Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

nighthawk?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
milyet tettél bele ?

dandee

dandee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Hi
nekem nighthawk pro-m  van, király csak a rugóstagot kell benne kicserélni. A SID nem passzol ehez a vázhoz.
Egybént jó kis váz én 120 ért vettem pár hónapja

vendég__*

vendég__*
  • vendég

b: ezt egyszerre írtuk!  ::)

Egyébként ugyanaz a cég csinálja ezt a hátsó lengõkart, mint a Mountain Cycles San Andreas gépekhez.  8)

Feherparduc, ebben ellent kell mondanom, mert jartam a Mountain Cyclenel, es elottem csinaltak a hatso lengokarokat (is) es nem dolgoznak masoknak, es nem is veszik mashonnan. Az mondjuk tuti hogy sokan koppintottak az eredeti san andreast tajvanban.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ebbõla termoplasztik (lasztik -Ééérted?-) nasszóval ebbõl csinálják a 9.0-ás fogsor tartóbakját is, szóval annira nem lehet rossz. Úgy értem ez aztán biztos fasza.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Helló mindenki!

A tavalyi Nighthawk ezek szerint jobb, mint az idei? Most vettem akciósan a 2001-est, DNM rugóstaggal, 18,5"-os méretben, 110e-ért. A thermoplasztiktól kicsit féltem, de kifáradni biztos nem fog, na meg jobban csillapítja a rázkódást is! A tengelytáv annyira nem vészes, 184 cm vagyok és tökéletes. A rugóútja 120 vagy 135 mm, én sem tudom eldönteni!  ;D Az arány viszont 3:1-hez, ugyanúgy, mint a Stormbringeren!

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Kicsi a világ...  ;)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
nem viszem el elõled, mert a pult másik oldalán állok  ;D
de nekem is valami cuki freeride vázra fáj a fogam

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
b: most látom neked is milyen szép 'animated' GIF lÓgÓd van!  ;D ;D ;D

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Hát nem én leszek az, aki megveszi elõled... Én csak szeretnék összerakni egyet, de nem valószínû, hogy fogok. Nagyon megszerettem és a szívemhez nõtt a mostani gépem, közel 2 évig tartott, míg összeraktam, már csak egy rá való elsõ átdobó kéne. Pénzem annyi nincs, hogy két gép legyen itthon, ezt meg nem adom!  ;D

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Gondold meg esetleg a hungary:a -t most van 70ért rugóstaggal együtt. Ezek picit hibás vázak, ki kell fogni egy jó és megúsztad olcsón. A rugóstagja van olyan jót mint az RS, csak lock nincs benne

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Annyira nem vagyok durva, hogy egy ilyet összetörjek :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én is össze akarok rakni egy masinát!
Mindig megelõztök >:(

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Végülis jó, csak ha besz..ik nem tudod javítattni.

Fehérpárduc, emléxem arra a 80as ajánlatra  ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
DNM-mel jó ???

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
14 perc alatt eléggé pörgõs lett ez a topic.  ;D

b: ja-ja, valami hasonló áron volt, csak pontosan nem tudom mennyi. Azt tudom, hogy 80e-ért nem akarták nekem eladni, pedig megvettem volna!  ;D ;D ;D Szeretnék egy Freeride gépet összerakni... ::)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
nagggyon jóóóól  ;D
ha én mindent kipróbálhatnék....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én is ott néztem? nagyon tetszik, egyébként 150 rongy. Csak nem tudom, hogy milyen jól rugózik?
Errõl írjatok valamit...

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
b: ezt egyszerre írtuk!  ::)

Egyébként ugyanaz a cég csinálja ezt a hátsó lengõkart, mint a Mountain Cycles San Andreas gépekhez.  8)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
a pro rs sid zárható telóval van, max 180lehet az ára.
dnm-mel 149ért van

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Nem karbon, hanem thermoplastic. Én a Kálvin téren nézegettem valamelyik nap a vázat, ott van még 1db belõle, az árára nem emléxem!  :-/