Véletlen folytán sikerült szerencsésen újra belépnem a fórumra, régesrég elfeledett eredeti felhasználóval,annyi csak az üröm az örömben, hogy időközben, újra regisztráltam, és új felhasználó nevemet használtam időközben, és most szeretném, elsőt újra használni, de újabb nevemre átnevezve,és természetesen csak és kizárólag, egy felhasználó nevet megtartani,és kérnék továbbra is segítséget…
Jelentkezz be Regisztrálj
Kérdés
Posted 2024. August 07. - 05:07
Posted 2024. August 07. - 05:06
Véletlen folytán sikerült szerencsésen újra belépnem a fórumra, régesrég elfeledett eredeti felhasználóval,annyi csak az üröm az örömben, hogy időközben, újra regisztráltam, és új felhasználó nevemet használtam időközben, és most szeretném, elsőt újra használni, de újabb nevemre átnevezve,és természetesen csak és kizárólag, egy felhasználó nevet megtartani,és kérnél továbbra is segítséget…
Posted 2024. July 29. - 05:08
Véletlen folytán sikerült szerencsésen újra belépnem a fórumra, régesrég elfeledett eredeti felhasználóval,annyi csak az üröm az örömben, hogy időközben, újra regisztráltam, és új felhasználó nevemet használtam időközben, és most szeretném, elsőt újra használni, de újabb nevemre átnevezve,és természetesen csak és kizárólag, egy felhasználó nevet megtartani,és kérnék is esetleg is továbbra is segítséget…
Posted 2024. June 12. - 22:53
Edited by Dagobert_bacsi, 2024. June 12. - 22:55.
Posted 2023. June 24. - 21:51
Posted 2023. June 24. - 16:02
Posted 2023. April 06. - 23:29
Posted 2022. March 09. - 23:35
Posted 2022. February 09. - 23:10
Edited by Dagobert_bacsi, 2022. February 09. - 23:11.
Posted 2021. January 06. - 21:10
Úgy látom Benkó Barbara már nincs a Ghost-nál. Világranglistán 77. Vajon szerződött más profi csapathoz? Mindig szorítottam neki.
Posted 2019. October 17. - 15:14
Jajja, pár hete visszatúrtam 2001-es postjaimat, meg az akkor nyitott topicokat, betoltam korabeli zenéket, megnéztem a Kranked 4-et, és hát marhajó volt. Ahogy mondani szokták, szeretnék megint az lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok.
- sala likes this
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2019. October 16. - 12:01
Na mi az öregurak? Lejjebb görgettek az előzményekben? :-D
- Jorus, rob and Rabbit like this
Posted 2019. October 15. - 18:33
Napi szinten már több mint 2 éve nem vagyok a reptéren, de azért jólesik a törődés.
- sala likes this
Posted 2019. October 15. - 16:48
Mindig gondolok rád Ferihegyen
hogy nehogy összeütközzön két gép a levegőben, mert épp a fórumot böngészi? (igen, tudom, Jé nem légi irányító, de így adja ki a poén)
- Jorus and sala like this
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2019. October 14. - 21:25
Szinte minden nap itt vagyok read onlyban.
Mindig gondolok rád Ferihegyen
- Jorus likes this
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2019. October 05. - 08:48
Szinte minden nap itt vagyok read onlyban.
De jó, hogy itt vagy.
Áhhh, ott nem találtam én sem. Csak a felette lévő "közösségi statisztika" részben tudok módosítani.
- Kisherceg likes this
Posted 2019. October 05. - 08:47
Ahogy nézem, változott a funkcionalitása, és csak moderátorként lehet szerkeszteni, de ha elkülditek priviben, hogy mit szeretnétek módosítani az adatlapon, szívesen megcsinálom.
- SkyZetor likes this
Posted 2019. October 04. - 22:30
Az adatlapon jobb felső sarokban: Profil szerkesztése
Ott csak a felső részt tudom szerkeszteni, az alsót nem.
Posted 2019. October 04. - 08:56
Van a Profile alatt egy 'Converted' box, nekem nagyon out-of-date dolgok vannak ott, kb. 2012-ből.
Szerkeszthető valahogy?