Szerintem nagyon jó áron adják Wiliereket. Most érdeklõdtem meg a Wilier La Triestina fekete színben L-es méretben 105-ös szettel 280000Ft. Sajna nekem M-es kellene. Ugyan ezzel a szettel a Merida, a Cube 370-380E Ft. Kinek milyen tapasztalata van a Wilier kerékpárokkal? Akár alu, akár carbon vázzal.
Új Wilier La Triestina Ultegrával eladó Kaposvárez M-es. egyébként a véleményem.. jó ár-érték arány,aminek ára van..
a sor-lánc rendszerint alacsonyabb árkategóriából kerül ki, a nyeregcsõ 31.6-os majd' 40dekás darab, azon kívül egész kellemes. A fejcsõ lehetne tapered a kinézet meg extra merevség miatt, egyébként tényleg szép masina.. A legidegesítõbb, hogy megnézik, meg többnek néz ki a laikus számára, mint ami.
még gyenge pont a gyári gumi.. cheng shin, kissé hamar kopik, cserébe nem tapad jól, meg nem is grdül jól, érdemes vigyázni rá, mert felszed bármit az útról. (2500 ft-os 220 gramm alatti hajtogatható köpenyrõl beszélünk.. szóvla a minõsége nem lesz gp4000s-el vetekedõ). de tuttiék ezt is lecserélték..
De ultegrával szerintem ennyiért nem rossz.. Tuttiék ha kell, megépítik az égvilágon bármivel..
tõlem némi "kényelmi upgradet" kapott, csini 8200 ft-os pillekönnyû karbon kínai nyeregcsövet (c12, csak egyenesen a gyártótól..) ami annyit adott a komforthoz, hogy ihaj. 31.6os, bár visszatekintve, lehet értelmesebbb lett volna szûkítõvel 27.2-est venni.
A fehér fstés foltokban sajnos hajlamos napfénytõl... színezõdni. sárgás-narancsos pettyek, szóval a festésre ügyelhettek volna jobban. Sajnos a villa nem az a nagyon pille a maga 460 grammjával, s sajnos ezt a darabot kapja az izoard xp is (a régi izoard bezzeg még teljes mûanyag 360 gr körüli villával ment, bár az a váz eleve jobb-könnyebb volt.. meg drágább..)
szerintem rossz választást nem teszel vele, a méretet jól válaszd meg, mert sajnos nem túl nagy a méretválaszték belõle. De a tömege az hülyeség, lemérem már a sajátom, mert régen a tonnás nyeregcsõvel, bmx pedállal volt 8.5, most kéo easyvel meg könnyebb nyregcsõvel csak kevesebb. A biondobike-osok 8 kilós mérését persze el lehet felejteni, de 9 akkor sincs a masina, ha egy tele kulacsot is ráapplikálsz. : ) >mondjuk én úgy szeretem a mérést.. 2 tele kulacs, táska, pedál, sks sárvédõ, aztán mondhatom: harci díszében)
a noname fék valszeg az orbea saját márkás Zeus fékjeit takarhatja, ami 99%, hogy valami átmatricázott Tektro, így esetleg a gyári fékbetéttel lehet gond (ebonit). A hajtókarból a gossamer szerintem nem rossz, láttam már "ultegrás" gépen omegát is..
Mindenképp érdeklõdj szerintem a "szokásos" helyeken.. tuttibringa, biondobike, bikeexpress... Bár egy Cannondale CAAD 10-es vázat mennyivel szívesebben birtokolnék : D