Vörösvár vagy környéki dh-sok vannak fent?
Jelentkezz be Regisztrálj
Downhill edzések
Posted 2013. November 08. - 17:47
Posted 2013. March 27. - 22:21
Jó estét, Lepke !Na, hát igen.. már hiányzott is volna. Kicsit ingerülten irtam egy hozzászólást, arra bezzeg jött válasz, és te.
Sajnálom, hogy igy megbántottalak, nem ez volt a szándékom, hogy a "pro" fórumosnak a becsületfalán lyukat üssek.. (már ha van ilyen)
Csak egy problémára kerestem a választ. Stp kolléga 2 sorban leirta, mi a teendõ. Belehalt? Remélem nem.
Neked sikerült 5 sorban leirni ezt az elég pofátlan, a kérdésemre nem válaszoló, "majdanagyfórumosmegmondja" levelet.
Nem segitett rajtam, de azért kösz.
Aprócska ember, aprócska segélykiáltása a nagyvilágba sajnos nem ér messzire.. sajnos a segitõkész emberekhez nem jut el..
Basszus de naiv voltam. Bár én csak magamból indultam ki, mert én mindig segitek másoknak, erre meg elõször le se szarnak, utána ha kicsit megpiszkálom a kedélyeket, már rögtön jön ez a nem is tudom minek nevezzem levél.. de hát igen.. Magyarországon élek, "itt a segitség nem divat" Sub Bass Monster szavaival..
Azért jó reggelt. Neked is Kedves Marci.
1. Bikemag FAQ
De ez még jobban érdekelhet:
2. Fórum GyIK
Jó tanulást !
Posted 2013. March 27. - 17:42
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2013. March 27. - 06:03
Sajnálom, hogy igy megbántottalak, nem ez volt a szándékom, hogy a "pro" fórumosnak a becsületfalán lyukat üssek.. (már ha van ilyen)
Csak egy problémára kerestem a választ. Stp kolléga 2 sorban leirta, mi a teendõ. Belehalt? Remélem nem.
Neked sikerült 5 sorban leirni ezt az elég pofátlan, a kérdésemre nem válaszoló, "majdanagyfórumosmegmondja" levelet.
Nem segitett rajtam, de azért kösz.
Aprócska ember, aprócska segélykiáltása a nagyvilágba sajnos nem ér messzire.. sajnos a segitõkész emberekhez nem jut el..
Basszus de naiv voltam. Bár én csak magamból indultam ki, mert én mindig segitek másoknak, erre meg elõször le se szarnak, utána ha kicsit megpiszkálom a kedélyeket, már rögtön jön ez a nem is tudom minek nevezzem levél.. de hát igen.. Magyarországon élek, "itt a segitség nem divat" Sub Bass Monster szavaival..
Azért jó reggelt. Neked is Kedves Marci.
Posted 2013. March 26. - 23:12
Zöldfülû kezdõ fórumosként lécci ne szólj már be, mert nem kaptál 18 fantasztikusan segítõkész választ az elsõ két órában.(vagy héten) Ennek is sok oka lehet, pl. a kutyát nem érdekelte a problémád v. még ezer más. De ne követelõzz, lécci-lécci-lécci !!! Nem illik, tudod ?Köszönöm a "válaszokat" attól a 60 embertõl aki megnézte.
A fórumszabályzatban is benne van amúgy.
Köszike !
Posted 2013. March 25. - 21:02
Egyébként apám munkatársa volt a Ripka Gabi ezért tuti, hogy megyek, hisz számomra távoli ismerõs
Most hétvégén elvileg lesz kivel mennem.
Köszönöm a választ!
Posted 2013. March 25. - 20:56
mindig jó csapat jön össze: https://www.facebook.com/downhilltour
Posted 2013. March 25. - 20:51
Posted 2013. March 25. - 20:47
Posted 2013. March 25. - 20:42
Posted 2013. March 17. - 23:02
Sokáig keresgéltem de nem találtam ilyen jellegû témát.
Szóval egy apró segitséget szeretnék kérni tõletek. Úgy döntöttem belevágok ebbe a dologba.
Van egy kezdõ downhill/enduro bicóm. De itt a bibi: nincs ismerõsöm aki legalább annyira bele van "zúgva" a biciklikbe mint én.
Az utóbbi pár évben csak jártam az erdõket egy kezdõ biciklivel. (Azóta szereztem újat) De szeretném komolyabban elkezdeni ezt a sportot.
Keresek olyan vállalkozó szellemû tapasztalt downhillest aki szivesen segitene legalább az alapokban.
Budapest és Gödöllõ környékén mobil vagyok. Gondolom a legtöbb ember nem egyedül sajátitotta el ezt a sportágat. Kerestem egyesületeket, de nem nagyon találtam. Sõt, számszerint 1-et találtam, oda elküldtem a jelentkezésemet.
Ténylegesen nagyon lelkes vagyok, hálás lennék ha egy profi a szárnyai alá venne..
Nem vagyok galamb, sportágakat nem váltogatom. Harcmûvészetekkel foglalkozok immár 8. éve. Tehát nem fogok megpattanni.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Várom a válaszotokat!
Üdv
U.I.:(Nincs hosszú I betû a billentyûzeten, mielõtt valaki beszólna )