Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

AUTHOR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
40 replies to this topic

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
mi a véleményetek a vázról és rugóstagról ?
árát nemtom, de úgynézem nincs különbség a sovereign és a s. pro között az ólcsóbb ára 300pénz, ebbõl a váz mondjuk 140 lehet max. A rugóstag shox works atm 90mm úttal

Feltöltött kép

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
picit visszakanyarodnék arra dh eu bajonk stb rémára ...
szóval szerintem elsõsorban nem a gépen múlik. szóva csak annyi, hogy aki világbajnok nem azé világbajnok, mert jó  a gépe .persze itt ellenvetnétek azt ,hogy akkor miért nem mindig az nyer . hát azért nem nyer mindig , mert lehet, hogy vmi nem jön épp össze neki, vmit elszúr , stb ... aki versenyzett már bármiben is az tudja .na meg lehet ,hogy azért mert Hérodotosznak igaza kimondta azt a nagy mondatot.

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Ok, bocs, félreértettelek, igazad van.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Em-Tee! Egy kicsit félreértettél, kicsit félreérthetõ voltam. Azért írtam, hogy nincs ilyen vázuk, mert állandóan azt hangoztatták, tuti dh cuccuk van, és hát az nincs. Igazad van, van élet a lejtõn kívül is. Csakhogy az Author úgy nyomta, hogy a nagy EB bajnok cég dhban, és hogy te is lehetsz bajnok, vegyél Author dh cuccot. Közben azzal, amivel nyertek, 1 szegben nem egyezik, kinézetben sem a bolti verzióval. Ennyi.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Igen, csak ezek a gyartok valahogy nem is a DH geppel reklamozzak magukat, meg a Dh bajnokkal. Vagy igen???

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Andix: amelyik gyártónak nincsen brutál DH gépe az nem is igazi bringagyártó? A Litespeed meg a Merlin meg a Morati sem gyárt DH masinákat, mégis elég komoly gépeket csinálnak, nem szokták õket porba fikázni. Lehet, hogy félreértettelek, nem akartam kötekedni, csak arra akartam rávilágítani, hogy azért van élet a lejtõn kívül is. Még csak nem is olyan szörnyû.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Höje vagyok, ez van. :(

5A5A

5A5A

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Jah, viccnek szántam... ;)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
5A5A csak poénkodott  ;D ;D ;D . (Remélem  ;D )
Amúgy az Author, hát most mit ne mondjak??? DH vázuk nincs. Se DS, se triál nincs, mert olyan váz, ami mind2re jó, vicc.... (Már bocs tõlük, de ha abba a vázba egy 13cmes telót belerakok, láncvilla lejteni fog, a monoblokk pedig kibaszott magasan lesz.) A többit most így nem tudom megítélni, meg a garanciát, meg a minõséget.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Hogy van ez Sanya te állsz rendelkezésre??? Ez az elõbbi beszólás már tényleg reklám: ár, típus, tévé-sopos-tapasztlat. Emmán gyanús. Egyébként a bicaj (amit hírdetnek) szerintem ha nem is DH-ra de Freeridera tökékletes lenne csak el van cs***ve a fejcsõszöge még fotóról is szarul kanyarodhat pedig szuper lenne az alacson átlépõmagasságával kár, hogy ezzel el cs****ék

5A5A

5A5A

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Sziasztok, Sándor vagyok.

Ma reggel hallottam elõször az Author kerékpárokról. Rögtön láttam, hogy ezek az aluminium vázzal ellátott drótszamarak még a magamfajta kispénzûeknek is megérik az árukat. Ígyaztán ellátogattam a bemutatótermükbe. Nagyon kedvesen fogadtak, meleg teával meg sütivel kínáltak, és körbevezettek a csinos hostess-lányok. Megígérték, hogy csak ma, 1 bicikli áráért 2 másikat is kapok. Ígyhát 59999Ft -ért megvettem egy teljesen személyre szabott, 10 év garanciával ellátott biciklit (full shimano Alivio szettel, az EXTRÉM kerékpárosoknak, akik nem rettennek vissza a veszélyõl, szeretik a száguldást, stb...) mellé +2-t a család többi sportkedvû tagjának (+29999ft+a kupon, amit a katalógusuk sarkárol vágtam ki).

Szeretnél te is egy új biciklit? Hívj fel az 1-800-AUTHOR számon, és azonnal rendelkezésedre állok!

Szerintem mindenki csak jól járhat ezekkel a szuper akciókkal!

Ja, az akció csak Ápr 19-ig érvényes, szóval siessen mindenki!!

+ingyen katalógus, ha megküldöd SMS-ben postacímedet!

Jó vásárlást, Sándor (egy elégedett vásárló)

(ki beszél itt beépített emberekrõl???)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
A következõ már el is akar adni author-t :-/.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Jah, tenyleg olyan mintha lenne itt egy belso emberke, aki mivel nem hirdethet a topicokban mas modszert valasztott  ;D ;D ;D

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Vajon mért van az, hogy ebben a topicban némely hozzászólás olyan, mintha a TeleShop-ból idéznék? ??? ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Üdv mindenkinek!

Látom sok vélemény van az Authorról. Én megpróbáltam a sajátomat kialakítani. Bementem a bemutatótermükbe (harmadszorra sikerült:)), és megnéztem, milyük van. És nagyon kellemesen meglepõdtem.
Annyira, hogy vettem is egy Traction sx gépet. Volt már mindenféle M-el és G-vel kezdõdõ márkám. Nem mondom, hogy az Author a legjobb, de hogy simán olyan, mint egy Merida, az biztos.Szerintem ha többen megismerik, nagy sikere lesz. Nekem tetszik!

Good luck Author!

P.S. A boltban azt mondták, már csapatuk is lesz!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Jó van naa!! Én még kicsi vagyok, de majd székre állok! Bocs, ha szencségtörést követtem el!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Szerintem általában jók az Authorok. Csak az a baj hogy magyarországon még nem eléggé ismertek. De a DS váza nagyon tetszik csak a full bringák szar cuccokkal vannak összerakva amik nem illenek ahoz a stílushoz.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Jajaja! A váz lehet, hogy jó, de a cuccok rajta... ehh.  :-/

BaLee

BaLee

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Meg egy DH gépre minek 3db elsõ tányér,dísznek?De lehet hogy nincs igazam.

BaLee

BaLee

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Meg mondjuk, ha az a szimplavállas teló a szériatartozék, az elég morbid (ROCK SHOX Psylo XC!!!!). Szó se róla ez egy kiváló XC teló, de azért DH-ra egy kicst lesgyanús, nem?