5000 km felett kezd igazan jo lenni es ez nem vicc, pedig eddig sem volt rossz. Atutos 2011es RL-em van, csak havernak adom el vagy megtartom. :-) Mi a gond a Rebaval? Amiket en eddig hasznaltam, es most is van 2 itthon, szuper volt, egyszeru belul is, magam tudom szervizelni stb. A mozgasa nem tetszik, vagy egyeb problemad volt vele?
Tul sok a gondod, kene neked egy full merev SS 32x18as attetellel, aztan utana mar nem lenne tobbe fekete-feher a szivarvany:P
Köszönöm, ez igazán bíztató, úgy néz ki az X-Fusion Vevet lesz a nyerő (az évjáratot még nem tudtam eldönteni). Illetve van belőle állítható is, de nem gondolnám, hogy a Kona Blast 2009-es vázba 140-re kihúzva ideális lenne (még lefelé sem).
Nem igazán tudom reálisan értékelni a villát, mivel új korától kezdve hibás, ami a második szimmering kilövés után esett le. A szobában mellettem történt és fél percig engedte a nyomást. A légrugó a lábba eresztett és a lábban nyomás volt. Az is biztos, hogy ez már nem az a legendás Reba, ami eddig volt a lábakból is kispórolt 5ml olajjal elég szánalmas (én is, hogy megvettem).
Túlzás, hogy merev villa kellene nekem. Nem várok olyat, amit nem kellene tudjon. A Dart 2 nagyon kezdő villa mégsem volt vele semmi bajom, pont azt tette, amit vártam tőle, nagyon szerettem. Ráadásul ehhez képest finom műszer a mozgásminősége. Szerettem volna erősebbet, jobbat, könnyebbet. Tisztában vagyok vele, hogy a levegős villa nem olyan progresszív, de minennek van határa. Nem fair az összehasonlítás, mivel a Reba hibás, de az első perctől kőkeményen indult meg, darabosan mozgott (talán ez nem is jó szó, akadozva-letapadtan), a kis köveket szinte ki sem mozogta, szétrázta a kezem. Nem volt ideális nyomás, végigpróbáltam mindent. Na de majd meglátom holnap mit mond az osztrák szerviz, ahova beadtam.
Edited by freddyke, 2013. October 24. - 23:29.