Szóval én még találkoztam ilyen témával, a keresõt használtam mielõtt megnyitottam, ott nem találtam, de nem tudom ezzel mire megyek, mert úgyis mindig el találjuka leghülyébb topicneveket, amikre senki nem gondol, hogy azt kéne a keresõbe írni, a tech 40 oldalát meg nem volt kedvem végignézni ... (de ha mások nem nyitnának felesleges témáka,t nem 40 oldalt kellene végignéznem, és én sem nyitnék feleslegeset , tiszta domino elv ... ) ... ha van már ilyen téma tessék megkövezni ...
Na miért nyitom és mirõl szól ? Súlymegtakarítások. Itt nem a nagyi úszógumijira gondolok természetesen, hanem a bringára ...
Hogy szerintetek min érdemes súlyt megspórolni, pénzt is figyelembe véve, érdemes - e ( gondolok itt pl arra, hogy - 300 grammér a keréken érdemes - e feladni a jó tapadást, egy jól tapadó gumit ).
Vagy ha tegyük fel összejön vmennyi pénz, amit a bringádra szeretnél költeni, érdemes-e súlymegtakarításra elverni, vagy inkább vmi másra, "minõségre" (pl váltót cserélni, hogy szemléltetni tudjam a dolgot).
Mennyire van ennek értelme ? Érezhetõ a különbség egy 12 és egy 13 kilós bringa között , egy 1,5 és egy 2 kilós kerék között ?
Az adatok amiket mondtam természetesen csak szemléltetõ jellegûek, nem azért vannak ott, hogy ti arra válaszoljatok
...na hajrá ...
Ja nem tud véletlenül vmelyiketõtök vmi súlyadatbázis honlapról, amin régebbi shimano cuccok súlyai is fenn vannak ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Started by
ruff
, 2002. October 17. 20:20