Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

WHEELER 323 típusú nõi vázas, 28", lila színû 1991-es kerékpár - 2012.12.30. Zugló


  • Lépj be és szólj hozzá
Még nem érkezett válasz a topikindító bejegyzésre.

#1
vendég_Francesco69_*

vendég_Francesco69_*
  • vendég
2012. december 30-án délután a Zugló, Laky Adolf utca 8. 3. emeletrõl ellopták
WHEELER 323 típusú, 28" kerekû, nõi vázas trekkingkerékpáromat. A gép színe lila, a vázon sárgával felírva a WHEELER és a 323 felirat (nyereg alatti csõváz, illetve összekötõ váz)
A kerékpáron volt egy három részes fekete kerékpáros táska, benne számzáras lánc, zöld vászonborítással, kerékpáros szerszámok, esõvédõ nyeregtakaró zöld színben stb.. A vázon kétfejes fekete minipumpa volt rögzítve, a nyereg alatt pici kerékpáros szerszámtáska ragasztókészlettel, kulcsokkal, imbuszkulcskészlettel. A vázon kulacstartó, a kormányon 3 égõs halogén lámpa (azt hiszem, Cateye) volt. 3x7 sebességes a gép, SHIMANO váltóval (talán 200-as?), léptetõvel fokozatjelzõ nélkül, de a jobb oldalon ezt egykaros váltóra kellett cserélni egy szerviz alkalmával. Alesa felnivel volt szerelve, a hátsó keréken defekt, benne kis nyolcas. A kormányrúd fekete, fekete és felemás kormányfogó gumival, a kormányon párhuzamos karcolások a fém színében. Az ülés egyik oldala ki van hasadva. Az ülés és az elsõ kerék gyorszáras. Az ülés csöve erõsen karcolódott. Fekete sárhányóval szerelt, a hátsó lámpa hiányzik. Fekete színû csomagtartója van. Dinamó és elsõ lámpa is van fent, de üzemen kívül. A bowdeneket vezetõ mûanyagok feketék.
Nagyon valószínû, hogy egy létezik belõle az országban, mert én egy német házaspártól vettem, akik karambol miatt pénzzé tették a kerékpárjaikat.

Aki tud valami, az jelezze, legyen szíves a 06-70-260-0711 -es számon.

Köszönöm:

Vöröss Ferenc