Voltam megint. Ismét párás, ködös reggellel indult, és sokáig harmatos volt minden. Végül nem mentem teljes kört. Néhány helyen felújítottáka túristajelzéseket, és valaki festékkel nyilakat festett a földre, ezek talán vérkör jelzések.
Voltam megint. Ismét párás, ködös reggellel indult, és sokáig harmatos volt minden. Végül nem mentem teljes kört. Néhány helyen felújítottáka túristajelzéseket, és valaki festékkel nyilakat festett a földre, ezek talán vérkör jelzések.
Kerestem track-et, de nem találtam. Esetleg nincs meg Neked - olyan szívesen megnézném egy arra alkalmas időben. Köszi!
Nézve az előrejelzért én is elhalasztom a túrát egy kellemesebb hétvégére.
Trackem volt, de már nincs meg. Van viszont nyomtatott Kozma térképem. Majd "idézek" belőle.
Gesztesi vár bezárt, már ott sincs frissítőpont.
Ismét megyek a Kozma 60 teljesítménytúra útvonalán egy lassú kört szombaton (okt 4.). Valaki jönne még? Indulás 9h-kor Csákvár fõterérõl, a parkolóból ( 47°23'30.62"É, 18°27'52.10"K). Összesen 60km, többségében földút, helyenként (4-5km) nehéz terep.
Csákvár - Báracházi-bg. - Gánt - Kôhányás - Gesztesvár - Mátyás-kút - Vitány-vár - Körtvélyes - Farkas-torok - Irtás - Vérteskozma - Csákvár
Kerestem track-et, de nem találtam. Esetleg nincs meg Neked - olyan szívesen megnézném egy arra alkalmas időben. Köszi!
Ismét megyek a Kozma 60 teljesítménytúra útvonalán egy lassú kört szombaton (okt 4.). Valaki jönne még? Indulás 9h-kor Csákvár fõterérõl, a parkolóból ( 47°23'30.62"É, 18°27'52.10"K). Összesen 60km, többségében földút, helyenként (4-5km) nehéz terep.
Csákvár - Báracházi-bg. - Gánt - Kôhányás - Gesztesvár - Mátyás-kút - Vitány-vár - Körtvélyes - Farkas-torok - Irtás - Vérteskozma - Csákvár
Voltam. Még mindig nagyon szép útvonal. A melegfront miatt reggel erős pára, és később a napsütéses helyeken is dús harmatképződés volt. Ismét dózerolták az utakat, amitől azok helyenként símábbak lettek, mint egy aszfaltút. Viszont több helyen olyan mélyre vágták az utat, hogy tiszta agyag, máshol homok került elő a korábbi erdei talaj alól. A páralecsapódós időben a sima, nyálkás agyag többször megviccelt. Sőt, volt ahol le is szálltam, mert jobban csúszot, mint a jég.
Mammut módosította - 2013. október 21. - 13:59