Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

FOES Bikes - brutális rombolók

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
178 replies to this topic

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Eszembe jutott a neve!  :D Lefty a teló neve! És az is fekete, piros gumiharanggal

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Most hirtelen nem jut eszembe a neve, de már egy topicban volt a telóról szó. Cannondale gépekbe rakják és egy villaszáras csak, az kerül bele, de nem kell már érte kimenni, mert az is megvan. Egyébként furcsa dolog, de a srác már nem örül neki annyira. Azt hiszem, hogy én is többre értékeltem az elsõ márkás bringámat, egy Deore DX-el szerelt Scott SuperLite-ot, mint a mostani xtr-es, magura-s és raceface-s GT-met... Nem tudom miért van ez, ti sohasem voltatok így vele, hogy az elsõ komolyabb gép volt az igazi, mégha alig volt komolyabb, mint egy teszkóbájk? Egyébként ez a gép abszolút hobbira készül csak, motorozik mellette az srác és csak kiegészítõnek szánja. Azért esett erre a választás, mert ezzel el ill. le lehet menni közel olyan helyeken mint a motorral, többet lehet vele bevállani.

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
;D ;D ;D

Foes-ról még onnan lehetett hallani, hogy kedvenc kerékpáros hölgyem: Missy Giove , illen géppel nyomult....Asszem a teamet Foes-Azonicnak hívták...

nyunya

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Foes-ba egyenesen istenkáromlás lenne BigOne-t, vagy más "átlagos" villát tenni !!!
Van viszont villája is a Foes-nak, 260-as úttal...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát tõlõm...

Csak azér megin baktathat ki Német honba!!!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Major: lássuk be, hogy egy Big One-nal ez a váz...picit kommersz lenne. Ennél azért jobb teló dukál hozzá! Az egyik vörksápban egy Bergmann villa van egy hasonló Foes-ban. Az már jobban passzol...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szerintem álat lennne bele egy Big One!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nehogy shock works-ot rakjon bele!!!!!! azzal renedesen hazavágná az egész megjelenést!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Mien telót tesz bele ? ? ? Ugye Big One-t!!!

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Egy régi göris ismerõsöm hozta kintrõl. Amikor néhány hete németo.-ban voltam körül néztem, meg hoztam néhány kerékpáros és hírdetési újságot oszt' abban találta a galád! :)) Majdnem olyan, mint az elsõ képen a váz, csak fekete a hátsó rész. Nincs még összerakva, ded szerintem hamarosan elkészül!  :D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hol láttad ? ? ?

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Jelentem van belõle Mo-on!  ;) Ráadásul a Pro sorozatba tartozó, németországi származású és 3000 euro volt az ára használtan a váznak! Ja és tényleg brutál!  ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ittt egy kép verseny körülmnyek között:

Feltöltött kép

;)

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Hali!!

Jelentem en mar (legalabb) lattam Foes bicot, pontosabban csak vazat, haaaattt szep volt... ;D

Tenyleg nem talalkozni veluk, a nagyonelit kategoriaba tartoznak Intense, Elsworth,Turner...

Talan egyszer Mo-n is elofordulnak majd...

vad

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Munten Bák rulz!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
NAgyon COOOL   8) nekem naon tetszik csak hát kár hogy ennyi az ára >:(

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
jahh  www.foesracing.com

a fly $1940 /vaz / fox rugoval van annyi hatso rug.ut mint egy Dh bringanak /8 inches /  , ugy terveztek hogy elso valtot is lehessen ra tenni ..szal ha akarsz maszni akko lehet .:))

foes dhs mono csak a vaz $2799 fox rugoval..
  $3299 a curnutttal

..jahh erdekes nem igazan vagyok a Dh ban de jol megoldottak hogy allora fekezes kozben is aktiv legyen a hatso rugo..

nekem tetszik regota...de nemhiszem valakit komolyabban is erdekelhetne kozullunk..  

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Have some fun!

Feltöltött kép

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Német oldalon találtam a FOES márkát, amiket itthon még nem igazán láttam. Tud valaki valamit róluk?

Feltöltött kép

Feltöltött kép