Igen, az egy Becker karbon, és nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is kapható.
ha esetleg nyilvános tesztet tartotok, szólj mindenképp , mert nagyon kipróbálnék egyszer egy karbon nyerget, jó nacival szerintem nem hülyeség, de ez csak elmélet :-)
Igen, az egy Becker karbon, és nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is kapható.
fritz ójságban már reklámolják 40 euroért....
nekem az a sima fekete chilis superszónikus 2,4-es változat kell.....pedig utálom a contikat, de ezt kipróbálom...
Azon vagyok, már kértem a sorozatot.kérünk képeket!!!
Igen, az egy Becker karbon, és nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is kapható.jujjujj... ez valami nagyon fincsi holmi lesz itt... jól látom, hogy az egy karbon nyereg?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez szép és jó, de 5-ös és 6-os sima alucsavar kellene. itt csak titán van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mégis kb grammra 1forma az xt sor meg a piros sram,,,,Az xt zárógyûrû nem egy könnyû darab, a sram 9.0 zárógyûrû is ráver 3g-ot.
A sebesség mindent megold.
fritz ójságban már reklámolják 40 euroért....ez nekem nagyon kellene UST-ben...
amugy az alu kulloanyanak annyira nincs sulya, hogy kezbe veve eszreveheto. eg es fold a rezhez kepest. Nekem vannak alucsavarjaim [az uj gepbe lesz a kulacstartot fogni] es teljesen pille az is
ja, es az vegletes grammania, hogy az xt fogkoszorumhoz szereztem dura ace alu zarogyurut?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
28h elsõagyat keresek könnyût.
Nem Királykrisztiánt vagy Paultot
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
28h elsõagyat keresek könnyût.
Nem Királykrisztiánt vagy Paultot