Stormburger fogd már fel, hogy amit megvehetsz boltban az egy egyszerû freeride bicó. Másrészrõl még drága is, ha tényleg 180eFtot kérnek el csak a vázért. Amivel pedig az EB-t nyerték, kb annyi köze van a kereskedelmi forgalomban lévõvel: azonos felirat (Author), azonos szelepsapka, és váltóbovden. ;D
Talán picit okosodjál, mielõtt okoskodsz. (By zOrg)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
AUTHOR
Started by
Guest
, 2002. April 09. 14:57
Posted 2002. April 13. - 09:18
Posted 2002. April 12. - 23:33
vendég__*
Posted 2002. April 12. - 22:24
vendég__*
Posted 2002. April 12. - 22:11
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Ezt nem birom.
Na figyu:
Vegyunk egy szar gyartot, mondjuk a `Remond`. Ha a remond csinaltat 1db nagyon jo DH vazat, es odaadja egy nagyon jo versenyzonek aki kesobb nyer vele, attol meg a 40e -es ossztelos Remond bicikli nem lesz Dh gep!!!!
Ez persze egy kicsit tulzas volt, de igy van. Ha azt a vazat nem is lehet megvenni, akkor miert azzal hirdeti magat a ceg?? En is csinaltatok egy vazat, es onnantol kezdve el tudom adni a gagyikat???
Ja, amugy az egyedi vazrol:
Te valoszinuleg nem tudod, hogy hogyan mukodnek a dolgok. Adott egy ficko. Akar venni egy vazat, amit meg senki nem forgalmaz. Szerez egy Taivani katalogust / most nem jut az eszembe a neve, de kb ugy kepzeld el mint a workshop katalogust, csak ez az adott gyar katalogusa/, es rendel belole vazat. Lehet kerni eloszor kis darabszamban is probanak. Nehogy elhidd, hogy ezt ok fejlesztettek ki!!!!!!! Valasztottak egy ranezesre jo vazat, es azt megrendeltek ennek a csapatnak.
Ennyi.
/ Ha esetleg valamiben tevednek, akkor azert elnezest, de amugy igy van./
Na figyu:
Vegyunk egy szar gyartot, mondjuk a `Remond`. Ha a remond csinaltat 1db nagyon jo DH vazat, es odaadja egy nagyon jo versenyzonek aki kesobb nyer vele, attol meg a 40e -es ossztelos Remond bicikli nem lesz Dh gep!!!!
Ez persze egy kicsit tulzas volt, de igy van. Ha azt a vazat nem is lehet megvenni, akkor miert azzal hirdeti magat a ceg?? En is csinaltatok egy vazat, es onnantol kezdve el tudom adni a gagyikat???
Ja, amugy az egyedi vazrol:
Te valoszinuleg nem tudod, hogy hogyan mukodnek a dolgok. Adott egy ficko. Akar venni egy vazat, amit meg senki nem forgalmaz. Szerez egy Taivani katalogust / most nem jut az eszembe a neve, de kb ugy kepzeld el mint a workshop katalogust, csak ez az adott gyar katalogusa/, es rendel belole vazat. Lehet kerni eloszor kis darabszamban is probanak. Nehogy elhidd, hogy ezt ok fejlesztettek ki!!!!!!! Valasztottak egy ranezesre jo vazat, es azt megrendeltek ennek a csapatnak.
Ennyi.
/ Ha esetleg valamiben tevednek, akkor azert elnezest, de amugy igy van./
Posted 2002. April 12. - 21:44
Amúgy mért lenne az? Az a gép egyedi, és sorozatban a gyárnak is drága lenne ilyen formában forgalmazni. :
Posted 2002. April 12. - 21:42
Posted 2002. April 12. - 12:02
vendég__*
Posted 2002. April 12. - 11:07
vendég__*
Posted 2002. April 12. - 09:18
Ez egyertelmu!! En mar lefikaztam azt a DH gepet egy masik topicban is, de ez mar tenyleg durva kijelentes volt!!
Sot a honlapon valahogy meg sem talaltam azt a vazat, ami allitolag Author DH gep.
??? ??? ???
Sot a honlapon valahogy meg sem talaltam azt a vazat, ami allitolag Author DH gep.
??? ??? ???
vendég__*
Posted 2002. April 12. - 09:04
vendég__*
473 000 az európabajnok DH gép!!!
TÖK JÓ!!
Remélem ezt azért te se gondoltad komolyan!
Annak a bringának semmi köze a Polc gépéhez!
Szerrintem a2 gépen nem nagyon találnál ugyanolyan alkatrészt. Én szeretem a cseh bringákat, de ez egy átbaszás a "forgalmazó" részérõl!
Posted 2002. April 11. - 22:51
Én Csehországban találkoztam ezzel a márkával tavaly. Nem tudtam róla semmit de már akkor is nagyon tetszett, és örülök, hogy most itt is van! ;D
Posted 2002. April 11. - 22:00
Posted 2002. April 11. - 21:00
Amugy ,hogy bejött-e nekik? Mindenhol verik a Meridát csak magyarországon még nem mertek nyitni.
Posted 2002. April 11. - 20:57
Szerintem valaha forgalmazott legjobb bringa Magyarországon ár-érték arányban.Magas szakmai szinten összeállitott bringák.Úgyvanak épitve hogy könnyebb legyen tovább épiteni.Mindenkinek ajánlani tudom,pesten egybolt forgalmazza a jozsef és németh utca sarka a 8 -ban.A kiegészítõjük is kurva jo.+
Posted 2002. April 11. - 20:43
Posted 2002. April 10. - 23:31
Természetesen a Sport2002-ró beszéltem! ;D ;D ;D
De ha ott lesznek a 2022-esen, akkor bejött nekik az üzlet.
Zs
De ha ott lesznek a 2022-esen, akkor bejött nekik az üzlet.
Zs
Posted 2002. April 10. - 23:29
Ha voltatok a Sport2022-ön, akkor ott lát(6)tátok a céget. Itthon azért nem hallottatok még róla, mert idén kezdték el forgalmazni. Úgy tudom, északi szomszéainknál elég kedvelt bringa.
A kiállításon az úriember ugyanolyan készségesen válaszolt a kérdésekre, mint amilyen szeretettel pakolgatja fel a hirdetéseket pl.A-gang néven, és áraszt el minket az akcióival.
Ezért egyébként úgy tudom, hogy a házigazdiktól kapott is a fejére, hiszen elvégre õ nagykereskedõ

Biztosan jjól jön az ingyen hirdetõfelület
Zs
A kiállításon az úriember ugyanolyan készségesen válaszolt a kérdésekre, mint amilyen szeretettel pakolgatja fel a hirdetéseket pl.A-gang néven, és áraszt el minket az akcióival.
Ezért egyébként úgy tudom, hogy a házigazdiktól kapott is a fejére, hiszen elvégre õ nagykereskedõ
Biztosan jjól jön az ingyen hirdetõfelület
Zs
vendég__*
Posted 2002. April 10. - 20:03
vendég__*
Nem rossz! Jó sok modelljük van, alig bírtam végignézmi a lapjukat. Tetszik, hogy az árak is ott vannak. Csak valahogy sehol nem láttam még õket.
Posted 2002. April 09. - 17:26
A honlapot most látam. Teli van infoval, meg szép, meg minden, de 1 icipicit idegesít, hogy a lényeg, a vázak nézegetése csak egyenként megy, nincs átfogó kis kép. Persze ez már csak az én szõrszálhasogatásom. MInden elismerésem a fiúké!
A biciklik nem rosszak, a dual/trial váz tetszik is, meg a cc össztelós is, csak nem tudom, mekkora rugóstag van benne, és hogy milyen lenne egy acélrugós/olajos rugóstaggal.
A biciklik nem rosszak, a dual/trial váz tetszik is, meg a cc össztelós is, csak nem tudom, mekkora rugóstag van benne, és hogy milyen lenne egy acélrugós/olajos rugóstaggal.
vendég__*
Posted 2002. April 09. - 17:14
vendég__*

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top