Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2010. augusztus 6-8., Varbói-tó
Started by
pézsé
, 2010. March 08. 20:32
Posted 2010. May 05. - 22:33
baráttya, likõrrecepptel kapcsolatban van két hírem
1: a gyártó nem árulja el, mizu /sztem guglizz/
2: nekem van egy liter, bótolhatunk rendesszilvára ami volt nálad!
amugy
fasza birset készítek idén! majmegnézed ehhe ;-)
1: a gyártó nem árulja el, mizu /sztem guglizz/
2: nekem van egy liter, bótolhatunk rendesszilvára ami volt nálad!
amugy
fasza birset készítek idén! majmegnézed ehhe ;-)
Posted 2010. May 05. - 22:19
Posted 2010. April 04. - 19:21
Nagy ötlet, ha tudok menni, akkor mindenképpen nevezek.
Posted 2010. April 01. - 21:37
már másodszor kell mondjam:
ééés tudja! :-)
érzem, zsír kis móka lészen! le kell ezt szervezni a helyi erõkkel, nehogy ellenérzést váltsunk ki a buzigatyáinkkal, meg szines topjainkkal a horgászok között..
ééés tudja! :-)
érzem, zsír kis móka lészen! le kell ezt szervezni a helyi erõkkel, nehogy ellenérzést váltsunk ki a buzigatyáinkkal, meg szines topjainkkal a horgászok között..
Posted 2010. March 30. - 08:54
Posted 2010. March 29. - 15:48
Benne vagyok, jó kis bemelegítés a túra elõtt.
De nem lesz gond belõle hogy széjjelerodáljuk az új sétányt?
De nem lesz gond belõle hogy széjjelerodáljuk az új sétányt?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. March 29. - 13:14
Nevezek:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. March 29. - 12:01
Posted 2010. March 29. - 08:42
No skacok kiléptem tegnap varbóra, és egy gyalogtúra keretében körbetrappoltuk az asszonnyal.
Úgy néz ki, hogy az önkormányzat/horgászegyesület belátta: a turisztikára kell költeni. Az egész tó körül új kavicsutat, vagy 3 új hidat építettek, szemetesek, budik, ápolt gyep fogadott. Aztán mivel a tó már így körbetekerhetõvé vált, rengeteg bringás volt kint. Beugrott, h mi lenne ha szerveznénk a talira egy kis fórumos háziversenyt a tó körül. Egy karika kb 3 km lehet, az egyharmada dimbes-dombos a többi viszonylag sík. van benne gát-tetõ, keskeny híd széles híd, meredek technikás lefelé, dózer és aszfaltos út.
Szóval ha érdekel valakit egy délutáni ökörködésnek, akkor kikellene találni hány kör legyen. Összedobunk valamilyen jelképes díjakra, gondolok itt a csokikupákra, sörkupákra, ahol a nevezés egy sör vagy egy csoki. Persze kategóriákat is kéne kitalálni, én meg az idõmérést és az adminisztrációt bevállalom.
Aki komoly versenyzõ, az is találhat kihívást a 6km sprintben, de kocabringások is végigbírnak menni majd rajta. Persze a környezet és a társaság a legnagyobb élmény.
uff.
Úgy néz ki, hogy az önkormányzat/horgászegyesület belátta: a turisztikára kell költeni. Az egész tó körül új kavicsutat, vagy 3 új hidat építettek, szemetesek, budik, ápolt gyep fogadott. Aztán mivel a tó már így körbetekerhetõvé vált, rengeteg bringás volt kint. Beugrott, h mi lenne ha szerveznénk a talira egy kis fórumos háziversenyt a tó körül. Egy karika kb 3 km lehet, az egyharmada dimbes-dombos a többi viszonylag sík. van benne gát-tetõ, keskeny híd széles híd, meredek technikás lefelé, dózer és aszfaltos út.
Szóval ha érdekel valakit egy délutáni ökörködésnek, akkor kikellene találni hány kör legyen. Összedobunk valamilyen jelképes díjakra, gondolok itt a csokikupákra, sörkupákra, ahol a nevezés egy sör vagy egy csoki. Persze kategóriákat is kéne kitalálni, én meg az idõmérést és az adminisztrációt bevállalom.
Aki komoly versenyzõ, az is találhat kihívást a 6km sprintben, de kocabringások is végigbírnak menni majd rajta. Persze a környezet és a társaság a legnagyobb élmény.
uff.
Posted 2010. March 17. - 23:51
Posted 2010. March 16. - 23:29
interjúvolom kollegát, de héten nincse'
családi gebaszilag
csalános móka súlyosan hangzik.
családi gebaszilag
csalános móka súlyosan hangzik.
Posted 2010. March 16. - 23:10
A fehér bálnáknak van külön egy kõvel kirakott gázló az erdõben, a hûs patak fodrai nyaldossák a feltört ülepet
Akkor aki a szilvásmarcira jönne annak gazdaságos is lenne. Mert a kettõt egy fizetésbõl rendeznék, valószínûleg a marci gyõzne, így a talinak meg fucscs. Ha meg egyben van tartva, mint karácsonykor a szülinap meg a névnap, olcsóbban lelehet tudni, jut is marad is.
Savagya! a Dezsõke likõrének a receptje kéne, vagy ha nem akkor egy fél literrel áttelelek. Ha nincs recept akkor meg kikéne találni a taliig.
Ínyenceknek:
Anno csináltunk csalángyökérágyút törkölybõl. az üveg tele aprított gyökérrel, a rést meg kitöltöttük. 6 évig ázott Már nincs belõle
Akkor aki a szilvásmarcira jönne annak gazdaságos is lenne. Mert a kettõt egy fizetésbõl rendeznék, valószínûleg a marci gyõzne, így a talinak meg fucscs. Ha meg egyben van tartva, mint karácsonykor a szülinap meg a névnap, olcsóbban lelehet tudni, jut is marad is.
Savagya! a Dezsõke likõrének a receptje kéne, vagy ha nem akkor egy fél literrel áttelelek. Ha nincs recept akkor meg kikéne találni a taliig.
Ínyenceknek:
Anno csináltunk csalángyökérágyút törkölybõl. az üveg tele aprított gyökérrel, a rést meg kitöltöttük. 6 évig ázott Már nincs belõle
Posted 2010. March 15. - 14:42
Posted 2010. March 14. - 21:41
Posted 2010. March 14. - 13:56
Posted 2010. March 10. - 22:14
Ezt én is preferálnám , és szerintem Dinnye is Tesco gazdaságos fórumtali:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2010. March 10. - 19:15
Jól hangzik! Az a környék nekem abszolút ismeretlen, szívesen bejárnám!
Nekem mindkét idõpont jó, bár a szilvás marcira én is be vagyok nevezve, szóval ha akkor lesz, csak péntek este-szombat tudok ott lenni(benzin szempontjából mondjuk kedvezõbb lenne).
Mi is ezt a verziót támogatjuk a Zasszonnyal, ez lenne a legjobb.
Pénteken megérkezés, borozás, solozás, szalonnázás.
Szombaton 2-3 gyógybacardi után tekerés.
Vasárnap felkelõdés után az érintettek irány szilvásmarci.
Posted 2010. March 10. - 18:01
reggel át tudtok tekerni!
nincs túl messze a lillafüredi országút, a fennsíkról meg csak át kell gurulni olaszkapuhoz
legalább bemelegedtek faszán!
horgásztó...
eh.
sosem értettem igazán ezt a fajta beetetõs, "kifogom az afrikai törpeharcsámat" azt' de jól mulatott a család hozzáállást.
régen frankón beúsztam a közepébe, s hanyattfekve fülem a vízben,s a szemem sarkából pislogtam a hegyeket...
most meg
horgásztó....
mindegy no. megyünk, peceró. Bár, ha bekarmolok, tuti mennem kell fürödni, s ált. nem sok ruhában! /moby dick a fehér bálna/
nincs túl messze a lillafüredi országút, a fennsíkról meg csak át kell gurulni olaszkapuhoz
legalább bemelegedtek faszán!
horgásztó...
eh.
sosem értettem igazán ezt a fajta beetetõs, "kifogom az afrikai törpeharcsámat" azt' de jól mulatott a család hozzáállást.
régen frankón beúsztam a közepébe, s hanyattfekve fülem a vízben,s a szemem sarkából pislogtam a hegyeket...
most meg
horgásztó....
mindegy no. megyünk, peceró. Bár, ha bekarmolok, tuti mennem kell fürödni, s ált. nem sok ruhában! /moby dick a fehér bálna/
Posted 2010. March 10. - 16:38
Jól hangzik! Az a környék nekem abszolút ismeretlen, szívesen bejárnám!
Nekem mindkét idõpont jó, bár a szilvás marcira én is be vagyok nevezve, szóval ha akkor lesz, csak péntek este-szombat tudok ott lenni(benzin szempontjából mondjuk kedvezõbb lenne).
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. March 10. - 07:33
uuuu lehet oda már én is kimegyek kintalvósra.....
az johely johely....lehet küldeni a bringákat
az johely johely....lehet küldeni a bringákat