszteltem. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

-=B.B.B.=-

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Használt már valaki szélálló aláöltözetet?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)