Jelentkezz be Regisztrálj

Alacsony-Tátra gerinctúra bringával
Posted 2011. July 01. - 18:56

A dedinky-i víztározó környékén tudnátok mondani olyan helyet ahol ott lehet hagyni a kocsit egész napra? Akár fizetõs is jó lenne.
Posted 2011. March 15. - 19:36

Mi is örülünk ha nagyobb a társaság tehát csak szóljatok nyugodtan ha mentek.Áprilisig érdemes tájékozódni a hóhelyzetrõl.A napokban megyünk oda sítúrázni,majd írok egy jelentést.
Szerintem május környékén megelythetnén ezt a túrát még megbeszélem a srácokkal ki mikor ér rá adigra remélhetöleg a bringám és kész lesz és némi anyagi is marad:)
mert -20 fokba fél méteres hóba nincs értelme fölmeni biztos gyönyörû úgy is a tátra de nikább rövidnacis idõt elönybe helyezném vagy max egy hosszu nadrág tavaszi fölsõ

Posted 2011. February 04. - 20:14

de amit jóbb lesz a térdem és lesz +10-15 fok tölem mehetünk nagyon fázos vagyok:D
Üdv Imi
Posted 2011. February 04. - 19:34

Posted 2011. February 03. - 19:29

év elején egy kis szintgyüjtés nem hátrány;)
Köszönöm
Imi
Posted 2011. February 02. - 16:58

Posted 2011. February 02. - 10:17

mert idén szeretnék párszor kimeni vagya magas vagy az alacson tátrába:)
van egy országutis cimbim kai most vet montit õ is szeretne jönni azért kérdezném hogy milyen a terep
szfaltot melözni szeretnénk de ha van helyete v mi dózerut szivesen veném:)
Posted 2010. November 06. - 21:49

idõ cseppet zimbizombi sztem...
vhol van webcam, nézzétek meg
Kösz a tippet srácok.Pénteken voltunk,hibátlan õszi bringásidõben tekertünk.Esõre álló idõben érkeztünk meg a Poprádi elágazónál lévõ településre.Innét indultunk.Sumiac fölött sûrû ködben 7 fokban mentünk,de 1600 m után kiértünk a felhõbõl és ragyogó napsütés,csodálatos panoráma fogadott.A csúcson elég nagy 90km szél volt,viszont kellemes 13 fok.Érdekes volt lefelé 50-60-nal a nagy szélben.Képek TestBike Fot - Alacsony-Ttra Kirly-Hegy - kerkpr kp, fot
Posted 2010. November 01. - 22:41

Posted 2010. November 01. - 22:38

én a "rendes" utat mondtam, az könnyen járható akár sima fitneszbicajjal is, szvsz. Egyszer találkoztam egy szlovák sráccal, õ egy Fort outival jött fel.
DE alant az aktuális állapot, deviantéktól, épp' ma böngésztem az oldalukat ;-)
A nemzetközi helyzet fokozódik - VPXC és UNIT késõ õszi kalandjai az Alacsony-Tátrában | deviantmtb - egyszeregy
Kösz a tippet,a héten belevágunk.
vendég_fac€_*
Posted 2010. November 01. - 22:33

hogy Garamfõrõl milyen a terep

Egyébként van több erdészeti út is, ami montival járhatónak túnt és a gyalogút keresztezi, szóval gps-szel
be lehet vállalni a betonon kívül mást is.
Posted 2010. November 01. - 22:24

DE alant az aktuális állapot, deviantéktól, épp' ma böngésztem az oldalukat ;-)
A nemzetközi helyzet fokozódik - VPXC és UNIT késõ õszi kalandjai az Alacsony-Tátrában | deviantmtb - egyszeregy
vendég_fac€_*
Posted 2010. November 01. - 21:41

Én Garamfõrõl (Telgárt) voltam gyalog zöldön fel piroson le. A zöld bicajjal a betonút
alatt tuti nem járható, gyalog is küzdelmes volt a törpefenyõk miatt.
A piros nagyon meredek és hóval,jéggel volt borítva, lehet járható de nem láttam mennyire köves

TuristickaMapa.sk :: turistická mapa Slovenska ezen a honlapon rajta van az összes túristaút, és a betonutat is megtalálod, ha sokat nézed, le tudod mérni a távolságát is

Posted 2010. November 01. - 20:53

km-re nem emléxem, de sumiac falucska olyan 990m magasan van, király hegy meg 1948? asszem egyik legjobban árható alacsony-tátrai csúcsocska
vhol pinkbájkon van egy popradi arc, aki nyomat fotókkal egy király hegyi trailt, asszem talán a zóld jelzést sumiac felé
Posted 2010. November 01. - 20:47

A Koprova-völgyben is lehet tekerni, de ott még nem jártam.
Hát igen hasznos infok.A Királyhegyi beton milyen hosszú idõben és távban?
Posted 2010. November 01. - 20:39

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
vendég_fac€_*
Posted 2010. November 01. - 20:29

A Koprova-völgyben is lehet tekerni, de ott még nem jártam.
A Sziléziai házhoz vezetõ úton autóval azok mehetnek fel akik ott szállnak meg és a hegyimentõk,
de az meglepõ, hogy bicajosok nem, két térképemen is kerékpárútnak van jelölve.
Ráfeküdhetnének a szlovákok a kerékpáros túrizmusra, jókat lehetne tekerni, csak sehol sem szabad,
ahol meg ki van jelölve az vagy beton vagy nem igazán élvezhetõ köves út mint a zöld-tavi.
Az Alacsony-Tátrában a Király-hegyre vezet betonút és onnan biztos el lehet menni a gerincen nyugatra,
mert arra a kutya se jár, biztos nem zavar senkit se.
A Szlovák Paradicsomban Podlesokból lehet beton felmenni a fennsíkra és ott erdei úton a Vörskolostorhoz.
Posted 2010. November 01. - 20:01

Szia Feri!
Mimost mennénk Donovalyba,tudnál valami jókis útvonalat ajánlani? Nektek hogy sikerült a túra?
És nektek hogy sikerült?
Posted 2010. November 01. - 20:01

vendég_fac€_*
Posted 2010. October 16. - 10:31

Én Pol'ana és a chata gr M.R. Stefanka közt jártam gyalog, de ott végig kövekbõl kirakott út volt, azon milyen tekerni?
Menedék házban aludtatok vagy vadkemping? A fõgerincre fel és levezetõ út tekerhetõ volt?
Szabad ott bicajozni? Találkoztatok parkõrrel?
Egyébként Chopok északon van bikepark

A túrista út, az általam leírt szakaszon kívül, milyen? Kõbölrakott gyalogossztráda vagy földes ösvény?
Jövõre lehet ki kéne próbálni.