Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monoblock tengely... /ISIS/

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
15 hozzászólás a témában

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
szép dolog az isis de azért én ezt a truvativ  dolgot átgondolnám. hajtókar viszonylatban. nem tudom én próbáltam a stylot mintha mûanyagból lett volna.  

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Na Ná, hogy ISIS. Ennél szerintem nincs jobb. Race Face, FSA, Truvativ hármas szerintem mindent lever. Ezekbõl nekem csak Truvativ lesz, de csak azért, mert ócsó, oszt még jó is (már mint a többihez képest)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
bennem egyre inkább az fogalmazódik meg hogy inkább 3 ezerért egy olcsó de jó iparis mono amit ha minden rosszul megy évente fél évente kidobok minthogy vegyek egy húsz harminc ezres csili vilit amit aztán legkorábban a Széchenyi tervbõl tudok majd finanszírozni

dodusham

dodusham

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
hi!

Nekem LX99-es hajtókarom van amit nyûvök már egy éve és FSA ULTIMAX mono van/volt/ most benne de 2hét alat szétment most ugy kotyog mint mariba a géza:)  és meglövöm magam akkor sem találok olyat ami kibirja a starapat igaz ugratgatok vele föleg városba letörések meg Dirt-Jump. de most csináltat haverom apja aki mellesleg volvo szervizes király csapit nekem remélem birni fogja  /SKF/
By én

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
fordítva lehet hogy jobb lenne ???

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Olyan nincs, hogy örök élet meg két nap. Nekem szarakodik a Race-Face/LX páros (Hajtó-Kar/KÖZÉPCSAPÁGY) :( :( :( :(

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
ACOR iparis 2700 Ft. ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
na az en szemszogembol nezve..mas es tuti megertitek mert mondtam epp ugy ahogy...

us. ban a szogletest mar agyba fogye akciozzak mert mindenki szinte a isis vagy octalinket hajtja, ill veszi.

nem minden esetben de tenyleg feleert adjak pl  testre szabra ram ugye :) nekem tuti szuper egy xtr  minosegu szogletes eletem vegeig kitart nem ugralok nagyokat es nem is hiszem eletem maradek reszeben ez valtozna
..egy octalink vagy isis fele ami csak !  xt koruli kb megegyezik az elozo szogletessel, merevseg stb...de arban duplaja  szal valahogy igy nezve per pill en nem tartom egyenlore fontosnak
... szal jo a dolog de nem minden aron !...  

ez egy durva ossze hasonlitas , de csak a pelda kedveert ..

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Tényleg annyival jobb.... Mind kifáradásra (ez igen fontos tényezõ), s mind szilárdságra is. Persze az ultrabrutál anyagból készített 4szögletû tengely jobb lehet, plusz ha élettartam garit adnak akkó meg fõleg (lsd.Yasec), de ha jól emléxem az FSA is élettartam garit ad az ISIS tengelyeire....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
A fene tudja, hogy ez a temgelybordázó-láz tényleg csak egy õrült jó marketingfogás, vagy tényleg annyival jobb. Viszont amiben biztos vagyok, hogy ha szar a monoblokkod, akkor cseréld le. Tengelyt nem igazán lehet egy monoblokkban cserélni (én nem tudok róla), tehát ezt felejtsd el. Viszont tisztában vagy az árakkal? Én most nézegettem, az Lx bordás kart akartam megvenni a Deore monoblokkal, asszem 34-35 körül jönnék ki. És akkor még nem beszéltünk Xt cuccokról... Ha viszont a Te négyszöges hajtókarod jó akkor végy egy FSA UltiMax-ot, olyan 8 körül kijössz, és eolyan cucc van a gépedben, ami örök élet meg két nap.

De a félelem bennem van, hogy megveszem a bordás rendszert, és a világon semmit nem fogok megérezni az annyira reklámozott "megnövekedett merevség"-bõl.  :-/

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
igen ez attol fugg hol nezed ..nezz utanna ha egy  arban van ..akkor ja persze isis , ha mind2t cserelni akarod , akkor ugyertem miert az isis-t nezegeted.

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Köszi a segítséget...
De a hajtókarnál nincs nagy különbség sima és isis között, ahogy néztem...
Monoblocknál van?

cAb

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
hat jah.. az nem egy hypertuti .. de tenyleg az emberek teljesen geindultak a nagy ISIS laz hallatan , en nem cserelnem le a hajtokarom csak azert hogy ISIS legyen ..van olyan monoblock ami jo neked es orok eletu .. az igaz hogy az ISIS ugy. abbol az anyagbol keszitve merevebb , erosebb , de hey ..azok 2x annyiba is kerulnek .Vedd meg a legjobb szogletest amit tudsz a penzedert , nem kapsz erte jobb ISIS-t  ..csak azert ne adj ki feleslegesen penzt ....!!!

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Négyszögletes mono-m van, de Isis hajtókart lestem ki... Persze tuti van ugyanebben a kategóriában négyszögletes is...

Az tuti, hogy nehezebben tudom elképzelni, hogy az Isis kikopna... a mostani sögletes hajtókarom mondjuk nem egy hypertuti, az a tuti, hogy 5km -enként kell utánahúznom, mert kikopott   :'(
cAb

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ez olyan mint CC vázat áthegeszteni DH-ra. Vannak nagyon profi négyszöges monoblokkok, miért nem olyant veszel?

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Az lenne a kérdésem, ha áttérek /ISIS/ napocskás hajtókarra, akkor a négyszögletes monoblockom persze nem lesz a legjobb dolog... DE! Lehet a monoban tengelyt cserélni vagy nem csak a csapágyrész kiszedhetetlen?

Köszi
cAb