Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

magellan polarx table top ezüstszínû váz, fekete teleszkóp

• Lépj be és szólj hozzá
Még nem érkezett válasz a topikindító bejegyzésre.

schummyka

schummyka

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Debrecen, Cívis utcán 3. emeletrõl, a zárt folyosóról vitték el (egy másik biciklivel együtt) 07.29-én (péntek)
A kerékpár nem volt lezárva - nem is lett volna mihez, mert a folyosón nincs semmi korlát v hasonló. Az egyik lakó azt mondta h pár napja délután csengettek hozzá (nem a földszintrõl, hanem a folyosó elõtt kintrõl - valószínûleg tesztelték h otthon van-e vki......A rablás egyébként kb. 21 és reggel 5 óra között történt vmikor.

Ami fontos!! A vázon van egy sorozatszám, amit érdemes leírni vhová, mert a rendõrök azt mondták h ha az a szám megvan, akkor õk azt beteszik egy adatbázisba és 3 évig bármilyen nagyobb "fogásnál" ellenõrzik a lopott bicikliket. Én ezt a magellan-t használtan vettem pár éve, akkor írtunk adásvételit, még le is tanúzták, de ezt a számot nem írtuk fel, pedig most jól jött volna...

KÉP:
Magellan PolarX Tabletop | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Használt eladó [Lopott] Magellan PolarX Table Top
TestBike - kép nagyítás

1-2 adat:
váz: magellan polarx table top (ezüst színû fekete betûvel)
kormány: truvativ egyenes kormány
kormánybefogó/stucni: 32-es (vastag), a márkája most nem jut eszembe
váltó: shimano xtr (ebben nem vagyok biztos...a váltásra volt 2 kar: egy fel, egy lefelé váltáshoz)
ja és csak hátsó váltó volt rajta, elöl a 3 fogaskeréknél nem.
sebesség: 3x9
gumi: 26-os schwalbe crazy bob elöl-hátul (2.35 széles)
pedál: BBB
fék: sima v-fék elõl-hátul
+ volt rajta cateye velo 8-as computer (csak az "adapter" nem volt rajta, a zárt is elvitték)
teleszkóp: zoom vmi, tele volt matricákkal (nem egy nagy márka, ez az egyetlen alkatrész ami nem jobb minõségû)
lánc: újszerû állapot, kb 1 hónapja lett cserélve.

Elérhetõség: Pali 06-20-217-06-07

Legújabb infó: LÁTTÁK DEBRECENBEN AUG 20-ÁN!!