Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BCA fekete országúti
Indította
mkrstf
, 2010. augusztus 27. 15:27
Írta 2010. augusztus 27. - 20:07

Sikerült elõbányászni egy 5 évvel ezelõtti kép(részlet)et még a régi fékekkel:

Írta 2010. augusztus 27. - 16:16

Két ilyen ócska, ujjnyi vastag sodortkábeles, mûanyagborítású cuccal volt hozzákötve a metró bejáratánál lévõ kerítéshez, egy az elsõ keréken (ami gyorszáras) a vázzal összekövtve, a másik a hátsó keréken.
Mondhatni, hogy az én hibám, nem költöttem a biztonságra, mindig halasztgattam, és valószínûleg nem kellett volna mindennap ugyanoda kikötni pont egy ilyen szar környéken, sötét helyen.
Mondhatni, hogy az én hibám, nem költöttem a biztonságra, mindig halasztgattam, és valószínûleg nem kellett volna mindennap ugyanoda kikötni pont egy ilyen szar környéken, sötét helyen.
Írta 2010. augusztus 27. - 15:37

Írta 2010. augusztus 27. - 15:27

Két hete, 13-án péntek este ellopták BCA márkájú, fekete, 15-20 éves kerékpáromat, mind a két láncot elvágva az Újpest Városkapu metrómegálló mellõl.
A neten talált fotók közül ez hasonlít hozzá valamennyire, bár sok apró részletben eltér:
http://criticalmass....Eredeti BCA.JPG
Amire vissza tudok emlékezni a kontár fejemmel:
A váz teljesen fekete, a nyereg csövén van egy sárga critical massos matrica, a fékek le voltak cserélve karok nélküli darabokra, a nyereg egy mountain bikeról került rá, mûanyagpedálja van, szürke mûanyag váltókarokkal a vázon a kormány tövében.
Elõször kerültem ilyen helyzetbe, nagyon tanulságos.
A neten talált fotók közül ez hasonlít hozzá valamennyire, bár sok apró részletben eltér:
http://criticalmass....Eredeti BCA.JPG
Amire vissza tudok emlékezni a kontár fejemmel:
A váz teljesen fekete, a nyereg csövén van egy sárga critical massos matrica, a fékek le voltak cserélve karok nélküli darabokra, a nyereg egy mountain bikeról került rá, mûanyagpedálja van, szürke mûanyag váltókarokkal a vázon a kormány tövében.
Elõször kerültem ilyen helyzetbe, nagyon tanulságos.