Ez a "valamikor nagy név volt" mit jelent? Mondjuk meg kellene emliteni azt a nevet... Minimum. Utána lehet a nettel próbálkozni. PL. Sheldon Brown, Bikkmakk fórum...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Columbus váz
Indította
Tiger
, 2002. február 10. 07:32
Írta 2002. február 11. - 20:38
Írta 2002. február 10. - 07:32
Sztok!
Egy kérdeésem lenne a hozzáértõkhöz.
Nagybátyámtol örököltem egy COLUMBUS országuti vázat.( tipus,szám egyebek számomra nem ismertek, mert soha nem volt közöm országuti kerokhoz )Azt tudom hogy olasz,meg azt is hogy valamikor nagy név volt, de most ez milyen kategoria? Megéri-e költeni rá, egy magamfajta egyszerû embernek, ha évente is csak egyszer v. kétszer is használnám,v. simán adjak tul rajta ? De akkor mit kérjek érte?
Elõre is köszi mindenkinek !!!
Egy kérdeésem lenne a hozzáértõkhöz.
Nagybátyámtol örököltem egy COLUMBUS országuti vázat.( tipus,szám egyebek számomra nem ismertek, mert soha nem volt közöm országuti kerokhoz )Azt tudom hogy olasz,meg azt is hogy valamikor nagy név volt, de most ez milyen kategoria? Megéri-e költeni rá, egy magamfajta egyszerû embernek, ha évente is csak egyszer v. kétszer is használnám,v. simán adjak tul rajta ? De akkor mit kérjek érte?
Elõre is köszi mindenkinek !!!

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére