Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Yep, ezt írtam valahol, hogy jövõre radikálisan megváltoznak a Turner-ek és fene tudja, hogy elõnyükre-e... :(

Én is ezen filózom. Elõnyükre vagy hátrányukra változnak? Remélem jövõ év elején még elérhetõ lesz a Six Pack, mert nekem az jobban tetszik, és erõsebbnek tûnik. Talán azért lesz "gyengébb" az RF6 (ez a kormányoszlopnál egyértelmûen látható), mert addigra elkészül a Highline, ami vérbeli freeride karika. Eddig a Six Pack volt az átmeneti megoldás az XC és a Freeride között (All Mountain Freeriding), és az új model színreléptével már nem lesz szükség ennyire erõs vázra, hiszen szétválik a kategória.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Törhetem a fejem a Turner miatt, ha õt választom, mert jövõre megszûnik a Six Pack és jön helyette az RF6. "Dobják" a Specitõl liszenszelt Horst Link-es FSR rendszert és hozzák a "saját fejlesztésüket", a TNT-t, melyrõl egy kis animáció is fellelhetõ a honlapjukon. E szerint tovább javítottak az FSR rendszeren és egy annál "jobb" hátsó részt sikerült kialakítani.

Az Iljics által linkelt cikk (2006-os újdonságok) szerint a váltás legfõbb indoka a Speci felé fizetendõ liszenszdíj volt, ugyanis hosszú távon ez túl magas költséget jelent a cégnek.

Yep, ezt írtam valahol, hogy jövõre radikálisan megváltoznak a Turner-ek és fene tudja, hogy elõnyükre-e... :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem is tetszik,de az osztálytársaid csajok szerintem jobbak :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

http://kep.tar.hu/ciszter/50149306#2

Közel a véglegeshez.

olyan nincs, hogy végleges ;) de szép! :spoko:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Jaja elfogadnám, de iljics valami 400e Ftos árról beszélt. A fék jó :) gummer kéne inkább, mert most szabad életet élt a hátsó :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Törhetem a fejem a Turner miatt, ha õt választom, mert jövõre megszûnik a Six Pack és jön helyette az RF6. "Dobják" a Specitõl liszenszelt Horst Link-es FSR rendszert és hozzák a "saját fejlesztésüket", a TNT-t, melyrõl egy kis animáció is fellelhetõ a honlapjukon. E szerint tovább javítottak az FSR rendszeren és egy annál "jobb" hátsó részt sikerült kialakítani.

Az Iljics által linkelt cikk (2006-os újdonságok) szerint a váltás legfõbb indoka a Speci felé fizetendõ liszenszdíj volt, ugyanis hosszú távon ez túl magas költséget jelent a cégnek.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
szép lett!

már csak két fék kell rá :P :D

csak a váz lóg ki, kicsit (leginkább színben)
egy sunday jócska lehet, ha tényleg olyan olcsó.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
A villanyak tervben van. A rugóstag egy fox v rc, push tuninggal. A cps, mert olcsó volt és nagyon, nagyon jól fog, meg bármikor szét lehet szedni.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
nkarcsi: Gyönyörû gép!!!
Csak majd vágj le a villanyakból egy kicsit... A rugóstag az milyen? meg miért avid cps van rajta? nem mintha az rossz lenne, csak úgy kérdezem.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Jaja hétvégén lazulás. A hátsó felni itt pihen a szobámban (mavic d321) csak még nincs mibe befûzni.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
szép lett jah

na majd kipróbálom ha jössz megint FEL a hegyre(:P)
jer szombaton
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
szép, letisztult, de tényleg.
hátulra elkéne még egy fekete tárcsás felni és akkor szerintem nagyon rendben van (legalábbis esztétikailag biztos.) ;)

grat
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
http://kep.tar.hu/ciszter/50149306#2

Közel a véglegeshez.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én is így gondolom. Ezért is választottam elõre a Pike-ot. Csak rugóstagban, illetve fullyban nem igazán vagyok otthon, ezért kérdezem a hozzáértõket.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
rugós 5.0
bár az air könnyebb, de a rugós tovább bírja és szebben mozog, szinte tutira, és nem is melegszik fel..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nézegettem a Nomad-ot is, de az is jó 400 pénz, és "csak" FloatR van benne. Pedig milyen eredeti a design.A Turner meg alapban DHX5.0, de 50$ ráfizetéssel lehet DHX Air 5.0-t is kérni. Ha mégis ezt választom, szerintetek melyik rugóstaggal kéne venni.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Én meg meghoznám hozzá a vázat. :)

Úgy biza. Össze kell húznom a szíjat, mert ez a váz közel 2000 dezsõ.
Majdnem kétszer annyi, mint az SC, de nem is említhetõ egy napon a kettõ.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
ooooopsz, úgy van! Bocsi! A gyári stucni ocsmány és bazi hosszú volt . . .

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
õizé
sztem kormányra gondolt
de az nem xr
hanem vmi true technologies ha jóllátom
Autist Team:)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
al01, valami olyasmi . . .:

Feltöltött kép
Feltöltött kép
A piros teló meg gyári gagyi, az majd ha kiérdemlem, csere valami komolyabbra, de egyelõre ez is bõven elég.