szép dolog az isis de azért én ezt a truvativ dolgot átgondolnám. hajtókar viszonylatban. nem tudom én próbáltam a stylot mintha mûanyagból lett volna.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Monoblock tengely... /ISIS/
Indította
cAb
, 2002. április 30. 11:27
Írta 2002. május 10. - 21:12

Írta 2002. május 10. - 12:36

Na Ná, hogy ISIS. Ennél szerintem nincs jobb. Race Face, FSA, Truvativ hármas szerintem mindent lever. Ezekbõl nekem csak Truvativ lesz, de csak azért, mert ócsó, oszt még jó is (már mint a többihez képest)
Írta 2002. május 09. - 22:45

bennem egyre inkább az fogalmazódik meg hogy inkább 3 ezerért egy olcsó de jó iparis mono amit ha minden rosszul megy évente fél évente kidobok minthogy vegyek egy húsz harminc ezres csili vilit amit aztán legkorábban a Széchenyi tervbõl tudok majd finanszírozni
Írta 2002. május 09. - 21:02

hi!
Nekem LX99-es hajtókarom van amit nyûvök már egy éve és FSA ULTIMAX mono van/volt/ most benne de 2hét alat szétment most ugy kotyog mint mariba a géza:) és meglövöm magam akkor sem találok olyat ami kibirja a starapat igaz ugratgatok vele föleg városba letörések meg Dirt-Jump. de most csináltat haverom apja aki mellesleg volvo szervizes király csapit nekem remélem birni fogja /SKF/
By én
Nekem LX99-es hajtókarom van amit nyûvök már egy éve és FSA ULTIMAX mono van/volt/ most benne de 2hét alat szétment most ugy kotyog mint mariba a géza:) és meglövöm magam akkor sem találok olyat ami kibirja a starapat igaz ugratgatok vele föleg városba letörések meg Dirt-Jump. de most csináltat haverom apja aki mellesleg volvo szervizes király csapit nekem remélem birni fogja /SKF/
By én
Írta 2002. május 09. - 15:22

Írta 2002. május 09. - 15:12

Olyan nincs, hogy örök élet meg két nap. Nekem szarakodik a Race-Face/LX páros (Hajtó-Kar/KÖZÉPCSAPÁGY)

Írta 2002. május 03. - 15:49

Írta 2002. május 03. - 07:48

na az en szemszogembol nezve..mas es tuti megertitek mert mondtam epp ugy ahogy...
us. ban a szogletest mar agyba fogye akciozzak mert mindenki szinte a isis vagy octalinket hajtja, ill veszi.
nem minden esetben de tenyleg feleert adjak pl testre szabra ram ugye
nekem tuti szuper egy xtr minosegu szogletes eletem vegeig kitart nem ugralok nagyokat es nem is hiszem eletem maradek reszeben ez valtozna
..egy octalink vagy isis fele ami csak ! xt koruli kb megegyezik az elozo szogletessel, merevseg stb...de arban duplaja szal valahogy igy nezve per pill en nem tartom egyenlore fontosnak
... szal jo a dolog de nem minden aron !...
ez egy durva ossze hasonlitas , de csak a pelda kedveert ..
us. ban a szogletest mar agyba fogye akciozzak mert mindenki szinte a isis vagy octalinket hajtja, ill veszi.
nem minden esetben de tenyleg feleert adjak pl testre szabra ram ugye

..egy octalink vagy isis fele ami csak ! xt koruli kb megegyezik az elozo szogletessel, merevseg stb...de arban duplaja szal valahogy igy nezve per pill en nem tartom egyenlore fontosnak
... szal jo a dolog de nem minden aron !...
ez egy durva ossze hasonlitas , de csak a pelda kedveert ..
vendég__*
Írta 2002. május 03. - 07:09

Tényleg annyival jobb.... Mind kifáradásra (ez igen fontos tényezõ), s mind szilárdságra is. Persze az ultrabrutál anyagból készített 4szögletû tengely jobb lehet, plusz ha élettartam garit adnak akkó meg fõleg (lsd.Yasec), de ha jól emléxem az FSA is élettartam garit ad az ISIS tengelyeire....
Írta 2002. május 02. - 20:06

A fene tudja, hogy ez a temgelybordázó-láz tényleg csak egy õrült jó marketingfogás, vagy tényleg annyival jobb. Viszont amiben biztos vagyok, hogy ha szar a monoblokkod, akkor cseréld le. Tengelyt nem igazán lehet egy monoblokkban cserélni (én nem tudok róla), tehát ezt felejtsd el. Viszont tisztában vagy az árakkal? Én most nézegettem, az Lx bordás kart akartam megvenni a Deore monoblokkal, asszem 34-35 körül jönnék ki. És akkor még nem beszéltünk Xt cuccokról... Ha viszont a Te négyszöges hajtókarod jó akkor végy egy FSA UltiMax-ot, olyan 8 körül kijössz, és eolyan cucc van a gépedben, ami örök élet meg két nap.
De a félelem bennem van, hogy megveszem a bordás rendszert, és a világon semmit nem fogok megérezni az annyira reklámozott "megnövekedett merevség"-bõl. :-/
De a félelem bennem van, hogy megveszem a bordás rendszert, és a világon semmit nem fogok megérezni az annyira reklámozott "megnövekedett merevség"-bõl. :-/
Írta 2002. május 02. - 19:36

igen ez attol fugg hol nezed ..nezz utanna ha egy arban van ..akkor ja persze isis , ha mind2t cserelni akarod , akkor ugyertem miert az isis-t nezegeted.
Írta 2002. május 02. - 06:11

Köszi a segítséget...
De a hajtókarnál nincs nagy különbség sima és isis között, ahogy néztem...
Monoblocknál van?
cAb
De a hajtókarnál nincs nagy különbség sima és isis között, ahogy néztem...
Monoblocknál van?
cAb
Írta 2002. május 01. - 19:10

hat jah.. az nem egy hypertuti .. de tenyleg az emberek teljesen geindultak a nagy ISIS laz hallatan , en nem cserelnem le a hajtokarom csak azert hogy ISIS legyen ..van olyan monoblock ami jo neked es orok eletu .. az igaz hogy az ISIS ugy. abbol az anyagbol keszitve merevebb , erosebb , de hey ..azok 2x annyiba is kerulnek .Vedd meg a legjobb szogletest amit tudsz a penzedert , nem kapsz erte jobb ISIS-t ..csak azert ne adj ki feleslegesen penzt ....!!!
Írta 2002. május 01. - 15:43

Négyszögletes mono-m van, de Isis hajtókart lestem ki... Persze tuti van ugyanebben a kategóriában négyszögletes is...
Az tuti, hogy nehezebben tudom elképzelni, hogy az Isis kikopna... a mostani sögletes hajtókarom mondjuk nem egy hypertuti, az a tuti, hogy 5km -enként kell utánahúznom, mert kikopott :'(
cAb
Az tuti, hogy nehezebben tudom elképzelni, hogy az Isis kikopna... a mostani sögletes hajtókarom mondjuk nem egy hypertuti, az a tuti, hogy 5km -enként kell utánahúznom, mert kikopott :'(
cAb
Írta 2002. április 30. - 11:30

Ez olyan mint CC vázat áthegeszteni DH-ra. Vannak nagyon profi négyszöges monoblokkok, miért nem olyant veszel?
Írta 2002. április 30. - 11:27

Az lenne a kérdésem, ha áttérek /ISIS/ napocskás hajtókarra, akkor a négyszögletes monoblockom persze nem lesz a legjobb dolog... DE! Lehet a monoban tengelyt cserélni vagy nem csak a csapágyrész kiszedhetetlen?
Köszi
cAb
Köszi
cAb