Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Na de ez az. Nem kene ra kolteni ;-) Fakkom mar. Minden penzem bicajra megy 3 honapja. No mindegy. ;-)

ááá ördögi kör, nem lehet abbahagyni ...szerintem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na de ez az. Nem kene ra kolteni ;-) Fakkom mar. Minden penzem bicajra megy 3 honapja. No mindegy. ;-)

ööö "idén már nem költök bringára" ....:) de annyiért bûn kihagyni azt a vázat ha jó méretben...pláne ha még a crux vázat beszámítják, alig kell ráfizetni...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Szerintem is. De ahanyszor bemegy, mindig azzal a vazzal akarok kijonni, szoval ujabban letiltottam magam a Bergusonrol. ;-) Mondjuk ha ismet benezek hozzajuk, akkor valszeg megkerdezem a meretet azert. De most teljesen jo nekem a Crux, szoval nem kene vazat cserelni benne. De nemtom. ;-)

ööö "idén már nem költök bringára" ....:) de annyiért bûn kihagyni azt a vázat ha jó méretben...pláne ha még a crux vázat beszámítják, alig kell ráfizetni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem is. De ahanyszor bemegy, mindig azzal a vazzal akarok kijonni, szoval ujabban letiltottam magam a Bergusonrol. ;-) Mondjuk ha ismet benezek hozzajuk, akkor valszeg megkerdezem a meretet azert. De most teljesen jo nekem a Crux, szoval nem kene vazat cserelni benne. De nemtom. ;-)

ááá gyártója válogatja, teljesen idiótán...de még egy gyártó külömbözõ tipusaiból is káosz...még évenként is (pl konáék : calderából egyik évben van 17 es következõben nincs aztán megint....vagy fulltelós cc vázaikból nincs 17es pedig jó lenne...)

abból az akciósból sztem az az egy lehet, ennyire azért nem lehet jó a nagyker ára sem...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A meretek nem kettesevel vannak? Szal egyik gyartonal 16 18 20 stb, masiknal 17 19 21 stb, kelly's-nel meg idiota 17,5 19,5 stb. Szal ezert gondoltam, ha a Tied 17-es, akkor nekem a kovetkezo meret kell.

ááá gyártója válogatja, teljesen idiótán...de még egy gyártó külömbözõ tipusaiból is káosz...még évenként is (pl konáék : calderából egyik évben van 17 es következõben nincs aztán megint....vagy fulltelós cc vázaikból nincs 17es pedig jó lenne...)

abból az akciósból sztem az az egy lehet, ennyire azért nem lehet jó a nagyker ára sem...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
donoluuuu ;-) Piros van kirakva. Nem kerdeztem, hogy csak a kirakott darab vagy mind akcios. ;-)

azért megmutatom h néz ki ;)
http://free.srv.hu/k...eciRoubaix1.jpg
http://free.srv.hu/k...eciRoubaix2.jpg

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A meretek nem kettesevel vannak? Szal egyik gyartonal 16 18 20 stb, masiknal 17 19 21 stb, kelly's-nel meg idiota 17,5 19,5 stb. Szal ezert gondoltam, ha a Tied 17-es, akkor nekem a kovetkezo meret kell.

Konabike... köszi.

óutira asszem nem tudom magam rávenni, még abba is bele szoktam betegedni ha visegrádra kitekerek a 11-esen...

al szerintem speckóbol is elég neked a 18-as , hosszú a felsõcsövük ...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

a srác akié elég pehelysulyú (egyébként középtávú ox magyar bajnok lesz úgy néz ki ;) ) neki jó :-9 van neki egy S works is

nekem egy Merida Speder t2 van 3 lánctányérral a Kona mellett,megfelel a nógrádi útviszonyolnak :-)

merida t2 vagy t3-n gondolkodtam tavaly, mikor akciós volt ilyen "nincs idõm terpre menni" bringázásokra, de aztán elmaradt...
(de lehet hasítani velük, találkoztam tavaly egy sráccal asszem t3 asa volt, mentünk skanzentõl paprétig együtt, én valami fullyval...hát lógott a nyelvem hogy tartsam a lépést...)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

amúgy nagyon szép :)
mondjuk szerintem nekem vmi merevebb hajtómû kéne 3 tányérral, merthogy outival is mennék neki az aszfaltos erdészeti utaknak, ritkán látna nálam sík terpet...

a srác akié elég pehelysulyú (egyébként középtávú ox magyar bajnok lesz úgy néz ki ;) ) neki jó :-9 van neki egy S works is

nekem egy Merida Speder t2 van 3 lánctányérral a Kona mellett,megfelel a nógrádi útviszonyolnak :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

amúgy nagyon szép :)
mondjuk szerintem nekem vmi merevebb hajtómû kéne 3 tányérral, merthogy outival is mennék neki az aszfaltos erdészeti utaknak, ritkán látna nálam sík terpet...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Konabike... köszi.
óutira asszem nem tudom magam rávenni, még abba is bele szoktam betegedni ha visegrádra kitekerek a 11-esen...

-=B.B.B.=-

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
ott van még?
nekem akkor azt mondták, hogy másnap viszik vissza
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A probikeban volt egy s-works de mivel nem vették meg, állítólag visszavitték a nagykerbe. Egyébként amikor ráültem, egy centit nem rugózott be alattam pedig 75kg vagyok....
Marha keményre lehetett állítva.

az a n.sárga ? mer az ott van most is..

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
A probikeban volt egy s-works de mivel nem vették meg, állítólag visszavitték a nagykerbe. Egyébként amikor ráültem, egy centit nem rugózott be alattam pedig 75kg vagyok....
Marha keményre lehetett állítva.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
Konabike... köszi.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Lehet, most 18 van alattam, elotte meg 19 volt. Szal gondolom nekem 19. Egyebkent a Bergusonban van most 100 helyett 50-ert egy S works vaz, csak az is 17 asszem ;-)

az tuti,feketében nincs?:)

-=B.B.B.=-

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lehet, most 18 van alattam, elotte meg 19 volt. Szal gondolom nekem 19. Egyebkent a Bergusonban van most 100 helyett 50-ert egy S works vaz, csak az is 17 asszem ;-)

kicsi lenne Neked a 17-es :)

Enyim Paripa

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

üdv..

elkészült a "kisgép"...haza is hoztam...itt van :)

szép,gratula :) nem akarsz egy speci oútit melléje?;) van egy eladó :D

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

naya kabbe:-)
ez a váz nagyon ott van! (ahol az ára :-) )
mondjuk ha már kukacoskodás akkor me7ett volna bele 1 pirosabb Skareb v Mars

"ez a váz nagyon ott van! (ahol az ára :-) "
várjál ez nem a csúcs M5 ös "csak" az M4 (amit elvileg nem árulnak vázként)

halkan súgom 90 (de legideálisabb esetben is 85) kiló alá skareb ?
+ egyébként lecserélnél egy rókást indiánosra ? de ha már piros akkor egy reba race...csak ahho t.fék kellett vón..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
naya kabbe:-)
ez a váz nagyon ott van! (ahol az ára :-) )
mondjuk ha már kukacoskodás akkor me7ett volna bele 1 pirosabb Skareb v Mars