Sziasztok!
Úgy hozta az élet hogy felköltöztem Pestre. Kérdésem az lenne hogy hova tudnék menni országútival edzeni?...
Szia!
Hármashatárhegyre vezetõ út elég nyugis, de zsákutca. Hegyre edzeni viszont jó, csak többször kell fordulni. János-hegy is jó, de hátulról Budakeszi felõl Szépjuhászné, aztán szerpentin. Egyébként meg ki kell menni a városból. Jó köröket lehet menni a Zsámbéki medencébe, elég sok variáció van, vagy a Tétényi-fennsíkot körbe, Budai hegyeket köbe Telki-Tinnye-Piliscsaba-Solymár felé, esetleg Gödöllõi-dombság, Tápióvidék, de arrafelé kijutni a városból elég undorító. Vannak akik kocsival kimennek Szentendrére (20km) és onnan Pilis-Visegrádi-hegységbe Paprét, Piliszentlászló, Dömörkapu, stb. Istenhegyi út is jó már késõ este és legalább van világítás, ami ilyenkor már jól jöhet. János-hegyre egyébként kevésbé forgalmas alternatíva: Zugligeti út- BélaKirály út- Normafa utca, vagy Mártonhegyi út- Normafa utca vagy Sasadi út-Rác Aladár út-Melinda-út-Széchenyi-hegy... Vannak aki csak föl-alá mennek a Városligetben vagy a Margitszigeten, de õk inkább triatlonosok gondolom, különben nem értem. Remélem tudtam segíteni.