ááá ördögi kör, nem lehet abbahagyni ...szerintemNa de ez az. Nem kene ra kolteni ;-) Fakkom mar. Minden penzem bicajra megy 3 honapja. No mindegy. ;-)

ááá ördögi kör, nem lehet abbahagyni ...szerintemNa de ez az. Nem kene ra kolteni ;-) Fakkom mar. Minden penzem bicajra megy 3 honapja. No mindegy. ;-)
ööö "idén már nem költök bringára" ....
de annyiért bûn kihagyni azt a vázat ha jó méretben...pláne ha még a crux vázat beszámítják, alig kell ráfizetni...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakööö "idén már nem költök bringára" ....Szerintem is. De ahanyszor bemegy, mindig azzal a vazzal akarok kijonni, szoval ujabban letiltottam magam a Bergusonrol. ;-) Mondjuk ha ismet benezek hozzajuk, akkor valszeg megkerdezem a meretet azert. De most teljesen jo nekem a Crux, szoval nem kene vazat cserelni benne. De nemtom. ;-)
ááá gyártója válogatja, teljesen idiótán...de még egy gyártó külömbözõ tipusaiból is káosz...még évenként is (pl konáék : calderából egyik évben van 17 es következõben nincs aztán megint....vagy fulltelós cc vázaikból nincs 17es pedig jó lenne...)
abból az akciósból sztem az az egy lehet, ennyire azért nem lehet jó a nagyker ára sem...
Let the people speakááá gyártója válogatja, teljesen idiótán...de még egy gyártó külömbözõ tipusaiból is káosz...még évenként is (pl konáék : calderából egyik évben van 17 es következõben nincs aztán megint....vagy fulltelós cc vázaikból nincs 17es pedig jó lenne...)A meretek nem kettesevel vannak? Szal egyik gyartonal 16 18 20 stb, masiknal 17 19 21 stb, kelly's-nel meg idiota 17,5 19,5 stb. Szal ezert gondoltam, ha a Tied 17-es, akkor nekem a kovetkezo meret kell.
azért megmutatom h néz ki
http://free.srv.hu/k...eciRoubaix1.jpg
http://free.srv.hu/k...eciRoubaix2.jpg
Let the people speakKonabike... köszi.
óutira asszem nem tudom magam rávenni, még abba is bele szoktam betegedni ha visegrádra kitekerek a 11-esen...
al szerintem speckóbol is elég neked a 18-as , hosszú a felsõcsövük ...
Let the people speakmerida t2 vagy t3-n gondolkodtam tavaly, mikor akciós volt ilyen "nincs idõm terpre menni" bringázásokra, de aztán elmaradt...a srác akié elég pehelysulyú (egyébként középtávú ox magyar bajnok lesz úgy néz ki
) neki jó :-9 van neki egy S works is
nekem egy Merida Speder t2 van 3 lánctányérral a Kona mellett,megfelel a nógrádi útviszonyolnak :-)
a srác akié elég pehelysulyú (egyébként középtávú ox magyar bajnok lesz úgy néz kiamúgy nagyon szép
![]()
mondjuk szerintem nekem vmi merevebb hajtómû kéne 3 tányérral, merthogy outival is mennék neki az aszfaltos erdészeti utaknak, ritkán látna nálam sík terpet...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
amúgy nagyon szépazért megmutatom h néz ki
http://free.srv.hu/k...eciRoubaix1.jpg
http://free.srv.hu/k...eciRoubaix2.jpg
azért megmutatom h néz kiKonabike... köszi.
óutira asszem nem tudom magam rávenni, még abba is bele szoktam betegedni ha visegrádra kitekerek a 11-esen...
al szerintem speckóbol is elég neked a 18-as , hosszú a felsõcsövük ...
-=B.B.B.=-
az a n.sárga ? mer az ott van most is..A probikeban volt egy s-works de mivel nem vették meg, állítólag visszavitték a nagykerbe. Egyébként amikor ráültem, egy centit nem rugózott be alattam pedig 75kg vagyok....
Marha keményre lehetett állítva.
az tuti,feketében nincs?Lehet, most 18 van alattam, elotte meg 19 volt. Szal gondolom nekem 19. Egyebkent a Bergusonban van most 100 helyett 50-ert egy S works vaz, csak az is 17 asszem ;-)
-=B.B.B.=-
kicsi lenne Neked a 17-es
Let the people speakszép,gratulaüdv..
elkészült a "kisgép"...haza is hoztam...itt van
-=B.B.B.=-
"ez a váz nagyon ott van! (ahol az ára :-) "naya kabbe:-)
ez a váz nagyon ott van! (ahol az ára :-) )
mondjuk ha már kukacoskodás akkor me7ett volna bele 1 pirosabb Skareb v Mars