...azoknak tényleg jó lehet!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringamosás
Indította
MG
, 2002. április 07. 16:45
Írta 2002. április 14. - 17:52
Írta 2002. április 14. - 09:34
Ejnye Morty! Mondjuk aki megteheti hogy bringázásonként új láncot rak fel...
Írta 2002. április 13. - 21:40
Írta 2002. április 13. - 21:32
Írta 2002. április 13. - 21:00
Írta 2002. április 13. - 19:48
Írta 2002. április 13. - 19:43
mi a véleményetek a barbieri lánc mosórol? megéri? hülyeség? én benzinben mostam eddig. Fogsort hogy szoktatok tisztítani?
Írta 2002. április 13. - 19:31
Hali!
Racsnit és láncot istenien lehet pucolni egy régi elhasznált fogkefével is, mi úgy szoktuk. Slag??? !! Hát csak módjával, én nem tenném...
Karen
Racsnit és láncot istenien lehet pucolni egy régi elhasznált fogkefével is, mi úgy szoktuk. Slag??? !! Hát csak módjával, én nem tenném...
Karen
Írta 2002. április 13. - 18:18
Sziasztok!!
Én általában a kerti megoldásra esküszöm, de szeretem tisztítani a kádban is a kicsikét, szülõk nagy bánatára! A láncot benzinben érdemes lesikkálni szerintem!
A benzinkutas dologtól egy picit félek, de látom nincs miért, hiszen nagyon sokan ott tisztítják a bicót!!
Pussszika!!
HillEry
Én általában a kerti megoldásra esküszöm, de szeretem tisztítani a kádban is a kicsikét, szülõk nagy bánatára! A láncot benzinben érdemes lesikkálni szerintem!
A benzinkutas dologtól egy picit félek, de látom nincs miért, hiszen nagyon sokan ott tisztítják a bicót!!
Pussszika!!
HillEry
Írta 2002. április 11. - 22:05
Írta 2002. április 11. - 18:15
Írta 2002. április 11. - 15:04
Amúgy az Ultra Derm kéztisztító és a körömkefe együttes használata is kihozza a trutyit a Speedstuff-ból.
legalábbis én azt használom
legalábbis én azt használom
Írta 2002. április 11. - 15:00
Én 1szerûen kiviszem az udvarra, aztán adjad neki a s*nlichtos habos meleg mittoménmilyen vizet. Benzinkútnál nagyon ritkán szoktam, akkor is fõleg a láncot.
Írta 2002. április 10. - 22:02
De a víz mosószeres legyen ám! Én például a S*nl*cht-ot használom, mert még az odaégett zsírt is eltávolítja!
Írta 2002. április 10. - 19:43
Hi!
Hát én sem ajánlanám a bezinkutas nagynyomásút,mert tutti csapágyhalál.De szerintem a Cora bikeoknak fõleg nem használ,mert még az a fránya tömítés sincsen.Szal:Veder,mög kefe:)
Üdv:Thommey
Hát én sem ajánlanám a bezinkutas nagynyomásút,mert tutti csapágyhalál.De szerintem a Cora bikeoknak fõleg nem használ,mert még az a fránya tömítés sincsen.Szal:Veder,mög kefe:)
Üdv:Thommey
Írta 2002. április 10. - 14:18
Általában a vödörre és a kefére esküszöm, éscsak szükség esetén használom a benzinkutakat. Ekkor viszont igyekszem a lehetõ legtávolabb tartani a vízsugár középsõ részét a csapágyaktól.
Ha rászárad a sár, akkor tisztítás elõtt egy órával bespriccelem vízzel, így a kemény sár nem teszi tönkre a festést.
Zsjako
Ha rászárad a sár, akkor tisztítás elõtt egy órával bespriccelem vízzel, így a kemény sár nem teszi tönkre a festést.
Zsjako
Írta 2002. április 09. - 23:38
Tudom, hogy nem keresitek vissza, de módosítottam az 2002 április 09. 23:23-kor írt hozzászólást: a lényeg:
A WD-40 kihozza a dzsuvát a Speedstuffból!
A WD-40 kihozza a dzsuvát a Speedstuffból!
Írta 2002. április 09. - 23:32
jahh tom nem a legjobb de leirom miert ezt valasztottam ..
sram lancom van es konnyu leszedni .. mosdokagylo es mivel a wd-40 eleg konnyu anyag vizzel is komoshato aranylag konnyen + hasznalok egy nagyok killer tisztito anyagot neve lessoil ..szal ezzel szinte percek alatt vegzek ..
...van jobb anyag tudom de kenyelmesebb + van egy galon wd-40 em nem spray ..szal nincs a sok munka ....pl a spray utan letakaritani a vazat felnit !! gumit stb...
..szeretnek valami jobbat de egyenlore olyat talalok ami nagy kiszerelesben van es draga ..a spray pedig valahogy nekem nem az igazi...
..talan egyszer azt is kiprobalom hogy valami neves lanckeno anyaggal mennyit bir a lanc .. lehet meglepodok majd
..igy ezzel a kenyelmes tisztitassal ami ugyan nagyon alapos es szinte hetente csinalom ..szal igy 1000km a limit a lancnak, persze beleszol ahogy es ahol tekerek ...az is...na szal ennyi ...
....jahh mielott valaki esetleg arra gondol hogy huuu ez profi lehet .. nem vagyok az egyaltalan de mindenkinek megvan a sajat munkafazisa minosegben/lustasagban/idoben..
..de ha olyan profin tekernek mint ahogy banok a karbantartassal ..humm jahh talan akko feszitenek ..
..vegere ....erdekes hogy engem valahogy nemkap el az ekszij bicajmosashoz..
......a vegere hogy a topicnal maradjunk
sram lancom van es konnyu leszedni .. mosdokagylo es mivel a wd-40 eleg konnyu anyag vizzel is komoshato aranylag konnyen + hasznalok egy nagyok killer tisztito anyagot neve lessoil ..szal ezzel szinte percek alatt vegzek ..
...van jobb anyag tudom de kenyelmesebb + van egy galon wd-40 em nem spray ..szal nincs a sok munka ....pl a spray utan letakaritani a vazat felnit !! gumit stb...
..szeretnek valami jobbat de egyenlore olyat talalok ami nagy kiszerelesben van es draga ..a spray pedig valahogy nekem nem az igazi...
..talan egyszer azt is kiprobalom hogy valami neves lanckeno anyaggal mennyit bir a lanc .. lehet meglepodok majd
..igy ezzel a kenyelmes tisztitassal ami ugyan nagyon alapos es szinte hetente csinalom ..szal igy 1000km a limit a lancnak, persze beleszol ahogy es ahol tekerek ...az is...na szal ennyi ...
....jahh mielott valaki esetleg arra gondol hogy huuu ez profi lehet .. nem vagyok az egyaltalan de mindenkinek megvan a sajat munkafazisa minosegben/lustasagban/idoben..
..de ha olyan profin tekernek mint ahogy banok a karbantartassal ..humm jahh talan akko feszitenek ..
..vegere ....erdekes hogy engem valahogy nemkap el az ekszij bicajmosashoz..
......a vegere hogy a topicnal maradjunk
Írta 2002. április 09. - 23:27
tényleg? ezeket még nem láttam. Mármint a Finishline-t mondjuk a csillagokat se ;D
Írta 2002. április 09. - 23:23
Höhö höhö! 3 csillagos lettél! Höhö höhö!
Höhö höhö! Nem tudtam jobbat hozzászólni! Höhö höhö!
FinishLine BikeWash + Ecotech rulez! Ezek vannak nekem! NA meg WD40!
Höhö höhö! Nem tudtam jobbat hozzászólni! Höhö höhö!
FinishLine BikeWash + Ecotech rulez! Ezek vannak nekem! NA meg WD40!