Találtam friss mobilappos térképet ivóvíz kutakról, ami jól jöhet.
http://www.turistama...n-ivovizet.html
Balu1 módosította - 2018. augusztus 02. - 22:28
Találtam friss mobilappos térképet ivóvíz kutakról, ami jól jöhet.
http://www.turistama...n-ivovizet.html
Balu1 módosította - 2018. augusztus 02. - 22:28
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Jaaa, Lupa tó, valamiért azt hittem a Dunát ússzátok át 6x oda vissza Az is jó buli, csak gyorsan kell mert visz a folyam
szerk.: én azt hiszem genetikailag nem vagyok hajlamos a reggeli korántra, nem fogom sose megszokni
Tekergek módosította - 2016. július 22. - 19:08
Milyen a víz? Úgy néztem 16-17 fok körül lehet, neoprén? Jó bulinak tűnik csak az egészben a legnehezebb a felkelés
A víz jó, év elején kérdeztem egy srácot, aki Bp. környéki bányatavakról írta a szakdolgozatát, ő 2-3 éve végzett méréseket, akkor nagyon jó volt a vízminőség. Most sem lehet nagyon rossz, ha a Gerendai ki akarja sajátítatni a tavat strand építése céljából...
Neoprént nem használok, kedden reggel 7 órakor 18 fok volt, és a tó egyértelműen melegebb volt az erős szél és a hullámzás ellenére is. Most 21.4 fokos elvileg.
A reggeli mókázást meg lehet szokni, és nagy előnye, hogy reggel nincsenek szúnyogok, míg este a szemedet is kiverik, olyan sokan vannak.
Milyen a víz? Úgy néztem 16-17 fok körül lehet, neoprén? Jó bulinak tűnik csak az egészben a legnehezebb a felkelés
A bringát közvetlenül a parton kötjük le, és a déli öblöt ússzuk át, az kb. 150 méter, így könnyű figyelni rá. De reggelente még nem láttam mást a tónál.
Bicajt egyszerűen ott hagyod a Lupa mellett? Nem tudom most mi a helyzet, de régebben ott a bozótos mellett azért törtek fel autót...
Reggeli bringa-úszás-bringa edzés!
Indulás : 2016.07.19. kedd 7.00 AM, Flórián tér
11 km bringa Lupáig, 6x150 m úszás, 11 km bringa vissza a Flóriánig
Bárki jöhet! Saját felelősségre, természetesen.
Reggeli bringa-úszás-bringa edzés!
Indulás : 2016.07.19. kedd 7.00 AM, Flórián tér
11 km bringa Lupáig, 6x150 m úszás, 11 km bringa vissza a Flóriánig
Bárki jöhet! Saját felelősségre, természetesen.
Sziasztok!
Úgy hozta az élet hogy felköltöztem Pestre. Kérdésem az lenne hogy hova tudnék menni országútival edzeni?...