Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

2013.05.26.-án, Pegazus Milano GT, nõi, trekking!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Lépj be és szólj hozzá
1 válasz erre a témára

#1
tib82

tib82

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Pegazus Milano GT Fullos trekking bicaj!!!! - Cserebere.hu

#2
Junik

Junik

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Ma reggelre virradóra (2013.05.26.) tárolónkból ellopták a párom ritka és egyedi Pegasus Milano GT, trekking kerékpárját. A keróból csak pár darab futhat Magyarországon, ugyanis alapvetõen német gyártmány, és csak a német piacon kapható. Egyedi jellegzetességei: festetlen, polírozott, alumínium váz (messzire csillog, mert csak lakkozva van a felülete), Suntour teleszkópos villa, állítható elõfeszítettségû (fekete színû, kisebb sérülésekkel a villavállon), pálcás sárvédõ, duplafalú alumínium felnik (fekete színû), Continental gumik ( fényvisszaverõ csíkkal integrálva az oldalukon), a stucni dõlésszöge állítható, Shimanó fék/váltókarok, teleszkópos nyeregcsõ, Actíve márkájú komfort nyereg (fekete), masszív alumínium túra csomagtartó. A kerékpár Shimanó agydinamós világítással rendelkezik, és ami tényleg egyedi rajta, fordított húzású Shimanó XT hátsó váltóval. Ellopásakor a csomagtartón Cytec márkájú 4db tépõzárral rögzíthetõ táska (szürke/fekete) volt, valamint Zéfal minipumpa (fekete) volt rögzítve a nyeregvázcsõre. A felsõ vázcsõre mobil adapterekkel, Zéfal Spring kulacstartó (fekete, mûanyag) volt téve.

HA VALAKI FELISMERI A FENT LEÍRT KERÉKPÁRT, VAGY MEGVÉTELRE FELKÍNÁLJÁK NEKI KÉREM HÍVJA A 06-70-532-4058-AS TELEFONSZÁMOT, VAGY KÜLDJÖN E-MAIL-T A JUHASZNIKI4@FREEMAIL.HU-RA. NYOMRA VEZETÕI DÍJ 10.000 FT.
ADOTT ESETBEN A KERÉKPÁRT - MINDEN FELSZERELÉSÉVEL EGYÜTT - VISSZAVÁSÁROLNÁM!!!!

A kerékpár a következõ képen megtekinthetõ: [ Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül ]