Fehérpárduc:Asszem matrica ügyben fordulj Yoda-hoz.Álítólag sokmindent megcsinál,mert valami nyomdában dolgozik,vagy mi.Nézz át a Spéci festés topicba.
Üdv:Thommey
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Feliratok féken, hajtómûveken, eloxált felületeken
Indította
FP
, 2002. április 12. 18:45
Írta 2002. április 15. - 06:56

Írta 2002. április 15. - 01:09

Jeti: Te vagy az én emberem!
Hol csinálták meg a feliratot és milyen lakkot használtál, ami nehezen jön le és valamennyire bírja egy hajtómû megpróbáltatásait?

Írta 2002. április 13. - 22:31

Azert a feliratozasokon is van kulonbseg....
Ott van pl a bosszusag hogy Zzzzz betud lesz a nyeregcsoved akarhogy zsirozod is...
Ott van pl a [RooX] nyeregcsove... feketere eloxalt, meg tele van feliratokkal, mm skalaval meg minden es erdekes modon nem latszik meg rajta a huzogatas... termeszetesen csak ha leszeded rola az eloxalast akkor veszik ossze a vassal...
Egyebkent az elejen felti az ember a cuccait, aztan rajon hogy elobb utobb ugyis lekopik, osszeberodik stb...
Pedalnal, hajtokarnal nem erdemes izgatni magunkat... ugyis lekopik. Ha meg nem hasznalod nem lesz elvezet a tekeres...
A vazra, telora azert en is fokozottabban ugyelek
))
Az atlatszo matrica jo otlet, mehet tamvillara, gumik kornyekere, barendsekre... /sajnos a [RooX] kormanyvegen a modellmatricahoz hasonlo felirat van???.../
Ott van pl a bosszusag hogy Zzzzz betud lesz a nyeregcsoved akarhogy zsirozod is...
Ott van pl a [RooX] nyeregcsove... feketere eloxalt, meg tele van feliratokkal, mm skalaval meg minden es erdekes modon nem latszik meg rajta a huzogatas... termeszetesen csak ha leszeded rola az eloxalast akkor veszik ossze a vassal...
Egyebkent az elejen felti az ember a cuccait, aztan rajon hogy elobb utobb ugyis lekopik, osszeberodik stb...
Pedalnal, hajtokarnal nem erdemes izgatni magunkat... ugyis lekopik. Ha meg nem hasznalod nem lesz elvezet a tekeres...
A vazra, telora azert en is fokozottabban ugyelek

Az atlatszo matrica jo otlet, mehet tamvillara, gumik kornyekere, barendsekre... /sajnos a [RooX] kormanyvegen a modellmatricahoz hasonlo felirat van???.../
Írta 2002. április 13. - 21:03

Én el akartam adni az XTR hajtókaromat de kopott volt a felirat és mindenki bunkozott....
aztán fogtam magam és lefestetem ugyan olyan szinre és csináltattam reklám studióba levonót rá.
aztán le lakkkoztam vagy 8 réteggel és lefóliáztattam vettem hozzá 15ért új tányért és kész az új hajtókarom....
na csõkulcs ;D ;D :
aztán fogtam magam és lefestetem ugyan olyan szinre és csináltattam reklám studióba levonót rá.
aztán le lakkkoztam vagy 8 réteggel és lefóliáztattam vettem hozzá 15ért új tányért és kész az új hajtókarom....
na csõkulcs ;D ;D :

Írta 2002. április 13. - 15:57

Írta 2002. április 12. - 23:44

Én úgy oldanám meg,ha érdekelne,hogy leragasztanám új korában átlátszó ragasztócsíkkal,oszt kész.Onnantól nem kopik le:)
vendég__*
Írta 2002. április 12. - 22:41

Én pont eltûntetni szoktam a feliratokat, matricákat. ;D Majd jól nyitok egy ellen topicot! ;D
Írta 2002. április 12. - 18:45

Úgy érzem ez valamilyen szinten a technikai fórumba tartozik. Biztos van közöttetek is olyan, aki bosszankodik az üléscsövön, hajtómûveken lévõ feliratok kopása miatt. Az a kérdésem, hogy van-e valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehet a natúr alumíniumra a fekete feliratokat, valamint a feketére, lilára, kékre, vagy egyéb színû alumínium tartozékokra (pld. üléscsõ, fékkar, fékpillangó stb...) visszavarázsolni a feliratokat. Találtam egy helyet, ahol lézerrel tudnak gravírozni feliratokat, de ezek mind felületi égetést jelentenek és az eloxált felületen ez nem igazán mûködöképes megoldás.
Szóval várom az ötleteket!
Üdv.
FP
Szóval várom az ötleteket!

Üdv.
FP