Olvasási vagy értelmezési gondjaid vannak?
egy büdös szóval sem húztam le sem a Leftyt, sem pedig a Mono Dh-t.
és ha neked jól esik akkor megb...om!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
FOES Bikes - brutális rombolók
Started by
Guest
, 2002. April 15. 00:48
vendég__*
Posted 2002. May 29. - 09:55
Posted 2002. May 28. - 23:54
Stormbringer: igyekszem, de bevallom en tok hyik vagyok a szam. gephez... :-/
De van egy ocsem ;D,aki imadja az ilyeneket--> lesz kep.
fityisz b...meg!, te minek vagy fennt aForumon, ha az osszes ottlevo embert lenezed es utalod?? De komolyan!
Akkor meselj Nekunk! te mit tudsz a C. Leftyrol? vagya Foes Mono DH-rol , esetleg neked is ilyen van ??
En peldaul , tudom, hogy a Lefty 1 fasza villa, mert mar mentem olyannal... es kiraly volt
Irtozatos merev, a rengeteg tugorgo miatt.
vad
De van egy ocsem ;D,aki imadja az ilyeneket--> lesz kep.
fityisz b...meg!, te minek vagy fennt aForumon, ha az osszes ottlevo embert lenezed es utalod?? De komolyan!
Akkor meselj Nekunk! te mit tudsz a C. Leftyrol? vagya Foes Mono DH-rol , esetleg neked is ilyen van ??
En peldaul , tudom, hogy a Lefty 1 fasza villa, mert mar mentem olyannal... es kiraly volt
Irtozatos merev, a rengeteg tugorgo miatt.
vad
Posted 2002. May 28. - 20:57
Hát ja. Én vagyok(asszem) a legkisebb a fórumon, és már megszoktam, de ez tényleg eléggé lenézõ (mármint Fityesztõl)
Zsirosmacseknak igazat adok, amúgy meg nem mindegy, hogy 30 vagy 35 centi? Ilyen szinten azé... ;D
vadkan: Tucc képet nyomni a 14 " CUCCRÓL?
Jó lenne...
Köszi!!!
Storm. ;D
Zsirosmacseknak igazat adok, amúgy meg nem mindegy, hogy 30 vagy 35 centi? Ilyen szinten azé... ;D
vadkan: Tucc képet nyomni a 14 " CUCCRÓL?
Jó lenne...
Köszi!!!
Storm. ;D
Posted 2002. May 28. - 16:05
Szerintem jól néz ki a Leffty.Bár, ilyen vázba, hacsak azt nézzük, hogy hátul 200fölött mozog elõl meg 100 körül! :-/
Posted 2002. May 28. - 14:41
A villa biztos naggyon frankó de tényleg nem egy ilyen vázhoz találták ki. Az egy brutál DH váz a villa meg olynan lightosabb Freerideos téma. Abba a vázba tényleg valami Monster vagy Boxxer illene esetleg Dorado carbon.
Posted 2002. May 28. - 14:25
De ha ennyire jó válaménnyel vagy rólunk akkor meg mi halált osztod itt az észt ? ? ? Mi reménytelenek vagyunk!!!
vendég__*
Posted 2002. May 28. - 11:18
kerékpáros értelemben a bikkmakkon nevelkedett emberektõl nem is kell többet várni, pláne ha még belevesszük az - ami nekem van, vagy amit én szeretnék a legjobb - felfogást is
Posted 2002. May 28. - 10:40
KillerTom: ismered a villát, hogy ilyen véleménnyel vagy róla? Kész van a gép, kipróbáltam és valami brutális. Gyönyörûen mozog és a rengeteg csapágy miatt iszonyú finoman. 5 éves garancia van rá, minden részre kiterjedõ, ráadásul versenyzésre is. Adtak hozzá a dobozban egy halom cuccot, szerszámot, matricát, kiegészítõket. Nagyon igényes és nagyon brutál. Strapabírónak is kell lennie, mert amerikai DS versenyeken elég sûrûn látott darab, ráadásul nem olcsó és nem a megbízhatatlanságáról híres Cannondale csapat használja és az õ gépeiket is szerelik vele. Szerintem fos-nak egyátalán nem nevezhetõ.
Posted 2002. May 28. - 05:31
figyizzz ! ....ha te tudnad mennyi de mennyi mindent lattam mar ...probalok szereny is maradni de kihozod belollem az alatot ..pedig be is vagyok jelentkezve..
a foes/ fos villa parositason pedig csak EN is nevetni tudok .. remelem velem sem jon szemben az utcan ;D ;D ;D ;D ;D
a foes/ fos villa parositason pedig csak EN is nevetni tudok .. remelem velem sem jon szemben az utcan ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2002. May 28. - 03:53
Ez tenyleg gizda! csak azert, hogy ne jojjon ugyanolyan szembe vele......... mindegy nem az en kerom lesz.
Mennyi az a akcios ar azert a `szar` villaert??? de most komolyan!
fityisz: tenyleg kinek szoltal ilyen kedveset?
Megol a kivancsisag! Gyujts fenyt legyszi!!
vad
Mennyi az a akcios ar azert a `szar` villaert??? de most komolyan!
fityisz: tenyleg kinek szoltal ilyen kedveset?
Megol a kivancsisag! Gyujts fenyt legyszi!!
vad
Posted 2002. May 27. - 23:29
fityiszke újabb építõ jellegû röffenete ;D, szimpi egy csávó, én most már nagyon kíváncsi vagyok.
fityiszke gyere te is Sátoraljaújhelyre, de ha nem akkor legalább kérlek taníts, taníts minket, mert én már nem is merek írni úgy szégyellem magam!!!!!!
fityiszke gyere te is Sátoraljaújhelyre, de ha nem akkor legalább kérlek taníts, taníts minket, mert én már nem is merek írni úgy szégyellem magam!!!!!!
Posted 2002. May 27. - 13:41
vendég__*
Posted 2002. May 27. - 13:40
érdekes látni/olvasni, hogy a "csak a jánoshegyet ismerem" gyerekek saját véleményüket mint tényeket tálalnak. hehehe :-/
Posted 2002. May 27. - 13:35
Persze, meg rajottek hogy szar ;D ;D ;D
Mondjuk nekem egy ilyen vazba eleg kevesnek tunik ez a villa. Nem oda valo.
Mondjuk nekem egy ilyen vazba eleg kevesnek tunik ez a villa. Nem oda valo.
Posted 2002. May 27. - 12:04
Ez nem marhaság, ez gizdaság! De ezt õ is elismeri, olyan gépet akar(t) összerakni, ami jó is, szép is, brutális is és nem jön vele szembe az utcán. Hát ilyen nem sok fog! ;D A Lefty egyébként akcióban van, majdnem negyed áron, mert jön valami új modell...
Posted 2002. May 27. - 04:40
Ezt is beirtam mar, de ugye van a Hanebrink LT14 , ami 14 inchet csuszkal.
Ha jol tudom ez a legtobb jelenleg--> en nyertem ;D
De honnan jott ez a marhasag, hogy a Mono DH-ba Lefty-t rak a gyerek????
Ha jol tudom ez a legtobb jelenleg--> en nyertem ;D
De honnan jott ez a marhasag, hogy a Mono DH-ba Lefty-t rak a gyerek????
Posted 2002. May 26. - 22:58
Posted 2002. May 26. - 20:05
Posted 2002. May 26. - 19:58
Jorus: Három válla, nem lába !
Storm: minden duplavállasnak három válla van, ha beleszámítjuk a fékhidat is. Na most hazudok, mert az upside downnak mindenképpen csak kettõ. 8)
Storm: minden duplavállasnak három válla van, ha beleszámítjuk a fékhidat is. Na most hazudok, mert az upside downnak mindenképpen csak kettõ. 8)