Ahogy végignézem ennek a topiknak az elmúlt kb 2 évét, rengeteg user szembesült azzal, amivel én is, hogy válogatás nélkül b@sszák ki az embert, teljesen jogosulatlanul, vagy csak EGY hirdetést enged feltenni a rendszer ( a 3 helyett ). Mintha az ingyenes magánhirdetéseket főúri kegyként osztogatná az admin, mert a lényeg a fizetős kereskedői hirdetések generálta bevétel, az ingyenesek meg örüljenek ha luk van a seggükön.
Szeretném ha egyszer egy illetékeselftárs (sic!) elmondaná, miért is van az, hogy pl. második hirdetés feladása után kitiltják az embert az apróhirdetőből, hogy miért nem adnak rendes választ, csak bemásolnak néhány pontot a szabályzatból és találd ki, h rád mi vonatkozik - akkor is, ha egyik pontot se sértetted meg.
Kár ezért az oldalért, valamikor (néhány évvel ezelőtt) még jól használható és jól működő volt az apróhirdető is, sőt az ember adekvát válaszokat kaphatott a kérdéseire is. Nem tudom, most kik üzemeltetik, de valami nagy változásnak kellett beállni, hogy ekkora tuskó barom módjára viselkedjenek. Ja és persze az itt felvetett problémákra sem válaszol senki már 2 éve.
Egy normális országban -- (tudom, ennek a mondatnak ma, itt nincs értelme, de azért folytatom ) -- már valaki indított volna egy konkurrens oldalt jobb motorral, jobb adminnal, hogy a piac verje tönkre a hozzá nem értő, felhasználóit semmibe vevő mekkmestert. Dehát nem élünk normális országban.
Szóval redves bikemag, b@szódjatok meg, és játszatok egy vödör homokban a fizetős kuncstfjaitokkal !