Szervusztok !
Most olvastam az alant leírtakat és hát jópár dolog felkeltette az érdeklődésemet.Olvastam norok999 írását és hát mit ne mondjak megtaláltam a Győrújbaráti tábor melleti turistautak egyikét,mely szerintem inkább motor cross pálya mint turista ut.Végigsétáltam és mit ne mondjak egészen a dombtetőig kiturták a motorosok az utat és bátran ajánlom enyhe DH-ra mindnen sportársnak.Magam is a jó idő beáltával kiprobálom majd.Rendesen ki van turva,ugyhogy tuti hogy védett növény vagy állat ezen az ösvényen már nincs az tuti.
Ettől függetleenül szegény tábor körüli utakon simán lehetne off-road versenyeket szervezni,mert ugy látom a Győrújbaráti önkormányzatnak erre sincsen pénze.Ekkora dagonya-tengert még életmbe nem láttam, szerintem tekinthetnék Magyarország egyik geologiai helyének is. Nagyon durva,még gyalog is elég nehéz átesdekelni rajta.
A tábor mellett még található jó kis biciklis ut,bár felfedezésem szerint ezeket is motorosok formálták,alakították.NAgyon szuper brigaösvény lehet majd egyszer.Még túrják egy kicsit és már lehet is rajta DH-ni.Csak arra érdemes odafigyelni ha