Missy Giove - Wikipedia, the free encyclopedia
400kg... Az nem kevés. Pont ennyi: http://www.vitalmtb....Prison-Time,378
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hall of Fame
Indította
Röfike
, 2011. november 28. 18:16
Írta 2012. február 03. - 21:30

Írta 2012. február 03. - 20:42

Missy Giove-ot maximum börtönben láttad ülni nem tolószékben
Bizonyos ajzószerek terjesztésért csücsül. A tolószékes Tara Llanes lesz.

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. február 02. - 22:29

Én meg mintha egy külföldi lapban tolókocsiban láttam volna Missy-t...De lehet,h'az egy régebbi sérülés miatt volt?!
John Tomac!Nagyon rég láttam-persze képen,nem élõben-Tomac bájkot.Vmi jó kis enduro gép rémlik 1 korábbi bikkmakkból...
John Tomac!Nagyon rég láttam-persze képen,nem élõben-Tomac bájkot.Vmi jó kis enduro gép rémlik 1 korábbi bikkmakkból...
Magellan-os
Írta 2011. december 06. - 23:00

Írta 2011. december 02. - 08:14

Mintha azt olvastam volna, hogy Missy kábítószerrel való visszaélés miatt a hûvösön pihen.
Írta 2011. november 29. - 21:37

Írta 2011. november 28. - 23:14

Személyes kedvencem a lejtõzõsök közül: 
Nagy összegben mernék fogadni arra, hogy hamarosan õ is be fog kerülni a "Hírességek csarnokába."

Nagy összegben mernék fogadni arra, hogy hamarosan õ is be fog kerülni a "Hírességek csarnokába."
Írta 2011. november 28. - 22:53

fúúú, mennyit bújtam a kontenbáj eksönt anno, kölyökkoromban, akkor voltak ezek az arcok jó része még aktív
Írta 2011. november 28. - 22:49

Missy "The Missile" Giove 
Õ igazán letett némi matériát az asztalra a lejtõzõs szakágban: Anne-Caroline Chausson
...no meg Nicolas Vouilloz

Õ igazán letett némi matériát az asztalra a lejtõzõs szakágban: Anne-Caroline Chausson
...no meg Nicolas Vouilloz
Írta 2011. november 28. - 22:41

Írta 2011. november 28. - 22:29

Juarezt említettem vón, magam is. kb az egyetlen szimpatikus montis (verseny)arc.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 28. - 22:03

Írta 2011. november 28. - 21:13

Elnézést. Õ Wade Simmons. Mikor kezdtem bringázni, õ biciklizett úgy, hogy az állunkat a padlóról szedegettük fel a Kranked, NWD, Ride to the hills filmek bámulása közben. Olyan gyorsan ment, mint a DH versenyzõk, olyan bátran, mint Bender, és olyan ösvényeken és stílusban, mint senki más
És ellentétben azokkal az ugri-bugrisokkal, õ a mai napig bringázik. Nem véletlen tagja hivatalosan is a montis hall of fame-nek.

Írta 2011. november 28. - 20:26

Olyan emberekre gondoltam akik ikonok a kerékpározás terén, de ennek ellenére talán kevésbé ismertek.
Armstrong és ugri-bugris srácok neve folyik a csapból is. Ha Lance nem is, de ezek a srácok olyan gyorsan eltünnek, mint pl. a Shy guys.
kalaius: Nevet azért írhattál volna. (Én pl. nem tudom ki õ.)
Tinker Juarez és Ned Overend (Tudtátok, hogy Taipei-ben született?)
Armstrong és ugri-bugris srácok neve folyik a csapból is. Ha Lance nem is, de ezek a srácok olyan gyorsan eltünnek, mint pl. a Shy guys.

kalaius: Nevet azért írhattál volna. (Én pl. nem tudom ki õ.)
Tinker Juarez és Ned Overend (Tudtátok, hogy Taipei-ben született?)

Írta 2011. november 28. - 19:24

Írta 2011. november 28. - 19:15

Õt pedig lehet többen ismerik (sokan utálják de még többen szeretik):
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. november 28. - 18:16

Gondoltam indítani illene egy topikot nagyjainknak, úgy hazaiaknak, mint külföldieknek.
Az aprópó egy Jacquie Phelan-rõl talált videó, lehet sokan nem is tudják ki õ pedig régi neves versenyzõ és aktivista.
http://www.youtube.com/watch?v=NOidiOip108&feature=related
Az aprópó egy Jacquie Phelan-rõl talált videó, lehet sokan nem is tudják ki õ pedig régi neves versenyzõ és aktivista.
http://www.youtube.com/watch?v=NOidiOip108&feature=related