Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2005. August 08. - 14:29

Thez! Klassz masina;) Milyen kerekek ezek? Egyebkent nem tudom hogy tudtok megmaradni az ilyen nyergen. En lecsuszom rola. Es en is a wtb nyeregre eskuszom ami a polaron van:)
Edit: sej de jo az a pike!
Edit: sej de jo az a pike!
Posted 2005. August 08. - 08:28

jaja, tényleg nem a legszebb, de nagyon hasznos!
széles, be lehet fogni, és nem veri szét semmilyen alkatrészemet ha épp bele találnék csoffadni valami után ahogy zolle is mondotta vala.
nemszép, de nagyon jó!
széles, be lehet fogni, és nem veri szét semmilyen alkatrészemet ha épp bele találnék csoffadni valami után ahogy zolle is mondotta vala.
nemszép, de nagyon jó!
Posted 2005. August 08. - 07:11

theznek direkt van bmx nyerge, abba lehet csoffadni

Posted 2005. August 08. - 00:15

a WTB nek van egy szerintem nagyon szép ülése,nyomok képet,nekem is az van !
http://img.tar.hu/bo.../13479203.jpg#3
egyébként a crmo pálcás 6 forint asszem
http://img.tar.hu/bo.../13479203.jpg#3
egyébként a crmo pálcás 6 forint asszem
69.
==================================================
Posted 2005. August 07. - 23:42

Posted 2005. August 07. - 23:24

Grat
:kacsintós:
:kacsintós:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. August 07. - 23:09

Télleg szép,de ha nem veszed bántásnak nyeregcsõ meg nyereg csere és akkoor máár télleg coolság.
69.
==================================================
Posted 2005. August 04. - 18:22

Posted 2005. August 04. - 18:15

esssõ fék?

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. August 04. - 17:58

szuperszexi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. August 04. - 17:53

nagggggyon szép lett a gépezet, már salánál is mondtam, de így egyben mégszebb. grat
Posted 2005. August 04. - 16:27

na tegnapi tuning befejezve, rendes gumikkal....
fincsi fincsi.
csak legyen idõm tesztelni vééégre
ergó bicózni akarok
hülye fejjel még védõt is vettem pár napja..
viszont ausztria nélkül feleslegesen:_(
meg kesztyût meg ilyeneket áááá
na de:
bicóóóóóóóóó
fincsi fincsi.
csak legyen idõm tesztelni vééégre
ergó bicózni akarok
hülye fejjel még védõt is vettem pár napja..
viszont ausztria nélkül feleslegesen:_(
meg kesztyût meg ilyeneket áááá
na de:
bicóóóóóóóóó
Posted 2005. August 04. - 01:11

thez: irigység 
még a Pike fehér matricájához is megy a váz
a 3as képen a jobb oldali kerék zsír

még a Pike fehér matricájához is megy a váz

a 3as képen a jobb oldali kerék zsír

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. August 03. - 18:25

de van most 1 bnõm,aki yobban szopik...
Köszönjük az információt !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. August 03. - 16:14

hát nyakkitörés elmaradt pedig még védõt is vettem emiatt....
fene enné meg az esõt.
köszönöm a + hozzászólásokat:-)
holnap még veszek schwalbe al mighty-t, ha van, és jóó lesz!:-)
fene enné meg az esõt.
köszönöm a + hozzászólásokat:-)
holnap még veszek schwalbe al mighty-t, ha van, és jóó lesz!:-)
Posted 2005. August 03. - 13:49

Posted 2005. August 03. - 13:47

Posted 2005. August 03. - 13:40

mire vagy kíváncsi?
több "irány" is van;
irodai; iktatás EZER,méteres halomban állnak a papperok,ügyfelek szerinti renden belül idõrend sorszámozás,mellékletek csatolása,dossziéba besorolás,majd a gépbe is ezt felvezetni... azonkívül levélírás,teflonok,stb.de ez csak 1 átlagos,könnyû nap:D
magánjellegû;HÖK basztatása,csoportbeosztás variálása (haverom mellé akarok kerülni kis létszám,yó tanarak)
dirty work;kéne a padláson a huzalok járataiba csemperagasztót lõni aztán lekenni a Padlopont,h holnap yöhessen faterom a padlószõnyeggel.ezenkívül fûnyírás és mosogatás.
stbstbstb
szal ahogy szokott volt vala lenni
de van most 1 bnõm,aki yobban szopik...recepciós 1 hete 1 panzióban,és már most fel akar mondani:D tegnap éjjeles volt és a részeg német vendégek meg akarták szabni...
több "irány" is van;
irodai; iktatás EZER,méteres halomban állnak a papperok,ügyfelek szerinti renden belül idõrend sorszámozás,mellékletek csatolása,dossziéba besorolás,majd a gépbe is ezt felvezetni... azonkívül levélírás,teflonok,stb.de ez csak 1 átlagos,könnyû nap:D
magánjellegû;HÖK basztatása,csoportbeosztás variálása (haverom mellé akarok kerülni kis létszám,yó tanarak)
dirty work;kéne a padláson a huzalok járataiba csemperagasztót lõni aztán lekenni a Padlopont,h holnap yöhessen faterom a padlószõnyeggel.ezenkívül fûnyírás és mosogatás.
stbstbstb
szal ahogy szokott volt vala lenni
de van most 1 bnõm,aki yobban szopik...recepciós 1 hete 1 panzióban,és már most fel akar mondani:D tegnap éjjeles volt és a részeg német vendégek meg akarták szabni...
Posted 2005. August 03. - 13:30

Posted 2005. August 03. - 13:26

Hajjaj!
Mozog mint a veszett fene!Most benne van az Xvert...Azzal csak annyi volt a gond,h a csillis lábon nem volt eléggé meghúzva a csavar és az kopogott.Akkor raktam 1 megfelelõen vékony alátétet a felsõ váll alá,így már össze tudom húzni gond nélkül a kcsapit,de a stucni sem lóg túl vészesen,legalábbis az okosok azt mondják,h ez még bõven yó.Aztán a féket is megcsintam,yó,h a szememet nem szúrta ki,h a kevlár bowdenház megadta megát elöl...Ha nem is cseréltem,de használhatóvá varázsoltam.
Tegnap a fél fogasgang szóvá tette,h mennyire kemény hátul,és pár önjelölt szaki nekiállt beállítani,naná,h csak kiengedték az összes levegõt,szal hazafelé 5x álltam meg fújni,h ne kopogjon...De most asszem megvan az ideál beállítás...0 begining stroke,ending stroke a felénél,5 bar,csilli szintén a felénél és rugó full bekeményítve,nekem asszem ez az ideális.Tjah és átkerült a 17es állásba a tag,így a megnövekedett áttétel miatt is puhábbnak tûnik.
És 6 óra,mert arbeit,no meg akkorra beszéltem meg...:-/
Mozog mint a veszett fene!Most benne van az Xvert...Azzal csak annyi volt a gond,h a csillis lábon nem volt eléggé meghúzva a csavar és az kopogott.Akkor raktam 1 megfelelõen vékony alátétet a felsõ váll alá,így már össze tudom húzni gond nélkül a kcsapit,de a stucni sem lóg túl vészesen,legalábbis az okosok azt mondják,h ez még bõven yó.Aztán a féket is megcsintam,yó,h a szememet nem szúrta ki,h a kevlár bowdenház megadta megát elöl...Ha nem is cseréltem,de használhatóvá varázsoltam.
Tegnap a fél fogasgang szóvá tette,h mennyire kemény hátul,és pár önjelölt szaki nekiállt beállítani,naná,h csak kiengedték az összes levegõt,szal hazafelé 5x álltam meg fújni,h ne kopogjon...De most asszem megvan az ideál beállítás...0 begining stroke,ending stroke a felénél,5 bar,csilli szintén a felénél és rugó full bekeményítve,nekem asszem ez az ideális.Tjah és átkerült a 17es állásba a tag,így a megnövekedett áttétel miatt is puhábbnak tûnik.
És 6 óra,mert arbeit,no meg akkorra beszéltem meg...:-/