Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Xv. Misik lászló emlékverseny idõpontja 2010. Október 23. - szõreg

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
Még nem érkezett válasz a topikindító bejegyzésre.

#1
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Verseny célja: Megemlékezni a Szegedi Kerékpáros Sport Club fiatalon elhunyt elnökérõl, versenyzési lehetõség, a versenyidény befejezése.

Országúti verseny!

A verseny helye és idõpontja: Szeged – Szõreg, Magyar utca. A rendezvény központ - Szõreg, Rózsák tere. Megközelíthetõ a 43-as (E68) útról Szegedrõl Deszk, Makó felé haladva. Majd Újszentiván, Tiszasziget, Kübekháza irányában lefordulva a Magyar utcán haladva a Rózsák teréig. Parkolási lehetõség a helyszínen biztosítva.

2010. október 23. szombat 10:00 órától. A fõ verseny rajtja körülbelül 12:00 órakor, a futamok idejének megfelelõen!

A verseny távja, korcsoportjai, kategóriák:
A versenyen három futam kerül lebonyolításra. Amennyiben egy kategóriában nincs meg legalább 3 versenyzõ, a versenybíróság a kategóriákat összevonhatja!
A futamokban a kategóriák külön lesznek értékelve!
A verseny nyílt, mindenki elindulhat, kortól és nemtõl függetlenül a kategóriájában. A verseny, az országúti kerékpárversenyzés szabályainak figyelembe vételével kerül megrendezésre, függetlenül attól, hogy a verseny körpályán kerül lebonyolításra. A mezõnytõl elmaradó versenyzõ csak a saját pozíciójában haladhat, vagyis lekörözés esetén nem állhat be az õt utolérõk közé, és nem kaphat pontot a hajrákért, nem vehet részt a hajrákban sem. Esetleges mûszaki hiba, vagy bukás esetében a kerék, vagy kerékpár cseréje lehetséges, visszaállás a versenybe a következõ körben megtehetõ a rajtvonalnál az esemény elõtti pozícióba.

Kiírás itt : http://www.szksc.hu/...irsa.php?op=244
Team Heavy Pedál Szeged