Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jah. :-).

hát majd. ma nem hiszem. :slonko: Posted Image

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
szerencse hogy nem zebrás mert még vki rámondta volna hogy gyõzikés

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
tudom tudom... de ez így akkoris galádság:-)

így elbánni egy szerencsétlen tigrinccsel....

áh, barbárok!

kijöttök majd mostanában vmikor a hegyre?
kerékpározás céljából?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
:D
nincs kegyelem tudod.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de a feje?!
cegény tigrincs....-(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jóképû tAmS Bubu jóképû kerékpárja. Szép.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
a lábacskáját néha bekapja, bemegy oda a linkplate-hez, de az fel lesz varva vagy valami. nem vészes.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
csak le ne fittyenjen
belekap a szél kápolnán aztán minden repül mindenfelé

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
oh,:). az egy kona ülés, rajta egy ex tigrises hátizsák kicsit átalakítva, és megcsonkítva :D. sztem marhajó :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
de azt a tigrismintás hokedlitakarót nem értem :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nemn az enyém még mindig :). én marinban utazom. na de majd rácsüccsenhetsz :-D.
Sok sikert Tanár Úr ! :-)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Szép lett TamS! Használd is! Hamarosan már én is otthon leszek, összedobom a supreme-t, aztán csatlakozom. Kiváncsi vagyok máshogy mozog-e a Stinky-d, mint a coilerem, ami még mindig eladó. Sajnos. Üdv Kõszegrõl a fiatalkorúak táborából.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
hétvégén tökjó idõ volt
szolid 40 fok
szublimáltam szombaton
vasárnapra megszoktam
jóvót na

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
dehhogynem :). csak ilyen melegbe inkább bícs a jó.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nem bejáratós
sose vagytok mostmár kinn :(

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Oh my god!! :scared:
:) nagyon jó lett a kicsike. már bejáratós...csak 1-2 dolog hiányzik illetve kerül majd cserére..pl új felnik, és kell láncterelõ nemsokára.. aztán kompletee

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
most nyilván utoljára. :D
végül is csak a hügi agy tengelyére vártam, meg hogy összefûzzem a kereket. és a rugóstagrögzitõ fülre.
mindegy. ha nem is lesz uzzi vpx-em, azért ebben a bullitban még fog lakni egy 66 rc, de csak a jövõ évi fajtából. meg addig az olajat is lecseréltetem az 5th elementben.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

nme mellesleg kész a bullit

megint? ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kész=levetted a sár..védõt?:)
sárhányó az a kerék, tudom

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Jó ez. Endroo keresi a stílusát.

Mert evolúció: alapvetõen az embernek van egy koszmány gépe, amibe belepakol egy telót, meg V-fékkel tunázza a kantit, fékmerevítõ, kormányszarv, 4 Cateye elölre. Az ember túrázik, focizni megy a géppel.

Aztán vesz egy A-heades fejcsõvel rendelkezõ vázat, ledobja a funkcionális akszeszoárokat róla, megveszi az elsõ 1.1/8-as rugó MCU-s villáját, egyenes kormány. Teló olajosra cserél, duplafalú felnik, értelmes nyereg. Elsõ TT, zöld kereszten kerüli a rekettyést a gerincen.

Egyszerû mezei nyúlvány fully váz beszerzése folyós-kopogós alap taggal, csirkelábú duplavállas teló, kõnehéz, ám rugalmas felnik, V-fékek alap tárcsára cserélése. Az elsõ fogas látogatások, gurulászás.

Tag, teló tuning, értelmes tárcsafék beszerzése, hajlított kormány. Elsõ DH versenyen való részvétel, hobbi 49. hely, fogas, pizza EZER. Frí.

Váz csere, DH tag, DH teló, DH fék, 3 tányér helyett nagytányér láncterelõvel. DH verseny, hobbi 46. hely, fogas ura, apró frí arcok ikonja, a nagyember. A déhás.

A bringa nehéz, az ember örexik.

Könnyebb, FR váz, kisebb teló, kisebb tag, könnyebb kerekek, 3 tányér visszaszerel. Néhány könnyebb maraton rövid távján való részvétel, sárga jelzésen gurul az ismeretlen katona sírjáig.

Fully elad, nem kihasználtság okán, merev váz, olajos teló, könnyû tárcsafékek. Az ember már csak hobbiból túrázgat az agglomerációban, focizni, bevásárolni jár a géppel. Emlékeibõl él, mindent tud, oktat.

most valahol az "A déhás" magasságában lehetek ;) de érzem, ugy lesz ahogy jorci irja. azzal a kivétellel, hogy már most mindent tudok. :D
nme mellesleg kész a bullit. kép majd. (persze aki volt sauhon már látta)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.