Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Feliratok féken, hajtómûveken, eloxált felületeken

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Fehérpárduc:Asszem matrica ügyben fordulj Yoda-hoz.Álítólag sokmindent megcsinál,mert valami nyomdában dolgozik,vagy mi.Nézz át a Spéci festés topicba.
Üdv:Thommey

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Jeti: Te vagy az én emberem!  ;) Hol csinálták meg a feliratot és milyen lakkot használtál, ami nehezen jön le és valamennyire bírja egy hajtómû megpróbáltatásait?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Azert a feliratozasokon is van kulonbseg....
Ott van pl a bosszusag hogy Zzzzz betud lesz a nyeregcsoved akarhogy zsirozod is...

Ott van pl a [RooX] nyeregcsove... feketere eloxalt, meg tele van feliratokkal, mm skalaval meg minden es erdekes modon nem latszik meg rajta a huzogatas... termeszetesen csak ha leszeded rola az eloxalast akkor veszik ossze a vassal...

Egyebkent az elejen felti az ember a cuccait, aztan rajon hogy elobb utobb ugyis lekopik, osszeberodik stb...
Pedalnal, hajtokarnal nem erdemes izgatni magunkat... ugyis lekopik. Ha meg nem hasznalod nem lesz elvezet a tekeres...

A vazra, telora azert en is fokozottabban ugyelek :)))
Az atlatszo matrica jo otlet, mehet tamvillara, gumik kornyekere, barendsekre... /sajnos a [RooX] kormanyvegen a modellmatricahoz hasonlo felirat van???.../

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Én el akartam adni az XTR hajtókaromat de kopott volt a felirat és mindenki bunkozott....
aztán fogtam magam és lefestetem ugyan olyan szinre és csináltattam reklám studióba levonót rá.
aztán le lakkkoztam vagy 8 réteggel és lefóliáztattam vettem hozzá 15ért új tányért és kész az új hajtókarom....
 na csõkulcs ;D ;D ::)

kereszty

kereszty

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
lakkfilc :-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én úgy oldanám meg,ha érdekelne,hogy leragasztanám új korában átlátszó ragasztócsíkkal,oszt kész.Onnantól nem kopik le:)
Üdv:Thommey

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én pont eltûntetni szoktam a feliratokat, matricákat.  ;D Majd jól nyitok egy ellen topicot!  ;D

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Úgy érzem ez valamilyen szinten a technikai fórumba tartozik. Biztos van közöttetek is olyan, aki bosszankodik az üléscsövön, hajtómûveken lévõ feliratok kopása miatt. Az a kérdésem, hogy van-e valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehet a natúr alumíniumra a fekete feliratokat, valamint a feketére, lilára, kékre, vagy egyéb színû alumínium tartozékokra (pld. üléscsõ, fékkar, fékpillangó stb...) visszavarázsolni a feliratokat. Találtam egy helyet, ahol lézerrel tudnak gravírozni feliratokat, de ezek mind felületi égetést jelentenek és az eloxált felületen ez nem igazán mûködöképes megoldás.
Szóval várom az ötleteket! :)

Üdv.

FP