Hangoskönyv jó csak úgy porszívózás-takarítás-fõzés közben, de utcán, bringán... veszélyes tud lenni. :- ) lehet persze hallgatni, de úgysem tudsz teljesen odafigyelni rá, úgy meg csak a fele élvezetet kapod meg a dologból, s még a bringázás élvezetébõl is levon. Szóval egy egészséges kikapcsolódás helyett kapsz két torznyomorékot..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hangoskönyvek
Indította
hetze
, 2012. november 11. 14:23
Írta 2012. december 29. - 18:34
Azt hittem, én voltam ilyen elmebeteg csak.. Utána kénytelen voltam abbahagyni, mert rájöttem, ha a könyvre figyelek, az nem igazán vicces, lévén, képes az ember elragadtatni magát, elsodródni a történettel, aztán egy nagyobb kátyúnál hirtelen "fölriadni", hogy "auuu"..
Hangoskönyv jó csak úgy porszívózás-takarítás-fõzés közben, de utcán, bringán... veszélyes tud lenni. :- ) lehet persze hallgatni, de úgysem tudsz teljesen odafigyelni rá, úgy meg csak a fele élvezetet kapod meg a dologból, s még a bringázás élvezetébõl is levon. Szóval egy egészséges kikapcsolódás helyett kapsz két torznyomorékot..
Írta 2012. november 14. - 23:22
Sürgõsen szokjál le róla !
Bringázni füllel is kell, a forgalomra is kell figyelni. Nem tud SENKI, még te sem több dologra odafigyelni.
Haverom egy BKV buszt nem vett észre a zene miatt, nagy mázlija volt, hogy megúszta.
Bringázni füllel is kell, a forgalomra is kell figyelni. Nem tud SENKI, még te sem több dologra odafigyelni.
Haverom egy BKV buszt nem vett észre a zene miatt, nagy mázlija volt, hogy megúszta.
Marci
Írta 2012. november 11. - 14:23
Bringázgatás közben szoktam hallgatni hangoskönyveket és igen hasznosnak vélem ,így egyszerre két jó dolgot is csinálhatok.
Ingyen letölthetõ hangoskönyv
remélem nektek is beválik.
Ingyen letölthetõ hangoskönyv
remélem nektek is beválik.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére