Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

4X

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
196 replies to this topic

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Meg egyelore csak a nevem mellett lathato kis kepen levo vaz van meg.  Az pedig egy HARO DSR Easton, de jo nagyon jo lenne mar, ha egyben latnam.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Acél Crater. Jól megy alattam pedig rendesen nyúzom... Akárki-akármit mond, a crater a mozoval  nem túlv brutál Freeridera jó! :)

40-50 centi letördelkedést jól bír.

Storm. ;D

U.I.: Neked milyen van? ;D

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Storm! Milyen bringad van?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Szerintem meg 3e Ftos B+ stucni. Az bõven elég, szvsz felesleges a Funn. Kormányban pedig Roox Torque DH (10e), ha széleset akarsz, és a legerõsebbet. Persze a Funn kormányok sem rosszak. Aztán felni > elöl, hátul tárcsa lesz, ezért fékfelület nélküli, tárcsás felnit érdemes venni. Pl.: Sunn Singletrack (5e?), Doubletrack (8e?). Ezek olcsók és jók. Doubletrack nagyon tuti, bár dh felni, de szerintem nem veszne össze a vázzal. Viszont a Singletrack az olcsó, és jó, az kell neked!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hát szerintem Funn Serial Killa stucni Funn DJ Florange-vel

Lama

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Megjöttem!!! ;D

Elvoltam túráni a fertõtó körül, úgyhogy meg kellett kínoznom az én kis szegénykémet egy csom. tartóval... :'(

Stucni? Hmmmmmh....(Mekdonálc után szabadon ;D) Azonic kalapács, bár az DH, de szvsz jó. Csak szétqrja a lábad, ha belerúgsz.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Stucnibol milyen kell egy 4X bringara?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Szerintem igen. Nekem Sram 9.0 van és elég jó (igaz új pofákkal). De a Deore 02-t is dícsérik.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Tehat igazabol 4X-re mindegy, hogy SRAM, vagy Deore?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Legegyszerûbb, ha veszel egy pár Sram 9.0-t, vagy Deore 02 hidrát. Valaki itt V féket ajánlott > Harora csak tárcsát elhet rakni.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Hatra milyen tarcsafeket rakjak? Mert ugye csak azt lehet. Eleg egy bowdenes Deore, vagy azert nem art oda is egy olajos?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Azon gondolkodom, hogy SRAM hidraulikust, vagy Deore Hidra 2002-est, vagy Hayes bowdenest vegyek. Nagyjabol egy arban vannak. Szerintetek melyiket?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A Bikemag szerint jó féktulajdonságokkal rendelkezik, szüksége van stabil villa konzolra, jobb nagyobb tárcsákkal használni.

Lama

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Es mennyire jo a SRAM tarcsafek?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Már biztos imába foglalták a neved ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
:-* Ennyit mindig otthagyok nekik gyógyszerre.  ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Csak 28750 Ft

Lama

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Plusz ÁFA. Az meg minnyá 29.000 Ft. Máshol is annyi.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nézz be a http://www.hungary-a.com -ra az akciókba van sram hidrás tárcsa 23ezerért

Lama

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
annál jobban jársz egy jól beállított véfékkel. De komcsi. Az 19 e Huf, igaz? Akkor vegyél inkább egy pár SRAM 5.0-t, az 1000 Ft, és gyüjts össze 10 ruugót, és vegyél egy Olajos Deore-t. A tavaji most akciós, és überfasza. Ez az én vélemény.