Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

AUTHOR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
40 hozzászólás a témában

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Stormburger fogd már fel, hogy amit megvehetsz boltban az egy egyszerû freeride bicó. Másrészrõl még drága is, ha tényleg 180eFtot kérnek el csak a vázért. Amivel pedig az EB-t nyerték, kb annyi köze van a kereskedelmi forgalomban lévõvel: azonos felirat (Author), azonos szelepsapka, és váltóbovden.  ;D
Talán picit okosodjál, mielõtt okoskodsz. (By zOrg)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mondjuk ezt meg tudom erteni!! En sem cserelnem le a mostani vazamat egy ilyenre.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Tévedsz, nem örülnék, jól elvagyok a sajátommal ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Ezt nem birom.
Na figyu:

Vegyunk egy szar gyartot, mondjuk a `Remond`. Ha a remond csinaltat 1db nagyon jo DH vazat, es odaadja egy nagyon jo versenyzonek aki kesobb nyer vele, attol meg a 40e -es ossztelos Remond bicikli nem lesz Dh gep!!!!

Ez persze egy kicsit tulzas volt, de igy van. Ha azt a vazat nem is lehet megvenni, akkor miert azzal hirdeti magat a ceg?? En is csinaltatok egy vazat, es onnantol kezdve el tudom adni a gagyikat???

Ja, amugy az egyedi vazrol:

Te valoszinuleg nem tudod, hogy hogyan mukodnek a dolgok. Adott egy ficko. Akar venni egy vazat, amit meg senki nem forgalmaz. Szerez egy Taivani katalogust  / most nem jut az eszembe a neve, de kb ugy kepzeld el mint a workshop katalogust, csak ez az adott gyar katalogusa/, es rendel belole vazat.  Lehet kerni eloszor kis darabszamban is  probanak. Nehogy elhidd, hogy ezt ok fejlesztettek ki!!!!!!! Valasztottak egy ranezesre jo vazat, es azt megrendeltek ennek a csapatnak.
Ennyi.

/ Ha esetleg valamiben tevednek, akkor azert elnezest, de amugy igy van./

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Amúgy mért lenne az? Az a gép egyedi, és sorozatban a gyárnak is drága lenne ilyen formában forgalmazni.  ::)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szerintem azért örülnél, ha egy ilyen kis szarod lenne!! >:(

Storm. ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ezt kerestem.
Ez DH vaz!!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
EZ az Author DH gépe:

http://www.dh-zone.c...leria17/d11.jpg

nem az a kis szar ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez egyertelmu!! En mar lefikaztam azt a DH gepet egy masik topicban is, de ez mar tenyleg durva kijelentes volt!!
Sot a honlapon valahogy meg sem talaltam azt a vazat, ami allitolag Author DH gep.
??? ??? ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég

473 000 az európabajnok DH gép!!! :o

TÖK JÓ!!

Remélem ezt azért te se gondoltad komolyan!
Annak a bringának semmi köze a Polc gépéhez!
Szerrintem a2 gépen nem nagyon találnál ugyanolyan alkatrészt. Én szeretem a cseh bringákat, de ez egy átbaszás a "forgalmazó" részérõl!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Én Csehországban találkoztam ezzel a márkával tavaly. Nem tudtam róla semmit de már akkor is nagyon tetszett, és örülök, hogy most itt is van! ;D

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Vázakat forgalmaznak? Mert a weboldalon nem találtam...

MrGyulagy

MrGyulagy

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Amugy ,hogy bejött-e nekik? Mindenhol verik a Meridát csak magyarországon még nem mertek nyitni.

MrGyulagy

MrGyulagy

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Szerintem valaha forgalmazott legjobb bringa Magyarországon ár-érték arányban.Magas szakmai szinten összeállitott bringák.Úgyvanak épitve hogy könnyebb legyen tovább épiteni.Mindenkinek ajánlani tudom,pesten egybolt forgalmazza a jozsef és németh utca sarka a 8 -ban.A kiegészítõjük is kurva jo.+

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Az ÁR/ÉRTÉK arányuk is egészen jó! ;D

473 000 az európabajnok DH gép!!! :o

TÖK JÓ!!

zsjako

zsjako

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Természetesen a Sport2002-ró beszéltem! ;D ;D ;D
De ha ott lesznek a 2022-esen, akkor bejött nekik az üzlet.

Zs

zsjako

zsjako

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Ha voltatok a Sport2022-ön, akkor ott lát(6)tátok a céget. Itthon azért nem hallottatok még róla, mert idén kezdték el forgalmazni. Úgy tudom, északi szomszéainknál elég kedvelt bringa.
A kiállításon az úriember ugyanolyan készségesen válaszolt a kérdésekre, mint amilyen szeretettel pakolgatja fel a hirdetéseket pl.A-gang néven, és áraszt el minket az akcióival.
Ezért egyébként úgy tudom, hogy a házigazdiktól kapott is a fejére, hiszen elvégre õ nagykereskedõ :D :D :D
Biztosan jjól jön az ingyen hirdetõfelület :D

Zs

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nem rossz! Jó sok modelljük van, alig bírtam végignézmi a lapjukat. Tetszik, hogy az árak is ott vannak. Csak valahogy sehol nem láttam még õket.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A honlapot most látam. Teli van infoval, meg szép, meg minden, de 1 icipicit idegesít, hogy a lényeg, a vázak nézegetése csak egyenként megy, nincs átfogó kis kép. Persze ez már csak az én szõrszálhasogatásom. MInden elismerésem a fiúké!

A biciklik nem rosszak, a dual/trial váz tetszik is, meg a cc össztelós is, csak nem tudom, mekkora rugóstag van benne, és hogy milyen lenne egy acélrugós/olajos rugóstaggal.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nekem a DS-váza jön be nagyon.
Nem tudjátok hogy mennyibe kerül?  ???