Húúúú ez király!!!!!
Németországban van egy hasonló kezdeményezés, igaz az nem verseny, hanem túra, egy sóbányában lehet tekerni 35, 60 és azt hiszem 80 km-ert, a föld felszíne alatt akár 800 m-rel.
Tudom, ez nem olyan, de roppant jó muri lesz, tuti megyek!
Köszönjük a szervezõknek!!!! Nevezni mikortól lehet?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Underworld Kupa - Verseny a föld alatt!
Started by
Merkapt
, 2009. November 18. 14:17
Posted 2009. November 22. - 10:55
Posted 2009. November 21. - 15:28
Úgy látom van igény az extrém részletek iránt:-) Majd szabadjára engedjük a fantáziánkat...
Esetleg megspékelve pár kifeszített drótkötéllel - az nyer akinek helyén marad a feje.... :-) na jó, ez kicsit már erõs lenne!
Egyébként jónak hangzik, megyek!
Posted 2009. November 20. - 23:51
Legyen egy szakasz ami fullsötét
Az gyõz akin kevesebb sérülés van :D
Esetleg megspékelve pár kifeszített drótkötéllel - az nyer akinek helyén marad a feje.... :-) na jó, ez kicsit már erõs lenne!
Egyébként jónak hangzik, megyek!
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!
Posted 2009. November 20. - 20:13
Legyen egy szakasz ami fullsötét
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2009. November 20. - 17:34
A kérdés jogos! Egy része biztos, hogy rendesen ki lesz világítva, hogy fotók és felvételek készülhessenek. Nem hiszem, hogy saját lámpát hozni kellene, de majd úgyis kiderül ha odaérünk:-)
Kell lámpa a föld alatt?
(Nagy hülyeséget kérdeztem?:chin:)
Posted 2009. November 20. - 16:27
Ha jól gondolom nálatok is van (ha van pince) a pincében világítás.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2009. November 20. - 13:35
Kell lámpa a föld alatt?
Üdv. Barnabás
Posted 2009. November 19. - 21:56
Zsé mi van már nem csak tekersz hanem már csigabigázol is?na ez egy nagyon jó kezdeményezés!!!már most felcsigáztatok!és milyen hosszú szakasz megy a föld alatt?
Én is megyek:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. November 18. - 21:03
na ez egy nagyon jó kezdeményezés!!!már most felcsigáztatok!és milyen hosszú szakasz megy a föld alatt?
Még csak saccolni tudom, de a 3 km-bõl kb. a harmada...
Posted 2009. November 18. - 20:22
na ez egy nagyon jó kezdeményezés!!!már most felcsigáztatok!és milyen hosszú szakasz megy a föld alatt?
Posted 2009. November 18. - 15:24
Jónak hangzik
Azon leszünk, hogy jó is legyen! :-)
Posted 2009. November 18. - 14:26
Posted 2009. November 18. - 14:17
A Merkapt Maraton Team Sportegyesület szervezésében 2010. május 22.-én elsõ ízben kerül megrendezésre az UNDERWORLD KUPA hegyikerékpáros verseny, amely különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtõ pincerendszerben fut.
A versenypálya az egyesület saját sporttelepén a Merkapt Maraton Sportközpont (Budapest, X. ker., Maglódi út 14/B) területén kerül kijelölésre kb. 3 km hosszban. Az Underworld Kupa több futamban kerül lebonyolításra, így egésznapos programot nyújt. A verseny különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtõ pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a versenyzõk és a nézõk egyaránt.
Részletek és további infok: a http://www.underworldkupa.hu honlapon találhatók
A versenypálya az egyesület saját sporttelepén a Merkapt Maraton Sportközpont (Budapest, X. ker., Maglódi út 14/B) területén kerül kijelölésre kb. 3 km hosszban. Az Underworld Kupa több futamban kerül lebonyolításra, így egésznapos programot nyújt. A verseny különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtõ pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a versenyzõk és a nézõk egyaránt.
Részletek és további infok: a http://www.underworldkupa.hu honlapon találhatók