Nekem Mali vázam van 1,5 kg feletti súllyal, és 10 kiló alatti montit építettem belõle...
utállak is miatta

most már lõhetnél róla képet

'tartozok' még mail-lel? nézd meg a ki milyen bringával topicban a bicajom
Nekem Mali vázam van 1,5 kg feletti súllyal, és 10 kiló alatti montit építettem belõle...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A sebesség mindent megold.
még nyáron esedékes lesz egy új hátsókerék.....
nagyon nehéz a mostani......felni 610g, agy is simán van fél kiló.....
agyat olyan 20-25e környékén gondoltam......tárcsásat
bike positive van egy tizessel többért 330 gramm.még nyáron esedékes lesz egy új hátsókerék.....
nagyon nehéz a mostani......felni 610g, agy is simán van fél kiló.....
agyat olyan 20-25e környékén gondoltam......tárcsásat
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
tudod ....könnyú, erõs, olcsó ....2-öt választhatsz.....ha már itt vagyunk, mint ajánlanátok hátsóagyból?
ne nagyon legyen több az sem 300g-nál, jó legyen és ne a csillagos eget verdesse az ára.....
WW-n 297 g van mérve, 2006-os.....Ha már Hope: http://www.chainreac...px?ModelID=7566
Igaz a hátsó agyra megadott 285 g? Csak, mert a fenti oldalon az elsõ agynál kiírják a hátsó tömegét is, és ott már 375g-ot adnak meg. Melyiknek higgyek?
Ha a 375g az igaz, akkor inkább Ringlét veszek a helikopter hangja miatt, bár nehezebb - 425g.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
háromszor is lemértem, egyszer 174, kétzer 175 gramm.
szerintem elég jó teljesitmény, nem sok könnyebb van (na jó, a tune 150 grammosa könnyebb - de sokan már a 200 grammnak is örülnek)
RAUH-Welt
B E G R I F F