Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringázz velünk az Atlasz hegységben! - Marokkói kerékpártúra 2010. nov.13. -nov 27.

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
1 válasz erre a témára

#1
digo97

digo97

    vendég

  • fórumtag
  • 21 hozzászólás
Az eddig felmerült kérdésekre válaszolva: A túra non-profit, tehát nem a nyerészkedés a célunk vele! A költségeket (étkezés, üzemanyag, stb.) a jelentkezõk számának megfelelõen egyenlõ arányban osztanánk el!
És egy újabb hihetetlen repjegy ajánlat: 28200Forint Budapest - Marrakech repljegy, TAP Air Portugal / 28200 HUF + illetkek / Nemzetkzi s belfldi repljegyek a vilg minden tjra

#2
digo97

digo97

    vendég

  • fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!
Marokkói kerékpáros túrához keresek társakat, akik jó állóképesség (nem kell, hogy terminátor legyél, masszív hétvégi harcosokat is várunk!) mellett csapatszellemmel és kalandvággyal is rendelkeznek.
A kéthetes túra során (2010 november 13.-27.) átszelnénk Észak-Afrika legmagasabb hegységét, az Atlaszt (legmagasabb pont amit érintünk 2911m) az elsõ 10napban északról-délre, az utolsó három napban délrõl északra. A cél 750km és 11000méter szint megtétele, napi szinten 35-78km közötti távval, 270-1300m szinttel. A túrát autó kíséri, aminek a költségeit egymás között egyenlõen osztjuk el, valamint amit felváltva vezetnénk. Ezen kívül rendelkezésre áll két darab GPS készülék, egy nagy hatótávolságú rádió, szerszámok kerékpárszereléshez és némi tartalék alkatrész, konyha és mosogató az autóban.
Szállás nagyrészt sátorban, de a nagyobb városokban van lehetõség szállodai szobát kivenni. A költséghatékonyság miatt viszont törekednénk a nomád életmódra
Eddig hárman vagyunk, István barátommal már részt vettünk egy 800kilométeres túrán, valamint velünk tart Salah, aki algériai származású, de Svájcban él és imád felfelé tekerni. Én jelenleg Spanyolországban dolgozom kerékpáros túravezetõként és szerelõként, de vezettem már túrákat Törökországban és Tunéziában is.
Kedvcsináló képek: bike & more des RC-SK-Voest :: Abenteuer Marokko - mit dem MTB ber den Hohen Atlas
Repjegy info: jelenleg 192 Euro Olcsó járatok Budapest és Marrákes Menara között November hónapban - Skyscanner Spanyolország

Ha valakit érdekelnek a részletek, vagy bármilyen más jellegû kérdése van, bátran írjon a digobike.com kukac gmail.com címre.