Szia Balázs,
én a Decathlonnál dolgozom és tudom, hogy a legtöbb bringa esetében egy kis szürke kártya van a bringa alvázára ragasztva. Vásárláskor ennek a cimkének a megfelelõjét lehúzzák a kasszánál jó esetben egy Decathlon kártyával együtt. Tehát remélem van Decathlon kártyád és azon ez a bringa vásárlás.
Ez miért jó?
Mert ha a rendõrség (vagy más) talál lopott bringákat, akkor ez alapján a szám alapján lehet tudni, hogy az a bringa amit találtak pontosan a tied.
Tehát ad meg kérlek a decathlon kártyád számát, ha van és én megmondom annak a szürke kártyának a számát. Aztán ezt a számot lediktálhatnád a rendõrségnek és õk tudnak értesíteni, ha megtalálták a bringád.
Hívhatsz is nyugodtan: 23 803-869
Üdözlettel:
Várbiró Pál
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Decathlon btwin hoptown
Indította
vendég_vaghyb_*
, 2010. július 07. 14:35
Írta 2010. július 09. - 09:43

vendég_vaghyb_*
Írta 2010. július 07. - 14:35

Legnagyobb örömömre tegnap délután 4 és 6 között ellopták a kerékpáromat az épület lezárt garázsából. (I. kerület Toldy Ferenc utca 17)
Decathlon btwin hoptown
Jellemzõi, különös ismertetõjegyei:
- Ezüst szín
- Összecsukható
- Neonzöld nyeregtáska
- New York-i taxikat idézõ matricaszett
Kérlek Benneteket, ha egészen véletlenül láttatjátok értesítsetek (rendõrségi feljelentés történt az ügyben az I. kerületi kapitányságon)
Elérhetõségeim: Vághy Balázs 20/359-0638
egy kép a bicajról, csak az enyém ezüst
http://i63.servimg.c...64/hoptow10.jpg
Decathlon btwin hoptown
Jellemzõi, különös ismertetõjegyei:
- Ezüst szín
- Összecsukható
- Neonzöld nyeregtáska
- New York-i taxikat idézõ matricaszett
Kérlek Benneteket, ha egészen véletlenül láttatjátok értesítsetek (rendõrségi feljelentés történt az ügyben az I. kerületi kapitányságon)
Elérhetõségeim: Vághy Balázs 20/359-0638
egy kép a bicajról, csak az enyém ezüst
http://i63.servimg.c...64/hoptow10.jpg