Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

LockOut és változtatható rugóút

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
27 hozzászólás a témában

Yoshida

Yoshida

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Vole, tényleg jobb ha hirtelen ütésre beindul a teló, de úgy tudom hogy azért mert eltörik valami benne, és többet nem lehet használni. Asszem Gulyás Mihállyal történt, hogy lefele elfelejtette kikapcsolni, és mire leért már nem mûködött a Psylojában a "kiblokkolás".

:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Éljen a sok okos! :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Nomeg ezek is egybõl vannak:

MXC: http://www.marzocchi...e_popup/MXC.jpg

MXR: http://www.marzocchi...e_popup/MXR.jpg

Meg még egy pár!

Amúgy szerintem nem gáz, hogy a csavarok tartják össze, úgyis csak a rázkódástól esne szét!

Beg

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Van egybeöntött MG alsószáras Bomber.  ;D :P ;D
Marzocchi Marathon S
http://www.marzocchi...opup/MRTHON.jpg

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Lyó, hogy legalább RockShox témában megegyezünk, ha már Marzocchiban nem, mert szerintem akkor sincs egybeöntött MG alsószáras Bomber! :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Így igaz, a Boxxerben is Pure Damping van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Andixnak üzenem, hogy a SL és az XC között nem csak a LockOut a különbség, hanem a csillapítás rendszere is!!!!! Az XC-ben az olcsóbb HydraCoil van, a SL-ben és a Race-ben a 2001-es fejlesztésû Pure Damping. Állítólag nagy sebességnél jobb, a HydraCoil kicsit kevés/lassú.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Azért a Tullio csak jobb tárcsafékhez, még ha a villa ugyanolyan merev is, meg azért a Tullio nagy királyság ! De nem kétlem, hogy a Black is eléri azt a merevséget. Meg Black-et látni bringákon Psylo-t meg nem. /Megszólalt a sznob...  ;)/

A Sherman  Firefly-t is megkaphatod A-Head-es kiadásban ! És 2003-ban már lesz a Reversh Arch-hoz is átütõtengely. Nem semmi merev lehet.

A Climb-it-Control engem is érdekelne, lásd
feljebb...
Látom Andix Te is Psylo és Sherman fertõzött vagy...  :D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy a Manitou Sherman Flick telóhoz még nem 1.5 fejcsövû váz kell!  :)
Na akkor lenne még egy pár kérdésem:
Sokat tanulmányoztam most az XC, és az SL közötti lényeges különbségeket....Az a lockout rendszer: Na most ez tényleg annyira jó, megéri érte kiadni +20e Ftot? Illetve még a mûködési elvét tekintve, meg amiket írt róla a honlap, én úgy veszem ki, hogy tulajdonképpen ezzel lehet állítani a befeleút csillapítást is. Mert nekem a lockout nem köll, ellenben ez a befele út dolog jobban hangzana...

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
A Black u.olyan merev, mint a Tullio-s Psylo! Olcsóbb is...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Persze még mit nem !  ;)

Egyébként a Psylo Race tényleg nem U-Turn-ös, hanem 80/100/125, GerMan-nak igaza volt !

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
psziló de tullióval.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha nem akarsz uj vazat, akkor psylo.
;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Tényleg, akkor most melyikre cserélejem a vesém?  :P
http://www.answerpro..._flick copy.jpg
http://www.rockshox....LPage_r5_c2.jpg

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Eddig én is ezt a célt, egy RS Psylo SL-t láttam szemeim elõtt....... Aztán megláttam a Manitou Sherman Flick-et.  ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
;D ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mostmár legalább biztosan látom magam elõtt a célt...muszály lesz pénzt szereznem!  ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A rockshox blokkolasarol irtatok hogy nem jo, mert kiold. hat ezzel nem ertek egyet, mivel szerintem sokkal jobb, ha amikor kapsz egy utest, akkor kiold a blokkolo, es nem a csuklodat b*ssza szet, hanem egyszeruen bemozdul a villa. Az, hogy nem marad lent, az egy dolog, abban valoszinuleg igazad van, de a ketto egyutt nem megy.
Amugy en nyomogattam eloben Psylo SL -t, es nagyon jo. Ha betekertem a blokkot, akkor 1 mm -t sem mozgott a villa, nem ugy mint a black, ami meg akkor is mozog 1 centit /ezt is probaltam/. A fokozatmentes allitas pedig kesztyuben is konnyu, mert nagy az allitocsavarja, szoval szerintem a legjobb szimplavallas telo a vilagon.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Na, megtudtam az igazságot bagoly sporttárstól, akinek egy 3 hónapos Psylo XC-je van, 2001-es. Az út fokozatmentes. Jobb szárról kupak levesz, rugó kihúz, csavarhúzóval bigyó teker. 1 csavarás / 1 mm rugóút. Az RS oldala szerint fokozatmentes mindegyik Psylo. Jó kis villa ez...de hát drága is a kincsem!