Jelentkezz be Regisztrálj
Zene edzéshez
Írta 2012. április 15. - 15:05
Ha bringázok csak a bringázáson gondolkodom, vagy semmin.
De kár ennek ilyen nagy feneket keríteni.
Írta 2012. április 15. - 14:33
Írta 2012. április 14. - 14:55
Jani, te amúgy szoktál zenét hallgatni ?
Persze, tele van a telefonom jóféle metál zenével.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. április 14. - 14:09
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. április 14. - 10:41
Nem hiszem, hogy erre olyan messzemenõ elméleteket kell kitalálni, van aki szereti, van aki nem....
Pedig de.
Írta 2012. április 14. - 09:06
Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki zenét hallgat. Pláne ha annyira nagy zenegér mint én, mert nekem nem múlik egy úgy nap, hogy ne hallgatnék valamit.
Nem hiszem, hogy erre olyan messzemenõ elméleteket kell kitalálni, van aki szereti, van aki nem....
Írta 2012. április 14. - 08:10
hogy lehet úgy rendesen csapni montival, hogy közben zenét hallgatsz?
Aszfalton/közúton be se merném tenni
- zeezoltano kedveli ezt
Írta 2012. április 13. - 14:07
Kala,
mi értelme van úgy zenét hallgatni, hogy közben hallasz mindent? Egyáltalán hallod a zenét?
Nem mernek magukkal maradni a bringán, félnek a gondolataiktól vagy nincsenek nekik. Az emberek többsége már ilyen, a jelenlegi környezet mûve.
Persze, hogy hallom, bár gyatra füleseim vannak, amik csak ennyire képesek, és beengedik a külvilág zaját is, de nem is baj, mert sehol másutt sem bírom jól a túl hangos zenét.
Aláfestésként viszont szeretem, hangulatot teremteni, mivel a bringával vagy közlekedem, vagy örömbringázom, évek óta nem voltam tekerni edzés céljából. Én amúgy szintén olyan vagyok, aki nem szokott/szeret bringán gondolkodni, sõt, örülök, hogy kiszakít a hétköznapokból, és közben nem agyalok semmin, hanem csak a terepre figyelek, és a suhanásra. Hosszú mûutas túrán meg bámészkodni szoktam, szóval olyankor is kikapcsol az agyam azt hiszem
Írta 2012. április 13. - 11:29
Írta 2012. április 12. - 20:01
- blash kedveli ezt
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. április 12. - 16:43
Nem mernek magukkal maradni a bringán, félnek a gondolataiktól vagy nincsenek nekik. Az emberek többsége már ilyen, a jelenlegi környezet mûve.
Tyû, de kemény mondatok! :-) Különben egyetértek.
A napi sok input feldolgozásában pont a meló utáni bicajozás segít a legtöbbet - csomó mindent ott, az elnyújtott mászásoknál fogalmazok meg magamban, találok ki, satöbbi. Persze van az a technikás mászás, ahol ezt nem lehet, de nem ez a jellemzõ. Lefelé meg nincs idõ komplexebb melóhelyi vagy otthoni dolgokon, gondokon agyalni, a terep nehézsége felülírhat úgyis szinte minden nem oda vonatkozó gondolatot.
- blash kedveli ezt
Írta 2012. április 12. - 15:43
mi értelme van úgy zenét hallgatni, hogy közben hallasz mindent? Egyáltalán hallod a zenét?
MJani, hogy érted azt, hogy a valóságtól félnek?
- blash kedveli ezt
Írta 2012. április 12. - 13:12
Azok hallgatnak zenét bringázás közben, akik a valóságtól félnek.
Velem a fordítottja volt 4-5 éve Halkan szoktam zenét hallgatni, annyira, hogy halljam még az általam keltett neszeket is, a gallyak roppanását, az avar zizegését, nem csak azért, mert a közlekedés során ez a biztonságos, hanem mert terepen meg ezt találom hangulatosnak, és a koncentrálásban sem zavar.
Épp az Õrségben voltam az erdõ legmélyén, mikor valami farkasvicsorgáshoz-vonyításhoz hasonlót hallottam. Mivel kiskoromban mart már meg kóbor kutya, ezért lassítottam, majd meg is álltam, leszálltam, h véletlen se kapjon valami a bozótból a bokám után. Újra hallottam a hangját, így kikapcsoltam a zenét, hogy tudjam, merre van. Egy darabig szobroztam egy helyben, de semmi, így visszapattantam a bringára, elkezdtem tekerni, fülest is feltettem, majd megint hallottam ugyanazt, és még egyszer... Aztán többet nem. Majd egy évvel késõbb jöttem rá, mikor épp Bp-en bringáztam ugyanígy zenét hallgatva, hogy az egyik számban volt ez, mint zörej, talán grabbelési hiba eredményeként
Írta 2012. április 12. - 12:08
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. április 12. - 10:49
MJani, hogy érted azt, hogy a valóságtól félnek?
Írta 2012. április 12. - 09:47
Írta 2012. április 12. - 08:41
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. április 11. - 23:31
Arra gondoltam, hogy életképes és mûködõ ötlet lehet itt egy edzõ-zene tárat létrehozni, ahová mindenki "beteheti" a saját kedvenceit, vagy válogathat a mások által ajánlottakból és hallgatottakból.
Így talán könnyebben elkerülhetõ a fegyelem elkalandozása agyonhallgatott és ismert zenék által. (nálam legalábbis ez rendszeresen elõjön.)
Elsõ körben íme egy kis válogatás a jelenlegi pörg(et)õsebb kedvencek közül:
Wretch 32 ft Example - 'Unorthodox' Wretch 32 ft Example - 'Unorthodox' (Radio Edit) - YouTube
Balkán Fanatik feat Copy Con - Csá! Balkán Fanatik feat Copy Con - Csá! - YouTube
Moby - Lift me up Moby - Lift me up - YouTube
DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now (Official Video) (Out Now) - YouTube
Gyptian - 'Hold You' (Shy FX & Benny Page Digital Soundboy Remix) Gyptian - 'Hold You' (Shy FX & Benny Page Digital Soundboy Remix) - YouTube
Briefcase No.1 -Tartanic Briefcase No.1 -Tartanic - YouTube
David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida David Guetta - Where Them Girls At ft. Nicki Minaj, Flo Rida - YouTube
Disturbed - Warrior Disturbed - Warrior Lyrics HD - YouTube
Pendulum - 'Watercolour' Pendulum 'Watercolour' - YouTube
Linkin Park - Wretches and Kings Linkin Park - Wretches and Kings (With Lyrics) - YouTube
DISTURBED - "THE ANIMAL" DISTURBED - "THE ANIMAL" [FULL SONG NEW 2010] - YouTube
Disturbed - Another Way To Die Disturbed - Another Way To Die [Official Music Video] - YouTube
Tankcsapda - Be vagyok rúgva Tankcsapda - Be vagyok rúgva - YouTube
BRAINS - Refresh the style BRAINS - Refresh the style - Blazing HD - YouTube
Disturbed - Decadence Disturbed - Decadence (Need For Speed Most Wanted Soundtrack) - YouTube
disturbed - facade Facade - Disturbed {With Lyrics} - YouTube
Tankcsapda - Füst és lábdob Tankcsapda - Füst és lábdob video klipp - YouTube
Disturbed - I'm Alive Disturbed - I'm Alive (With Lyrics) - YouTube
Disturbed-Indestructible Disturbed-Indestructible Lyrics - YouTube
Pendulum - 'The Island - Pt. 1 Dawn' Pendulum - 'The Island - Pt. 1 Dawn' - YouTube
Tankcsapda - Mennyország tourist(élõ koncertfelvétel 2006.05.27.Budapest-Kisstadion Tankcsapda - Mennyország tourist(élõ koncertfelvétel) - YouTube
Disturbed - Perfect Insanity Perfect Insanity by Disturbed Lyrics - YouTube
Linkin Park - The Radiance Linkin Park - The Radiance (New Song Official Audio) - YouTube
Disturbed - Ten Thousand Fists 300 Music Video - Disturbed - Ten Thousand Fists - YouTube
pendulum - the vulture pendulum - the vulture - YouTube
Remélem találtok olyat ami tetszik, esetleg ti is megosztjátok a ti kedvenceiteket.
Továbbá talán ide jöhetne bármi ami az edzés és zene témába beletuszkolható... pl. sportfülhallgatók, vízálló mp3/4, vélemények, ötletek sztorik...