(csak próbálja meg elkobozni a Bikeomat!!!!!!!!!! :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hajtókar leszedés tesco-bikeról
Started by
vBalu
, 2002. June 05. 19:43
Posted 2002. June 06. - 21:34
Posted 2002. June 06. - 21:33
Neeem én se csak érted õk elküldenek minket a place-jeikrõl mi meg kussoljunk és amikor a Trialosok ali grontgálnak valamit a dezkások bekennek minden takonnyal minden lépcsõõt na mind1 !!!!
Egyszer (többször)voltam a Sas-hegyen és állítólag az erdészek elkoboszhatják a dh-ok bikeját mert hogy term. rongálló EZ IS BAROMSÁG !!!!!!!!!!
Egyszer (többször)voltam a Sas-hegyen és állítólag az erdészek elkoboszhatják a dh-ok bikeját mert hogy term. rongálló EZ IS BAROMSÁG !!!!!!!!!!
Posted 2002. June 06. - 21:29
Posted 2002. June 06. - 21:27
Én trialozom csak állítólag nekünk kajakból utálni kéne egymást mert te dh-s vagy DE EZ BAROMSÁG NEM TOM KI TALÁLTA KI a bikeosok összetartanak és eggyütt verik a deszkásokat nem ???
!!! WE HATE SKATEBOARDER !!!
!!! WE HATE SKATEBOARDER !!!
Posted 2002. June 06. - 21:25
igen a trekkingelés eléggé közel áll a szívemhez... ;D, nem én DH-zok (janihegy stb)
egy RST sigmaval és most majd valami jó vázzal!!
és te?
egy RST sigmaval és most majd valami jó vázzal!!
és te?
Posted 2002. June 06. - 21:22
Gratulálok vBalu

Háát csak annyit akartam kérdezni hogy te miben nyomulsz vagyis trial,cc,dh,ds vagy mi ??
Vagy csak trekkingelsz ??
Háát csak annyit akartam kérdezni hogy te miben nyomulsz vagyis trial,cc,dh,ds vagy mi ??
Vagy csak trekkingelsz ??
Posted 2002. June 06. - 21:15
Végülis lejött! Kocogtattam:), csavarlazítóval kezeltem, és láss csodát normális szerszámmal lejött:)
-Már a tengelyt akartam elvágni, csak nem volt kéznél a flex-
Szidjátok nyugodtan, én is gyakran szoktam
Egyépként országútizok, a tesco-bikeommal csak suliba járok.
-Már a tengelyt akartam elvágni, csak nem volt kéznél a flex-
Szidjátok nyugodtan, én is gyakran szoktam
Egyépként országútizok, a tesco-bikeommal csak suliba járok.
Posted 2002. June 06. - 21:14
Posted 2002. June 06. - 21:12
Posted 2002. June 06. - 21:10
Posted 2002. June 06. - 21:09
háát..... ;D (ne sértegessük vBalu biciklijét)
(de tényleg szerintem inkább valami használt bringát vegyél mint tescosat!!!!!!!!)
(de tényleg szerintem inkább valami használt bringát vegyél mint tescosat!!!!!!!!)
Posted 2002. June 06. - 21:09
Berci nem akrtam lehordani a TESCO bikeot mint a legtöbb újság (bikemag)pssssszzzzzzzzztttttttt
errõl
Na de szerintem is érdemesebb egy 60-70.000Ft-os bikeot venni és azt építgetni !!!!!!
errõl
Na de szerintem is érdemesebb egy 60-70.000Ft-os bikeot venni és azt építgetni !!!!!!
Posted 2002. June 06. - 21:02
Az ilyen Bikeról kalapáccsal leütném a hajtókart!! De szerintem nincs igaza a Balagének, mert tesco bikera nem érdemes Aliviot bontható hajtókart venni... többet ér a hajtókar, mint az egész Bike.
Posted 2002. June 06. - 20:56
van benne valami !!!
Na Yoshida te mióta trialozol de ezt inkább a trial2 topicba írdd meg !!!!!!!
Na Yoshida te mióta trialozol de ezt inkább a trial2 topicba írdd meg !!!!!!!
Posted 2002. June 06. - 19:51
Posted 2002. June 06. - 19:43
Szerintem is az a megoldás bár ha nekem Tesco bikeom lenne az lenne az elsõ hogy vennék rá egy pl.:shimano alivio hatókart bontaható és le lehet szedni 1picike imbusszal bárhol (persze ha van nálad)
Posted 2002. June 06. - 01:49
Hmm, a jó szerszámon szerintem nem kéne a menetnek szétmennie. Mi ilyenkor telefújjuk csavarlazítóval, és gumikalapáccsal leütjük a hajtókart.
u.i: üsd nyugodtan, ne sajnáld! De azért lehetõleg közel a tövéhez!
u.i: üsd nyugodtan, ne sajnáld! De azért lehetõleg közel a tövéhez!
Posted 2002. June 05. - 19:43
Hali!
Mit ajánlotok összerohadt hajtókar leráncigálásához? Kulcsal próbálkoztam, de széttépte a menetet. Mármint a kulcson
Vagy csak újabb minõségi szerszámot szereztem be?
Alternatíva?
Mit ajánlotok összerohadt hajtókar leráncigálásához? Kulcsal próbálkoztam, de széttépte a menetet. Mármint a kulcson
Alternatíva?

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top